Şimdi Ara

Ekran Kartı / Anakart uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasık 6 yıl önce bir Pc toplamıstım..Ancak yenilenme vakti gelmiş gibi görünüyor. :)

Öncelikle aletin belli baslı özellıkleri;

intel E 6750 işlemci
    gigabyte P35C-DS3R anakart
    4 gb ram
    powersupply i hatrlamıyorum şuan. (işten yazıyorum:) ) ama alacagım zaman cok arastırmstm ve iyi bir sey aldıgımı hatrlıyorum. (6 sene önce nekadar iyiyse artık)

asıl önemlisini unuttum ya la.. ekran kartı nvdia 8800 gt..

su aralar yine oyunlara sardım. cod ghost vs canım cekti diyelim..şuan tom raider 2013 high detail ile oynuyorum. tabiki akıcı bir sekilde olmuyor. :)
    yeni bir ekran kartı alayım diye arastrmalara basladım ve 6 sene icinde cok sey degistigini gördüm yine :)

yine almısken bayaa götürsün istiyorum beni kart..ama 700 tl vs gibi para da vermeyi düşünmüyorum. Gddr5 256bit 1GB vs işimi görür diye düşünüyorum..300-400 arası sanırm yeter..
    ama tabi bu kartı almak yetecek mi bana? işlemci, anakart vs uyumlu olur mu? destekler mi gibi sorular da var kafamda..ve cok detaylı bilgi sahibi olmadıgım icin yardımınızı istiyorum. Yani şu kart al denmesinden ziyade şu kartı kullanamazsın denmesi daha iyi :) ya da hangi kaliteye kadar anakart vs uyumlu olur? 400 veya 700 tl lik iyi bir ekran kartı alsam kullanabilir miyim? yoksa anakart, işlemci vs de degismesi gerekiyor mu?
    Hernekadar ps 4 almayı düşünüyor olsam da bazı oyunları klavye mouse ile oynamayı tercih ediyor olabilirim ;)

Bir de directx 11.0 ile directx 11.1 destekleyen kart arasında cok bir fark olur mu? 11.1 destekleyeni mi almak lazm illa?

Tesekkürler simdiden yorumlarını icin arkadaşlar..

• Valla işlemci +anakrt+ekran kartı olayına girmen lazım o işlemci ile yola devam edilmez...
  • guraycan23 kullanıcısına yanıt
    Anakartın uymasına uyar istediğin bütçede güzel kartlar da mevcut.core 2 duo + gtx 650 ti combosu yapan arkadasım var sıkıntı olmadan oynuyor fakat power ın güçlü olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Valla işlemci +anakrt+ekran kartı olayına girmen lazım o işlemci ile yola devam edilmez...

hmmss..ok o illaki olacak ilerde..ama ilk asamada sadece ekran kartı alsam destekler mi diye merak ettm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladwys

Anakartın uymasına uyar istediğin bütçede güzel kartlar da mevcut.core 2 duo + gtx 650 ti combosu yapan arkadasım var sıkıntı olmadan oynuyor fakat power ın güçlü olması gerekiyor.

anladım kardesm..
    ozman sorun yok. istedigim kartı alabilirm.
    peki power nekadar güçlü olmalı?
  • guraycan23 kullanıcısına yanıt
    Min 500 olursa sıkıntı yaratmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.