Şimdi Ara

ekran kartı almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • amd athlon II x4 640 processor 3.00 ghz 8gb ram 64 bit işletim sistemi
    MSIGF615M-P33-V2(M5 75-97) anakart modeli

ASUS HD5770 CUCORE 1 GB 128 BIT DDR5 EKRAN KARTI alacağım acaba bilgisayarımla uyum sorunu gösterir mi?
    cevaplarınız için teşekkürler

• internetten alacağım için, ne kadar gerekli acaba power?
  • arkadaşlar ekran kartını aldım fakat bilgisayarım görmüyor acil yardımınıza ihtiyacım var. ekran kartından açılmıyor monitor fakat board dan takınca açabiliyorum. ekran kartının fanı da çalışıyor bi sıkıntı görünmüyor ama açılmıyo teşekkürler.
  • arkadaşlar acil yardım lütfen, geri iade etmek içn fazla zamanım kalmadı ama bu sefer de hiç yoktan cebimden para çıkmış olcak, geri iade yapmak istemiyorum çaresini bilen eden yardım ederse çok sevinirim

Orijinalden alıntı: saimertug

driverı düzgün yükledin mi

ekran kartını taktım fakat aygıt yöneticisinde görünmüyor, buna rağmen driver yükledim fakat bir şey değişmedi acaba psu yetersizliğinden mi?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomorefly

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

driverı düzgün yükledin mi

ekran kartını taktım fakat aygıt yöneticisinde görünmüyor, buna rağmen driver yükledim fakat bir şey değişmedi acaba psu yetersizliğinden mi?

düzelttin mi bilmiyorum
    http://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5770_CUCore2DI1GD5/
    bu linke tıkla yüklemelere gel win7 64bit i seç vga yazan yerden en güncel tarihli driverı kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 6 Eylül 2012; 14:17:12 >

• teşekkür ederim beyler power dan çıkan kablo benim powerda yokmuş bi arakablo sayesinde çözdüm olayı sağolun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.