Bildirim
ekran kartı acıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: clubber80
benim pc pentium 4 HT işlemci 531.işlemci hizi 3,00 533 mhz fsb.512 mb ddr2 bellek.psu cıkıs 400 watt anakart foxconn soket 775 lga. ben bu işlemciyle en yuksek hangı ekran kartını alabılırım yardım :)
kullanım alanın nedır? htpc olarak sadece fılm fılan mı? butcen nekadar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 5 Nisan 2010; 22:24:45 > -
:) toplam ram ve ekran kartım 250 fılan dusunuorum oyun ıcın tabıkı ama ben 2 gb ram 512 gb 256 bit direkct 10.1 shader 3 dusunuorum ama sanırım bu yazdıgım cok yuksek komple kasa lazım ben ne cok asagı ne cok yukarda sıstem ıstıorm -
Sisteme bak. Bilgisayarı satmaya kalksan orta düzey ekran kartı parası bile çıkmaz Bence sen önce anakart-işlemci-ram üçlüsüyle başla -
bana bi arkadas senın sıstemın 1 gb ram benımkıde var 1.5 gb ve 1 gb ekran kartı 128 bit al dedı bırcok oyunu oynarsın dedı :) bnde onun yalancısıyım ama yardım ettılr sagolsunlar kaldırır dımı bunlar -
http://www.teknofiyat.com/?search=hd+3650&altlimit=&ustlimit=
Üstüne hiç gerek yok.
Bir de 2. elden 1 GB DDR2 RAM alın 25-30 liraya.
512 Yetmez.
Ancak pentium 4 işlemcinin bugün birçok oyuna yetmediğini de unutmayın.Çift çekirdek şart maalesef.
Ama COD4,Crysis gibi nispeten eski oyunları oynayacaksanız o PC sizi şimdilik işinizi görür.Ama dediğim gibi mutlaka RAM lazım.
Aslında 250 lira bütçeye ek olarak elinizdeki işlemci+anakart+ram üçlüsünü satıp bu paraya daha iyi bir şey de toplayabilirsiniz.Ama "ben riske girmek istemiyorum" derseniz yukarıda anlattığım en mantıklısı,bunun üstü gereksiz para harcamak olur.
EK : HD 3650 AGP olanlara bakmayacaksınız.Sisteminiz büyük ihtimalle PCI-E bu yüzden PCI-E kartlara (16X yazan) bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 5 Nisan 2010; 22:40:14 >
-
BIGBOY 1GB 667MHZ DDR2 PC25400 CL6 RAM - 41TL.
http://www.vatanbilgisayar.com/bigboy-b667-d2c5_1g-1gb-667mhz-ddr2-pc25400-cl6-ram/productdetails.aspx?I_ID=28359
GALAXY 9500GT GDDR2 1GB 128BIT NVIDIA DX10 - 103TL
http://www.vatanbilgisayar.com/galaxy-95tge8dc1cxm-9500gt-gddr2-1gb-128bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44499
bi arkadas bunları al dedı bunlar ıyımı
-
oncelıkle ıslemcını degıstır anakartının lga olması ıyı e serisi duallerden bıtane alsan sana yetr ardından ram olayına gir bulabılırsen 800 mhz almaya calıs tek parca 2gb performansta sorun cıkarmaz en son ekran kartına gel ve burda senın ne tur oyunları ve nekadar oyun mudavımı oldugun onemlı fazla oyanam dersen arkadsların onerdıgı kartlar ıyı bırde ıslemcını alırken 2,6 dan asagı olmamasıona ozen goster dostum fıyatlar konusunda zaten nerelere bakman gerektıgını bılıosun ıster ıkıncı elden ıster sıfırdan alabılırsın -
anladım redline saol ben oyun delisiyim ya re 5 left for dead 1 2 cod 5 :) hepsını ıstıorm ana kartım core duo ekran kartım 2 gb ddr3 800 mhz.ekran kartımıda 512 mb 256 bit aldm pekı psu yetıcekmı :) -
CORE 2DUO E 7280 bu nasıl 150 tl fılan ? -
quote:
CORE 2DUO E 7280 bu nasıl 150 tl fılan ?
