Şimdi Ara

Ekim ayında PS3, Xbox360 ve wii almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arabamı satılığa çıkarıyorum. o satılınca
    Almanyadan FullHD Philips 37"PFL9632D alacağım
    Şu anda olan paramı bağlamak için PS3 60GB alayım mı diye merak ediyorum.
    yetkili sony satıcısı mor farede buldum en uygununu
    motorstorm ve sixaxis hediye ediyorlar
    1375 ytl
    hediyeleride normalde alacağımdan, hesapdan çıkınca 1175 ytl ye falan geliyor ps3
    Arabanın satılması 1-2 ay sürebilir. Dolarda düşmüşken sizce ps3 almak için uygun bir zaman mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 14 Ekim 2007; 14:21:17 >

• Başlık öyle bir olmuşki "sonbaharda aşk" "kasımda hasat" gibi
    Alınır arkadaşım neden alınmasın?Kendin söylüyorsun hazır dolar düşmüş
  • Düşüncemi yansıtmışım ama
    Geçen sene birikmiş paramla ne alayım diye hesap yaparken
    listede 7-8 milyar tutan full pc, lcd tv, ps3, profesyonel bisiklet v.s. vardı...
    imprezaya gönül kaptırınca hepsi uçtu gitti.
    Şimdi aracı satınca kaldığı yerden devam edecek.
    Pc yerine laptop aldım, lcd tv ve ps3 vede kendim toplayacağım 3 milyarlık bir bisiklet alacağım

Foruma bayadır girmiyordum 40gb lafları falan duyunca biraz tedirgin oldum...
    HP 6815 pdayı 1250 ytl ye alıp hiç kullanmadan sıfırının 800 ytl ye düşmesi gibi bişe yaşamayayım diyorum.
    Toshiba G500 almak için 750 ytlye bile satacağım... "zarar 500 kağıt"

Tabiki Ps3 de xbox almak için satma durumum olmaz ama
    aldıkdan 1-2 ay sonra 999 ytl ye ps3 ilanı görürsem içime oturur.
    Garantisiz olarak yurt dışından getirtsem başım ağrırmı onu düşünüyorum...
    Televizyonda bile o riskim var.

Birde yeni topic açmadan televizyonu sorayım
    En uygun bunu buldum. Sanırım 3000 ytl civarında aldıracağım yurt dışından
    (( Full HD - Perfect pixel HD motoru - Ambilight - 100HZ clear lcd - 550cd - 1200:1 / 8000:1 - 3ms - HDMI v1.3 - ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 13 Ekim 2007; 14:43:47 >

• bıraz daha arastırın oyunlar 70-80 ytl ye sıxaxıx lerde 75 ytly bulunabılıo , konsollarda pal 1000 ntsc 800 ytl civarı alabılırsınız oyunlar bolge kodu olmasksızın çalışıyo tum ps lerde voltaj da sorun deıl multı voltaj adaptorlerı, yani kısacası arastırın biraz daha. ama mutlaka garantili olsun derseniz yada taksitli alıcam ozaman 1200-1400 ylt vereceksniz.
  • vaybe ps3 e bak impreza satılıyor onun için??
  • Bence 2.el 20GB ntsc-j Ps3 al (yaklaşık 600 ytl), yanına da 1 yıl garantili firmwareli Premium Xbox360 ntsc-j al (750ytl). Toplamı 1350ytl oluyor. Tek bir tane 60GB Ps3 alacağına aynı paraya 2 konsol alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xanu

bıraz daha arastırın oyunlar 70-80 ytl ye sıxaxıx lerde 75 ytly bulunabılıo , konsollarda pal 1000 ntsc 800 ytl civarı alabılırsınız oyunlar bolge kodu olmasksızın çalışıyo tum ps lerde voltaj da sorun deıl multı voltaj adaptorlerı, yani kısacası arastırın biraz daha. ama mutlaka garantili olsun derseniz yada taksitli alıcam ozaman 1200-1400 ylt vereceksniz.

pal ile ntsc arasında niye 200 ytl fark var...
    Alacağım tv bütün görüntüleri destekliyor.
    Ps3 de voltaj sorunu yok... Bütün oyunlar her ps3 de çalışıyor
    E bu meret bozulsa 400 ytl yer mi ?
    ya yerse cevabı kafa kurcalıyor

Bide filmlerdeki durum nasıl ?
    En ucuzu neresi bilmiyorum ama Malezyadan PS3 getirtme şansım var
    ordan gelen ps3 de buradakinden tek arkı tr kullanım klavuzu ve garanti mi olur ?
    ileride buradan alacağım türkçe dvd - bluray filmleri izleyebilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    XBOX 360 Mİ PS3 MÜ 2022
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Bence 2.el 20GB ntsc-j Ps3 al (yaklaşık 600 ytl), yanına da 1 yıl garantili firmwareli Premium Xbox360 ntsc-j al (750ytl). Toplamı 1350ytl oluyor. Tek bir tane 60GB Ps3 alacağına aynı paraya 2 konsol alabilirsin.

