Benim Bütçem max 500 lira taş çatlasın 600 lira hadi ona göre bir kart alıcam en iyisinden ^^
ASUS GTX560 Ti 448 Cores DCU II GDDR5 1280MB 320 Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı
Sapphire HD7870 2GB 256Bit GDDR5 HDMI 16X
konu bunlar üzerinde işte hangisi alayım ?
quote:
Orijinalden alıntı: t3
4 çekirdekli ve 4ghz bir işlemcide GTX 690 bile darboğaz yapmaz ki 4,5ghz'e çıkabiliyorum demişsiniz.
Ve @crashday'a katılıyorum. 7870 daha iyi bir alternatif olurdu.
Phenom 2 965BE kullanıyorum 4 ghz' de. Ekran kartım 7950 ve bazı oyunlarda çok kısıtlıyor gpu'yu. (%50den yukarı çıkamadığı oluyor) Bazı oyunlarda ise %85-%99 kullanım oranı arasında gidip geliyor. Yani oyunun grafik motoruyla alakalı bir durum bu. Kısıtlayanlar da var kısıtlamayanlar da.
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
bazı yorumları okudumda keyfım yerıme geldı
akşam akşam güldürdün
quote:
Orijinalden alıntı: Infernall
Teknolojisi eski demiş karnım ağrıdı daha geçen sene çıkmış kartın teknolojisi eski hahah bilgisizliğin bukadarı.
Tabiki bu yıl çıkan ve Keepler mimarisi kullanan 6xx serisi kartlar 2-3 yıllık Fermi mirarisi kullanan 5xx serisinden daha yeni ve gelişmiştir. O/C potansilelindeki artış , güç tüketimindeki dramatik düşüş , daha düşük sıcaklıklar ve boyut ayrıca performans artışı gibi faktörleri görmezten gelmek için ya kör yada fanatik olmak gerekir.
Öneri isteyen arkadaş için Gtx 660 ile HD7850 -- 660ti ile HD7870 denktir. Bu kartlardan size uygun olanı seçebilirsiniz. Ancak benim önerim Hd7870 Hawk almanız yönünde olur . Son driver ile gelen %20-30 luk performans artışı , yüksek O/C potansiyeli ve düşük maliyetiyle çok çekici bir konumda . İşlemciniz şuan piyasadaki kartların hiçbirinde size günlük kullanımda (1920-1080) dardoğaz yaratmaz. Ancak çözünürlüğü aşşağı çekip bakalım işlemci etkisi nekadar diye merak ederseniz sizi daha mutlu edecek işlemciler vardır. Ama dediğim gibi günlük kullanımda farkı hissetmezsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_60524512/tm.htm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme