Şimdi Ara

Ekim de VolvoS40d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GAYRI
    quote:

Orjinalden alıntı: GAYRI
    Bu arada, 2008 model makyajlı kasalar gelecekti? fiyatlar hala aynı mı?

Soruma cevap verebilecek birileri var mı? Ekime şurada ne kaldı...

2008 modeller geleceği için 2007'de kampanya olmuştu. 2008'in fiyatları tabii ki bu kampanya fiyatlarından fazla. Ancak 2008lerde büyüm bir değişikik yok, hala kampanyalı araç varsa sıkı pazarlıkla uygun fiyata alınabilir.
  • 1.6 hdi 110 bg.lik motor düz yolda 200 km.yi geçmesi mümkün değil ancak hafif bir eğim bulduğunda 210 km.ye kadar çıkabilir. Chip tuning.li C5 hdi aracımla (135 bg / 300 nm) kardeşim ve amcamın oğlu İstanbul.a giderken Sapanca civarlarında 225 km.ye kadar çıktılar ama çok uzun ve tatlı bir eğim söz konusuydu üstelik kadran hatasını da hesaba katmak gerekiyor. Aynı koşullarda stock 1.6 hdi ancak 210 km.ye çıkabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasago

Bu hızı test etme sevdasını da anlamış değilim. Ncap notunuda test etmeyi planlıyormusunuz?

Haklısın olmasına da, yeni araba alan herkes bi altındaki gücü denemek, hissetmek ister bir kere olsun.
    En az tehlike oluşturacak yol olmasına dikkat ettikten sonra fazla abartmadan bi kaç deneme yapılabilir. Ve tabii araca gerçekten hükmedebiliyorsanız.
    Yoksa ehliyeti aldım, otobana atladım, arabayı da şarampole yolladım hesabı olmamalı.
    öncelikle kesinlikle çok şık araç bence. yolda giderken insanların gözünün üzerinde olacağı bir araç bence.
    benim görüştüğüm bayii bana 2007 mi 2008 mi istersiniz diye sormuştu. bende 2008 demiştim. bana söylediği şuydu dinamic paket alın artı 2500 € gibi bir rakam veriyorsunuz.ancak pakette yok yok neredeyse, 6 lı cd, 17 '' jant, cruise control vb gibi özellikler ekleniyor.bunları tek tek almaya kalktığınızda aldukça farklı bir rakam çıkıyor.
    sonuç olarak dinamic paketle birlikte araç 30500-31000 € gibi rakama mal oluyor. bence sıfır ve dizel alacaksanız bu rakama başka araba bakmayın.
  • evet aynı motoru kullanıyorlar. ancak s 40 ın kasası daha ağır olduğundan (tabiiki daha sağlam) focus biraz daha seri bir arabadır sanırım. forum da bazı arkadaşlar hem iki aracın aynı platformda üretilmesinden hemde aynı motoru kullanmasından dolayı focus tercih edeceklerini söylemişlerdi. ben ise volvoyu tercih ederdim yine de.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.