SAPPHIRE HD6850 DUAL-X GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI Alacağım Ekran Kartı Bu - Güç Kaynagım 300w XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI - Ekran Kartı 400w istiyormuş Yukarda Yazdığım Güç kaynağını alacağım ama iyimidir bilmiyorum. - Anakartım İse ; - H55MXV Series Anakartım desteklermi bilmiyorum. Görüşlerinizi Paylaşırsanız Sevinirim Ekran Kartı Ve Güç Kaynagını Hafta Sonu alacagım %30 indirim varmıs galiba Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim. ACİL
quote:Orijinalden alıntı: mustitus34 SAPPHIRE HD6850 DUAL-X GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI Alacağım Ekran Kartı Bu - Güç Kaynagım 300w XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI - Ekran Kartı 400w istiyormuş Yukarda Yazdığım Güç kaynağını alacağım ama iyimidir bilmiyorum. - Anakartım İse ; - H55MXV Series Anakartım desteklermi bilmiyorum. Görüşlerinizi Paylaşırsanız Sevinirim Ekran Kartı Ve Güç Kaynagını Hafta Sonu alacagım %30 indirim varmıs galiba Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim. ACİL O ekran kartını almayın.PSU yerine Corsair VS 450 alın ekran kartı yerine Sapphire 7770 alın.