Şimdi Ara

Ekran kartı arızası nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her kese selamlar... Ben Powercolour hd7850 Amd ekran kartı kullanıyorum... Fakat son zamanlarda bazı oyunlarda ekranda siyah çizgiler karanlık bölgeler vs görünmeye başladı en son bu gün Crysis ile siyah bölge sorunu yaşadım fakat nasıl söylesem silahda kullandığım görüşü değiştirince sorun geçti... Kartımı alalı 1 sene oldu sorun kartımda mıdır acaba öyleyse de bunu bilmenin bir yolu var mı?

• başka bir driver ile deneyin ve başka bir oyunda da test edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 23 Temmuz 2013; 18:23:41 >
  • Başka oyunlarda yapmıyor mesela Battlefield 3 Ultra ayarlarda henüz karşılaşmadım ama Bad Company 2 oynarken bir kaç defa değişken siyah çizgilerle karşılaştım ve dediğim gibi crysiste de oldu bir keresinde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

Başka oyunlarda yapmıyor mesela Battlefield 3 Ultra ayarlarda henüz karşılaşmadım ama Bad Company 2 oynarken bir kaç defa değişken siyah çizgilerle karşılaştım ve dediğim gibi crysiste de oldu bir keresinde ...

Vga monitördemi kullanıyorsun kartı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcd monitör... Herhalde servise götürüp test ettirmem gerekecek...
  • slevinus S kullanıcısına yanıt
    Sadece bir keremı oldu yoksa sureklımı yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 25 Temmuz 2013; 0:47:54 >
  • bf de 2 kere oldu crysisde de 1 kere başıma geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.