Şimdi Ara

ekran cort

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gece laptop u kapattım şimdi geri açtım 6 ya bölünmüş gibi ve çizgili bozuk ekran... windows a gelmedende boot ekranında aynı halt var ne yapacağım ekran kartı mı bozuldu acaba? şu an bu halde yarım görerek yazıyorum

ekran cort

ekranın tazeleme frekansını düşürün 75 hz ile 60 yapın

Ama siz yinede vga girişinden başka bir ekrana bağlayıp görüntünün ondada bu şekil olup olmadığını kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 17 Mayıs 2012; 3:56:42 >
  • yeniden baslayinca siyah ekran boot ekranida bozuk windows luk yada ekran yenileme sikligi ile ilgili degil sanirim, bozuk halde baktim ekran karti gormuyor, buyuk ihtimal bozulmus... Onboard jart tek degismiyorda eski model icin anakart bulunmaz bulunsada yenilerden pahalidir herhalde... Sans yokki bende tam is dustu fotolar mailler notlar hepsi laptopda kaldi idare edecez artik. Neyse tsk ederim arkadaslar

Asus P7H55*M USB 3.0 LGA1156 Motherboard/İntel Core i5 661 3.6 Ghz Gpu /Sapphire Radeon 7870 OC Ghz Edition Graphic Card/Corsair CMZ8GX3M2AC9 2x4gb dual kit 1600 MHz Ram/Western digital WD20EARX 2TB HDD/Aerocool Strike-X 600W %80 Gold PSU/Aerocool Strike-X Black kasa
  • oo 6 güvenlik sistemı ekranları gibi olmus :D ekran kartıyla ilgilidir onboard alabılıyosan biosta öle secenek varsa al bi dene olmadı servis yolları yokuştur :) yada öle bişi karıştı :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.