Şimdi Ara

Ekran çatlağı - Apple Store değişim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım benimde iPhone 6 Plus ekranı kırılmıştı 1300 tl ye ekran değişimi oldu fiyatlar bence sabittir ekran dışında ekstra bir değişim olmadı garantisi hayla devam ediyor korkulacak birşey yok 👎 bilgine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bir benzeri başıma gelmişti ekranın sağ üst kısmında çatlak vardı Pupa'ya verdiğimde telefonu çatlaktan ötürü bakamayacaklarını para verip ekranı değiştirtirsem garanti kapsamında inceleyeceklerini söylediler. Telefonun sorunu titreşim tuşunun işlevini kaybetmesi ve arama geldiğinde açamıyordum (her zaman yapmıyordu ama) bende cihazı vermeyip başarı teknik servisine götürdüm ekrandan dolayı masraf çıkabilir dedi ama yine de cihazı aldılar. Bir kaç hafta sonra da yeni cihaz gönderdiler.

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Randevu almaya çalışcam Akasya'dan olmazsa Pupa ve Başarı'da deneyeceğim şansımı bakalım. Ben ekran için para verip cihazın yenilenmesini istiyorum açıkcası kafamda tamamen ücretsiz değişim yapacakları fikri yok, sizinki biraz şans olmuş bakalım ben de ne olacak.
  • Ekran değişimi 372 tl benim bildigim

• quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Randevu almaya çalışcam Akasya'dan olmazsa Pupa ve Başarı'da deneyeceğim şansımı bakalım. Ben ekran için para verip cihazın yenilenmesini istiyorum açıkcası kafamda tamamen ücretsiz değişim yapacakları fikri yok, sizinki biraz şans olmuş bakalım ben de ne olacak.

Git tabi ya daha geniusa derdini anlattığının 2. Dakikası aa çatlak var bu kullanıcı hatası baktırayım ama ücretli onarım olacak ayrıca darbeye bağlı anakart zedelenmesini not düşüyorum garantiniz fiili olarak geçersiz ileride gitseniz bile karşınıza çıkacak ayrıca değişim için 1200 küsür para vermeniz lazım gibi sizi deli eden sözleri duyup geleceksiniz sonucu paylaşırsınız

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu konuda bu kadar karamsar konusan bir tek siz varsiniz. Cogu kisi ortak kanaat olarak 300 lira civarinda ekran degisiminden soz ediyor. Hatta izledigim bazi inceleme videolarinda 270 tl ucretle bir seferlik yeni cihaz alanlar bile var Genius Bar ziyaretinden sonra. Umarim dediginiz gibi cikmaz ki Apple ile iletisime de gectim sadece ucretle ekran degisecegini, herhangi bir garanti bozulmasi da olmayacagini soylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Valla hocam bu konuda bu kadar karamsar konusan bir tek siz varsiniz. Cogu kisi ortak kanaat olarak 300 lira civarinda ekran degisiminden soz ediyor. Hatta izledigim bazi inceleme videolarinda 270 tl ucretle bir seferlik yeni cihaz alanlar bile var Genius Bar ziyaretinden sonra. Umarim dediginiz gibi cikmaz ki Apple ile iletisime de gectim sadece ucretle ekran degisecegini, herhangi bir garanti bozulmasi da olmayacagini soylediler.

yolunuz açık olsun 2.sefer gittiğinizde arızadan kaynaklı sizden kaynaksız bakın neler diyecekler dinleyince bana selam gönderirsiniz burdan sisteme işleyecek genius müşteri kaynaklı hasar diye 4 kez cihaz değişimi yaptım bir seferinde batarya kaynaklı sorun vardı adamlara elli kez dedim sakın değişim yapmayın işim gücüm var uğraşamam yedek at falan batarya değiştirin razıyım 1 saat sonra gel dediler gittim demezlermi değişim kararı verdik sizin memnuniyetiniz için yani anlayın durumu onlar çalar onlar söyler siz burda yazanlara bakmayın bir tanesi size gaz verdi dün sizin sorun bataryada onlara ne dedi çatlakdan kör cahildi belli balıkesirde oturuyor ordan buradaki işlemi tarif ediyor onu geçin birisi aynen dediklerimi söyledi o arkadaş işi biliyor bir tanesi apple değil genpa falan oradan işlem yaptığını söyledi şimdi bizde senin sorunsuz işlem yapmanı istiyoruz ama gidince anlayacaksın senden ricam gitiğinde yaşadıklarını anlat kim yanlış kim doğru ortada çıkar bu bir sidik yarışması değil sorun var sorununa bizde yazıyoruz olacakları

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.