Bildirim
ekran altında çıkan resim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Conduit Community toolbar adlı programı istemeden kurduysan program ekle/kaldır dan kaldır. _____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Conduit Community toolbar kaldırmalısın. _____________________________ -
Bununla ilgili bir işlem yapmadım ama her nasıl olduysa olmuş demek ki. Tamam arkadaşlar tavsiyelerinizi uygulayacağım sağolunuz. :) _____________________________
"Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur." -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
Conduit Community toolbar adlı programı istemeden kurduysan program ekle/kaldır dan kaldır.
@
Madmaxibo,@iddiacı,
Program ekle-kaldır da" Conduit Community toolbar " diye bir uygulama göremedim.
Program flies kısmında ise conduit diye bir klasör var onu sileyim dedim uyarı verdi (aşağıdaki resim)

İşlemlerde conduit ile ilgili işleme giderek sonlandırın ondan sonra silmeyi deneyin. _____________________________ Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
TürkNet -
Program files içindeki dosyayı sildim. (Tüm internet sayfalarını kapadıktan sonra silindi) yukarıda koyduğum resim şimdilik çıkmıyor ve internette kesintide olmadı. Yani şimdilik bir sorun gözükmüyor.
Teşekkürler yrd.lar için sağolun, var olun arkadaşlar._____________________________
"Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler