Arkadaşlar 2 3 ay ekmeği tamamen değil de az az yesem.Ne kadar bir yararı olur . Bu şekilde kilo veren var mı ? Bir arkadaşım 1 aydır ekmek yemiyor.4 kilo vermiş. Ne düşünüyorsunuz?
tabi ki verirsin. ama sadece ekmekle de olmuyor. abur cubur, kızartma, kola, tatlı ve şekeri de baya bi azaltman lazım. :)
quote:
Orijinalden alıntı: strify
tabi ki verirsin. ama sadece ekmekle de olmuyor. abur cubur, kızartma, kola, tatlı ve şekeri de baya bi azaltman lazım. :)
anladım. ben zaten çok tatlı ve çikolata düşkünüydüm 2-3 aydır çok azalttım. Ekmekten vazgeçemiyorum ama ya
eğer kilo vermek istiyoran bence tamamen bırak ama karbonhidrat almayıda ihmal etme sonucda vucudun onada ihtiyacı var yaz günü bence yemene içmene dikkat et bol bol meyve , sebze ve su tüketmeye bak ayrıca her yediğin kırmızı etli yemekden sonra kesinlikle yeşillik ye çok ama çok faydası vardır vucudda biriken toksinleri atarlar ekmek yemek zorunlu bişe değildir zaten ama karbonhidrat tüketmek zorunlu bişedir. bu konuda en büyük yardımcın eminim patatesdir fazla tüketmemek şartıyla ekmeğe nazaran daha iydir. bide olmassa olmas tabiki spordur .
Esmer ekmek ye özellikle cavdar ekmegi çok iyi
Spor yap, her akşam 1 saat hızlı hızlı yürü. Dilediğin kadar ekmek ye spor yaptıkça sorun olmaz.