Şimdi Ara

Ekran Kartı Aşırı Isınıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen konuya gireyim 2 gündür ekranda beliren çizgiler ve artifact denilen şeylerden görüyordum kartı temizleyip taktığım zaman dediğim şeyler kayboluyordu bir oyun açıyım oynayayım dedim oyunu açtım daha 1 dakika geçmeden bütün ekranı kaplayacak kadar bir ekran geldi renkli renkli sonra donup kaldı öylece bende reset attım daha sonra furmark ile test yapayım dedim testi başlattım ve anında 40 derecede çalışan kart 100 derece oldu o an sistem kapandı 5 dakika kadar bekledim sistem soğusun diye şuan bir sorun yok masaüstü işlemleri yapabiliyorum Google Chrome vs az önce yine test edeyim dedim Furmark'ı açtım 73 dereceye kadar çıktı kart sistem de kapanma yada ekranda çıkan çizgiler olmadı hiç sizce sorun nerede arkadaşlar ? Nereye bakmam gerek ? Umarım konuyu iyi anlatabilmişdir korkudan resmen oyun açamıyorum. Sorun ilk başladığın da ETS 2 oynuyordum zaten açalı da 10 dakika olmuştu oyunu oynarken bir anda ekran gidip reset atmıştım. Ekran kartında mı problem var yada başka bir yerde mi sizce ? Bir de ekran kartında sorun varsa ne yapmam gerekiyor ? İstediğiniz testler varsa onları da yapar SS olarak paylaşırım problem değil yeterki sorunu tam olarak anlayalım. Bu arada kısaca şunu da ekliyim ilk başta boşta bile 50 derece de çalışıyordu kart daha sonra kafasına göre birden 90 derece oldu yine kapatmıştı kendini ve bunu da boşta yapmıştı hiç bir oyun program vs açık değil iken. Format demeyin 10 kere format attım Windows 7 , 8 , 10 hepsini kurup denedim şuan Windows 7 kurulu sistemde.

Ekran kartım MSI Gaming R7 370 2GB 256 Bit GDDR5.

Şimdiden teşekkürler uzun olduysa kusura bakmayın.

Edit : Sürücü kaynaklı da olabilir mi sizce arkadaşlar şuan en son çıkan 18.9.3 sürümü kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 6 Ekim 2018; 16:55:28 >

• En iyisi bir teknik servise göstermek, sevmem teknik servisleri ama mecbur düşülüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.