Onuda güzel dedin...
    Ama ikinci ele pek bakmıyorum
    Kendi aldığım ps3 ü elletmem bile... ki ikinci el alayım

Bide çok aşırı oyun delisi değilim. Biride yetebilir.
    Ama dediğinide ucuz sıfır 60gb ps3 alırsam düşünürüm.
  • 1 yıl garantili sıfır Ps3 20GB ntsc-j de 850 ytl.
  • oyunlar regionfree de filmler değiller , ama zaaten en ucuz filmler nerede ise o bölgenin ps3 ünü almak lazım :).
  • quote:

1 yıl garantili sıfır Ps3 20GB ntsc-j de 850 ytl.

Nerede acaba ?
    garantisi nasıl ?

quote:

Orjinalden alıntı: Xanu

oyunlar regionfree de filmler değiller , ama zaaten en ucuz filmler nerede ise o bölgenin ps3 ünü almak lazım :).

türkçe olmadımı tadı çıkmıyor :)
  • dostum şimdi bana tepki gelebilir ama (ki benimde pal 60 gb ps3 üm var) bence şimdi ps3 alma,eğer illaki oyun oynamak istiyorsan , 2. el xbox360 al fw li, 3-5 ay bunla takıl sonra ps3 al (2. el xbox alcağın için zararda etmezsin)

romantik konu başlığın cinsinden cevap vermek gerekirse:, "sonbaharda x boxla aşk, ilk bahar yeni umutlar yeni aşk(ps3) olsun derim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 13 Ekim 2007; 16:23:26 >
  • Kadıköy'de Platin elektronik var. 1 yıl garantili Ps3 satıyorlar dediğim fiyata yaz başı almıştım, şimdi belki daha da ucuzlamıştır.
    http://www.turkgamebank.com

Yada Atik elektronik falan satıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

dostum şimdi bana tepki gelebilir ama (ki benimde pal 60 gb ps3 üm var) bence şimdi ps3 alma,eğer illaki oyun oynamak istiyorsan , 2. el xbox360 al fw li, 3-5 ay bunla takıl sonra ps3 al (2. el xbox alcağın için zararda etmezsin)

romantik konu başlığın cinsinden cevap vermek gerekirse:, "sonbaharda x boxla aşk, ilk bahar yeni umutlar yeni aşk(ps3) olsun derim"

hangi öngörüyle dedin onuda açıklarmısın
  • quote:

Kadıköy'de Platin elektronik var. 1 yıl garantili Ps3 satıyorlar dediğim fiyata yaz başı almıştım, şimdi belki daha da ucuzlamıştır.
    http://www.turkgamebank.com

Yada Atik elektronik falan satıyor olabilir.

aha 60gb ntsc-j 1 yıl garantili 800 lira

bunlar arasındaki fark nedir ... ntsc-j pal ve bazıları 1 yıl bazıları 2 yıl garantili

sadece film bölge kodu mu farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

quote:

dostum şimdi bana tepki gelebilir ama (ki benimde pal 60 gb ps3 üm var) bence şimdi ps3 alma,eğer illaki oyun oynamak istiyorsan , 2. el xbox360 al fw li, 3-5 ay bunla takıl sonra ps3 al (2. el xbox alcağın için zararda etmezsin)

hangi öngörüyle dedin onuda açıklarmısın

dostum şu an x360 alırsan hem daha çok oyun oynama şansın var hem makine ucuz hem oyunlar ucuz, şöyle düşün şu an ps3 için adam akıllı bir yarış oyunu yok, ama tabi ileride ps3 ün exc. oyunları gelecek ozaman ps3 kesin gerekecek.

• quote:

dostum şu an x360 alırsan hem daha çok oyun oynama şansın var hem makine ucuz hem oyunlar ucuz, şöyle düşün şu an ps3 için adam akıllı bir yarış oyunu yok, ama tabi ileride ps3 ün exc. oyunları gelecek ozaman ps3 kesin gerekecek.

Bakalım @koray.83 in verdiği sitede çok ucuz ps3 ntsc-j
    bakarsın iki konsoluda alabilirim. araştırayım biraz.
    Benim asıl düşüncem nasıl olsa aracı satınca tv alacağım...
    şu anda dolarda düşmüşken birde morfare sitesinde baya uygundu fiyat
    parayı bağlayayım yoksa harcanacak :)
    az önce 250 liraya teknosadan Braun cruzer 4 alacaktım kalmamış :)
  • Ya garantisi önemli değil bence hiç. PS3 zaten asla bozulmuyor. Dünyada 6 milyona yakın PS3 sahibi var. Hala bir tek kullanıcının makinası bozulmadı. Ha ben onu camın kenarına koyarım dışarıyı izler aradada aşağı düşer kırılır derseno da zor. Çünkü 3 tonluk beton düzleştirme makinası geçiriyorlar üzerinden birşey olmuyor. Kaya gibi. Garip bir işçiliği var. Anlayamadım gitti. Üzerine kafa patlatıldığı kesin bir cihaz. O yüzden garanti en son düşüneceğin şey olsun.
  • bakalım akşama bi kafa yorayım ne yapabilirime
  • Merhabalar arkadaşlar bir kaç tane sorum olacak

kadiköy civarından ps3 alma düşüncesi içerisinde dolaşıyorum...ancak sakata gelmeyelim diye sizlere bir danışayım dedim... kadiköy civarında 800 ytl ye satılan yerler gördüm ancak alırken nelere dikkat etmek gerekiyor...sixaxis filan dediğimiz olay dı zarttu zurttu bana bir özetlerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hayırlı bayramlar...

saygılarımla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.