Şimdi Ara

Ekran Görüntüsü klasörünü imha etdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun şöyle anlatayım kısa süre önce ssd geçiş yaptım ve çektiğim ekran görüntülerini hdd atmasını sağlayayım derken gitdim ekran görüntüsü klasörünü sildim önceden bilgisayar > resimler > ekran görüntüleri klasörüne aldığım ekran resimleri gidiyordu o klasörü silince direk resimlerin içine atıyor ve sağlam bir kalabalık oluşuyor bu durumu eski haline nasıl çevirebilrim
    şunuda ekleyeyim şu çözümleri yapamıyorum

-kişisel verileri koruyarak pc sıfırla
    ssd yeni geçiş yaprığım için klonlama esnasında pcnin recovery bölümü klonlanmadı doğal olarak pc sıfırlama işlemi yapmamam mümkün değil
    -sıfır windows kur
    ne yazııkki bunu yaparsam recovery bölümünde gelen bir takım yazılımlar var bu seferde onlarda yok olur

windows geri yükleme işlemi yapmadan bir çözüm önerirseniz sevinirm

• Selamlar.

c>users>x>Documents>Screenshots

Bu klasörü yola göre oluşturun otomatik olarak güncellenecektir. Ancak sistemi yeniden başlatmayı unutmayın.
    Sorun çözülmesi ise regedit ile ilgili bir kayıt gönderebilirim.
  • Merhabalar

Belgelere girdiğimde Screenshots yoktu. oluşturdum pc yeniden başlatdım olmadı. aldığım ekran görüntüleri gene resimler içine kayıt ediyor.

Edit: Ekran Görüntsü değilde Screenshots olarak oluşturdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 9 Haziran 2020; 20:54:28 >
  • mfsaydam kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sizden bir süre haber alamadım bir sorun mu çıktı ?
  • layk5t kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Vurdum duymazlığınızdan dolayı teşekkür ederiz
  • layk5t kullanıcısına yanıt
    Selamlar.

Herhangi bir yerde işveren veya herhangi bir yerde makam sahibi de olabilirsiniz ancak ben sizin ne maaşlı çalışanınız nede bana sen diyecek kadar samimi olduğunuz birisi değilim !

Bu konuda sizi tenzih ediyorum. Soru veya sorularınıza an itibari ile benden yanıt alamayacaksınız üzgünüm...
    Merhaba

yazdığım cevap için kusura bakmayın o gün gerginlik durumu söz konusuydu gene de teşekkür ederiz sorunumu Microsoft çalışanları çok kısa sürede halletdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    tabiki zorunda degil bu davranışımdan dolayıda kendisinden ozür diledim zaten
    Sen merhaba dostum kankii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba belki bu mesajı bile görmeyebilirsiniz konuşma 2020 de geçmiş ama bende şuanda aynı sorun var yanlışlıkla Ekran Görüntüleri klasörünü sildim sorunu nasıl hallleddiğini soracaktım şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.