Şimdi Ara

Ekran Kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım çok yavaş. Bilgisayarımı 2001 yılında aldım ama bazı değişiklikler yaptım remiymiş ekran kartıymış harddiskiymiş falan. Ama hala aynı. Öyle Crysis, GtaIV gibi oyunlar oynamam. Ara sıra Counter Metin2 gibi online oyunlar oynarım. Ama bu düşük oyunlarda bile kalabalık bi alana girince felaket kasıyor. (İnternet hızım yüksek. Leptopum var onda bu sorunlar yok.) Sanırım tek sorun ekran kartı.

Sizden isteğim max. 150-160 TL'ye ekran kartı alayım kalabalık yerlerde kasmasın ramazan ayında idare etsin yeter. Birde ekran kartıyla anakart uyumlu olur mu yada başka şeyler var mı?

Mesela vatan bilgisayarda şu ekran kartını alsam uyumlu olur mu kasmalar gider mi? Yada tavsiye ettiğiniz başka ekran kartı var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler

Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Bilgisayarımın özellikleri:

http://i.hizliresim.com/7mOYkm.png

• iyi olur
  • hd2600, hd3650, hd4650, hd4670

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 yılındaki anakart agpdir. O alacağın ekran kartı olmaz. Anakartın tam modelini verirsen emin olabiliriz. Ayrıca ekran kartı alsan bile sorunun çözülmez çünkü işlemcin de kötü. Kalabalık bir yere girince kasması işlemci yüzündendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

2001 yılındaki anakart agpdir. O alacağın ekran kartı olmaz. Anakartın tam modelini verirsen emin olabiliriz. Ayrıca ekran kartı alsan bile sorunun çözülmez çünkü işlemcin de kötü. Kalabalık bir yere girince kasması işlemci yüzündendir.

Anakart:AWRDACPI. İşlemciyi değiştirene kadar yeniden bir bilgisayar dizmek daha iyi olur bence. Ya da başka yapabileceğim çözüm öneriniz yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.