Şimdi Ara

Ekran Kartı Arıyorum Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birdahaki yaza kadar bir bilgisayar topluyucam fakat yaza kadar beni idare decek bir ekrankartı istiyorum

Bu bilgisayarımı değerlendiricem yani çöpe gitmyecek işte sistem (bildiğim kadarıyla fotoğraflar)

Limit 500 - 600 TL dir.

Vatan yada kargo sağlayan yerlerden olursa çok sevinirim

Sistemim berbat bir CASPER mağduruyuz şimdiki aklım olsa toplama alırdım ama cahilliğe gitti

Battlefield 4 gibi oyunları oymak istiyorum Ultra olması şart değil high gibi ayarlarda olursa sevinirim

Bilgisayarı söylediğim gibi değerlendiricem toplama aldıktan sonra.

Diğer bilgisayarın parçaları hazır sadece stok a girmesini ve birdahaki yazı bekliyorum. (Elime para geçicek)

Yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi forumlar

• Arkadaşın önerdiği ekran kartını al seneye toplayacağın pc yede takarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris6677 -- 10 Ağustos 2013; 23:12:23 >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Yazın toplayacağım bilgisayara

GTX 770 almayı düşünüyorum ( herhalde oydu hatırlamadım tam)

Fiyatı uygun ama casper ın kasası mağlum sığarmı sizce ?
  • mını tower kasalardansa sıkıntı olabılır kartın boyuna bakar ve kasayı acıp ekran kartının takılacagı alanı olcersın en kesın yolu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 10 Ağustos 2013; 23:16:34 >
    uzunlamasına genişlikte problem yok ama enlemesinde ola bilir gibi ve casper sağaolsun kasanın içi tamamen kablo karmaşası
  • enden sıgar mıcro atx anakartsa bıle sıkıntı olmaz tutupta btx falan kullanmamıslarsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2-3 güne vatanın elmedağ şubesine gidip bi inceliyeyim ürünü hemde sorum olursa sorarım yardımların için çok çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

ekran kartı ıle bıtmeyecek psuda gerekıcek muhtemelen 1 sene ıcın alıyorsan 7850 ve psu al yeter derım
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-0500bdd-u52-tauro-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64756

Güç kaynağına baktım ve stokta yok onun yerine stokta olan başka ne önerirsin ?

• http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501

arkadaşlar bu ekran kartına uygun bi PSU önerirmisiniz ama lütfen stoklarda olsun Elmadağ şubesine olursa vatanın yada başka uygun bi yerde olursa çok güzel olur.
  • yokmu onerısı olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: :blackgold:

uzunlamasına genişlikte problem yok ama enlemesinde ola bilir gibi ve casper sağaolsun kasanın içi tamamen kablo karmaşası

Aslinda islemcin iyi upgrade istemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Orijinalden alıntı: :blackgold:

Aslinda islemcin iyi upgrade istemez.

zaten onları değiştirecek param yok :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.