Şimdi Ara

ekran görüntüsü alacak bir program lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • umarım konuyu doğru yere açmışımdır.bir sorum olacak.bana ekran görüntüsü alabilecek bir program lazım.bilgisayar başka yerde olduğu için ekran görüntüsünü alıp benim mail adresime gelmesini istiyorum.netten araştırdım.007 keylogger ve wardom.org un istediğim programlar olduğunu gördüm.bu programları kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar var mı?kurulumları kolay mı?çünkü bilgisayar bilgim pek yok.1-2 dakikalık bir sürede kurabilir miyim?ya da başka program tavsiyeleriniz var mı ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayata_inat

umarım konuyu doğru yere açmışımdır.bir sorum olacak.bana ekran görüntüsü alabilecek bir program lazım.bilgisayar başka yerde olduğu için ekran görüntüsünü alıp benim mail adresime gelmesini istiyorum.netten araştırdım.007 keylogger ve wardom.org un istediğim programlar olduğunu gördüm.bu programları kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar var mı?kurulumları kolay mı?çünkü bilgisayar bilgim pek yok.1-2 dakikalık bir sürede kurabilir miyim?ya da başka program tavsiyeleriniz var mı ne önerirsiniz?

ben eskiden Refog Free Keylogger kullanırdım . programın istediğin süre aralığında ekran görüntüsünü alıp maile yollama özelliği vardı msn ni giriyordun ayarlarında ama denemedim ihtiyacım olmadığı için ayrıca bulabilirsen programa bi serial key garanti olur
    bir dene derim.20 saniyede kuruluyor program.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLaaa

quote:

Orijinalden alıntı: hayata_inat

umarım konuyu doğru yere açmışımdır.bir sorum olacak.bana ekran görüntüsü alabilecek bir program lazım.bilgisayar başka yerde olduğu için ekran görüntüsünü alıp benim mail adresime gelmesini istiyorum.netten araştırdım.007 keylogger ve wardom.org un istediğim programlar olduğunu gördüm.bu programları kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar var mı?kurulumları kolay mı?çünkü bilgisayar bilgim pek yok.1-2 dakikalık bir sürede kurabilir miyim?ya da başka program tavsiyeleriniz var mı ne önerirsiniz?

ben eskiden Refog Free Keylogger kullanırdım . programın istediğin süre aralığında ekran görüntüsünü alıp maile yollama özelliği vardı msn ni giriyordun ayarlarında ama denemedim ihtiyacım olmadığı için ayrıca bulabilirsen programa bi serial key garanti olur
    bir dene derim.20 saniyede kuruluyor program.

teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.