işlemcin fena degıl senı goturur psu konusuna gelınce gercek 400 watt mı? ve markası nedır? -
vala casper dı :) toplama dııl output 400 yazıo casper actım baktım model win 400ps yazıo simdi bu sistemle en iyi en yuksek ram le ekran kartı ne alabılırım :) oyun ıcın tabıkı :) -
SAPPHIRE HD5670, 512 MB, GDDR5, 128 Bit ...95 usd
http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27191
ayrıca 2. el ram al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Nisan 2010; 0:12:26 > -
quote:
vala casper dı :) toplama dııl output 400 yazıo casper actım baktım model win 400ps yazıo simdi bu sistemle en iyi en yuksek ram le ekran kartı ne alabılırım :) oyun ıcın tabıkı :)
400w iyi ama casper olması bıraz sakat ama ıdare eder ben 9800gt yı 350w coolermaster da calsıtırdım bı sorun cıkmadı oc yapmıcagını dusunursek sorun yok. ve bu ekran kartınıda dusunebılırsın ekranın nasıl 19 ınch 1400*900 ise 512 mb 256 bit ddr3 işini gorur senın -
yok yaa nerde :) flat 17 şişmanlardan :) ama incelerden alırım sonra belkı :).bu arada 1 gb ram alırsam benım 512 ramı cıkarıyımmı yada dırek sıstemmın kaldırıosa 2 gb 800 mhz alıyımmı dırek kınstom fılan ayrıca ekrankartm ati xpress 200 onu sokucem butun kartlar olur dımı bana yoksa dıkkat etmem gerekn bısey varmı. ekran kartını aldım takıcam dımı baska sorun yok yada onlar ıcınde ayar lazımmı ekran kartınıda psu yeterse sıstem fılan 512 128 bit dusunuorum 256 bitler pahalı:) -
anakartın ekran kartı slotu pcIe oldugu surece sorun olmaz takabılırsın ramlerının mhz ı esıt olursa senın ramı sokmene gerek kalmaz 667 ise alacagında 667 olmasına dıkkat et baska sorun cıkmaz dostum anakart eskı bıle olsa 4gb ramı destekler aynı zamanda ok? ekranına gelınce flat ekranda oyun oynıyacaksan ekran kartının ram olayanın bı faydası olmaz fazla -
quote:
Orijinalden alıntı: redline_59
anakartın ekran kartı slotu pcIe oldugu surece sorun olmaz takabılırsın ramlerının mhz ı esıt olursa senın ramı sokmene gerek kalmaz 667 ise alacagında 667 olmasına dıkkat et baska sorun cıkmaz dostum anakart eskı bıle olsa 4gb ramı destekler aynı zamanda ok? ekranına gelınce flat ekranda oyun oynıyacaksan ekran kartının ram olayanın bı faydası olmaz fazla
dostum o zaman kafamız karısmasın ben benım 512 cıkarıyım tek 2 gb ddr3 alıyım mhz lerle ugrasmam o zaman :)2 ekran kartı slotu pcIe dimi benım ben anlamamda onu nerden anlarım yada yukarda yzdım benımmı haberım yok.3 sanırım bu is ps3 gıbı oldu yanı lcd olmazsa normal tvde ps2 gıbı oynanıo gıbı ben yukseltsem bıle ya ekran kaldırmaz yada goruntu kotu olur sanırım dımı -
ramlerıne gelınce ramlerın ddr2 dir senın ddr3 alma zatende ddr2 ye gore pahalı dedıgım gıbı ddr2 800 mhz tek parca ram ısını gorecektır.
ekranın goruntusu okadar kotu olmaz zewk alırsın yanı ama tam deıl ayrıntı yakalayamazsın goruntulerde -
bitane buldum 2 GB DDR2 800 MHz (KINGSTON) yenisi ddr3 olanı ıse 30 tl fark edıo :) sanırım 2 el bulayım.bide bu resım cok guzel saol ama bunu kasamı sokmeden dısardan anlıyacagım bıyer yokmu yada bi program -
anakartının tam modelını verebılırmısın
Benzer içerikler
- intel hd graphics 3000
- gpu ölçekleme açılmalı mı
- donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması nedir
- gddr6 nedir
- amd radeon r7 200
- rtx 5080
- 5080 ekran kartı
- 4060 ne zaman çıktı
- dlaa nedir
- gpu ekran kartı mıdır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X