Şimdi Ara

eko66 hakkında düşünceleriniz... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracım manuel, mesaja ekli olan gösterge panosu 494 km ye ulaşınca depoyu fulledim ve 22.45 lt aldı. Bu da 4.54 lt/100km tüketime denk geliyor, ort. hız 33 km/h ancak yol bilgisayarı bu verileri sağlamıyor. Her halde cihazın eklenmesi yol bilgisayarı verilerini etkiledi. Fotolarda 4.9 görünüyor ama depoyu fullediğimde 4.54 çıktı. Cihazı taktırmadan önceki depomda 5.49 tüketiyordum, şimdi 4.54. Tasarruf oranı %17.3 e geliyor.

Yarın 20000 bakımına gidicem bakalım yağ ve filtreler değiştiğinde biraz daha tasarruf artar mı bilemiyorum ama beklentim artması yönünde...

quote:

Orjinalden alıntı: alicanveliy

Gakbas,
    ürünü atma! niye atasın? kim at dedi sana? sadece eko66 ürününün çok pahalı olduğunu vurguluyoruz. böyle bi ürün alacak olanların dikkatine sunuyoruz. aynı işi gören diğer manyetik aparatları tercih edilebilir diyoruz. sonuçta aynı etkiyi gösteriyorlar.
    gakbas, senin ortalaman da süper doğrusu. otomatik vites mi aracın?

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanveliy

Arkadaşlar uzman değilim ama görünen köy klavuz istemez. bu manyetik yakıt tasarruf aparatları bazı kişilerce "hiçbir işe yaramıyor" denilse de, kesinlikle işe yarıyor. Ama eko66 denilen alet "500 ytl" den başlayan fiyatlarla satılıyor, kesinlikle bu alet 40ytl yi geçmeyecek maliyette çok basit bir şey. sadece elektriksel manyetik alan oluşturuyor. o yüzden bu alete bu kadar para vermek yerine 100 yıl boyunca kullanılabilecek aynı etkiyi sağlayan "neodmiyum bor demir" alaşımlı mıknatıslar var; 12000 gauss. "ekoyak" ın sattığı mıknatıslar bunlardır ve diğer bir sürü firmanın. ama ne yazık ki onlar da çok yüksek fiyata satıyorlar. mesela 100ytl gibi rakamlara... ben bu aletlerden bazı arkadaşlarla birlikte 21 tane aldım. tanesi 25 ytl. bi sürü arabada denedik. sonuç: işe yarıyor. özellikle kartal doğan serisi karbüratorlu araçlarda yüzde 30 a yakın tasarruf sağlıyor. benim grande punto dizelim de yüzde 10 tasarruf sağladı. performansı da etkiliyor. benzinli ve lpg li araçlarda süper işe yarıyor diyebilirim. mondeo 2.0 benzinli de yüzde 18, mutfak tüplerinde yüzde 12.5 tasarruf ediyor. bir de benzinli ve lpg li araçlara "ultrasonik buji" yi tavsiye ederim. bu bujilerle neodmiyum mıknatısları kullanmayla grande punto benzinli ve lpglirinizde minumum yüzde 15 tasarruf sağlarsınız, üstelik performans da cabası.
    daha da tasarruf yapan sistemler var ama çok çok pahalı en mantıklısı bu mıknatıslar ve bujilerdir.
    Çevreci geçinen bu firmalar gereçkten dedikleri gibi bunu ucuza satarak ıspatlasa daha iyi olacak.

selamlar arkadaşım,
    peki biz bu mıknatısları bulduk diyelim. nasıl kullanacağız. nereye takacağız?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.