Şimdi Ara

ekran kartı alcam bilgisayarıma uyarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 sene önce ttnetten bir pc aldım ve şimdi pişmanım yeni ekran kartı almayı düşünüyorum bilgisayarıma uyarmı acaba alıcağım ekran kartı hd 6850 ddr5 özellikleri çok iyi bir ekran kartı önerdi ama karasız kaldım bilgisayarıma uyarmı uymazmı

özellikleri şöylebi belirteyim

işlemci:amd phenom 9750 quad core 4 çekirdekli 2.4 ghz
    ram: 2gb ram ddr2 ve ek 2gb ram aldım ardından
    ekran kartı: atı hd 4550

sistemim böyle arkadaşlar bi yardımcı olursanız çok sevinirim sistemime inşallah uyar

• hd 6850 fazla kaçar o sisteme , hd 5670 ddr5 tavsiye ederim elindeki ekran kartından sonra çok farkettirir.....
  • ttnet'ten aldıysan psu dandiktir. Ekran kartı alırsan yeni bir PSU alman gerekebilir.
  • dostum zaten mevcut kartın yerle bir olmuş durumda şu anda gunumuz oyunlarını karşısında,o makinaya ne takarsan tak zaten uçurur seni...arkadaşın dediği gibi alabilecegin en iyi kart budur o sisteme.

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5670-334-10146.html

Muhtemelen psu'nda bitik vaziyettedir,kasayla birlikte geldiğine göre,birde bu veya ayarı bir psu takarsın..

http://www.exa.com.tr/redrock/power_supply/redrock_400w-343-15953.html

ciddi performans farkı yaşarsın sisteminde...1 sene bilemedin biraz daha fazla goturur seni,sonrasında zaten komple sistemi yenilemen gerekicek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 8 Mayıs 2012; 0:05:48 >

• pekiya 6850 olurmu pcye evet psu alcam ztn 2seneye kalmadan ztn yeni toplıcam kendim bi ekran kartını değştirmicem şimdiki alcğımla kalcakk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı seçimim
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.