Şimdi Ara

Ekim 2011 Masaüstü Görüntüleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
9.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahm-@

Güzel çalışmalar var elinize sağlık Ayrıca TAKİP

hay takibine yahu...
  • quote:

Acil yardım lazım shell32.dll dosyasını değiştmiştim sorun yoktu res attım şimdi laptop açılmıyor.Shell32.dll dosyası olmadığı için açılmıyor gbi birşey yazıyor.Yardım edin lütfen.

Adam önce sormuş.....

quote:

Tamamdır BIOS a ulaşabildim (asus laptoplarda esc tuşuymuş sonrasında F8) ordan sistemi geri yükledim.

...sonra da cevaplamış.

Denk gelseydi kesin cevap verirdim, her ne kadar laf dinlemeyen biride olsan... Ama kestiremediğim kısım şurası shell32.dll dosyasının BIOS ile işi ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Ekim 2011 Masaüstü Görüntüleri

Çok iddalıyım

çok güzel çalışma, yorumlayacak bişi bulamıyorum..

Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

quote:

Çok iddalıyım

Teşekkürler hocam

yorumlayacak bişi buldum, gözümden kaçmış...

desktopta gocaman saat ve tarih duruyor, system tray de de saat ve tarih duruyor, ne iş? PC'yi babanla birlikte mi kullanıyorsun, hani belki yaşı ileri,gözü ordaki saati görmez de desktopta bir tane bulunsun diye mi attın, aga iğrenç duruyor desktoptaki, kaldır onu , at 2 tane disk veya herhangi bir kısayol yada hava durumu göstergesi, maksat çok çıplak kalmasın desktop... Eminim o nedenle koymuşsundur ama desktoptaki daha çirkin görünüyor (tabi system tray'dekini fark edince gözüme öle göründü)

• quote:

Çok iddalıyım

Daha güzel fontlu bir saat koyarsan gayet sade ve şık olmuş olacak. (Kendi fikrim)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok iddalıyım

Teşekkürler hocam

yorumlayacak bişi buldum, gözümden kaçmış...

desktopta gocaman saat ve tarih duruyor, system tray de de saat ve tarih duruyor, ne iş? PC'yi babanla birlikte mi kullanıyorsun, hani belki yaşı ileri,gözü ordaki saati görmez de desktopta bir tane bulunsun diye mi attın, aga iğrenç duruyor desktoptaki, kaldır onu , at 2 tane disk veya herhangi bir kısayol yada hava durumu göstergesi, maksat çok çıplak kalmasın desktop... Eminim o nedenle koymuşsundur ama desktoptaki daha çirkin görünüyor (tabi system tray'dekini fark edince gözüme öle göründü)

Evet 3 dereceden miyopum

Ama koyma sebebim o değil system traydaki saati kaldıramadım kaldı öyle.

• quote:

quote:

Acil yardım lazım shell32.dll dosyasını değiştmiştim sorun yoktu res attım şimdi laptop açılmıyor.Shell32.dll dosyası olmadığı için açılmıyor gbi birşey yazıyor.Yardım edin lütfen.

Adam önce sormuş.....

quote:

Tamamdır BIOS a ulaşabildim (asus laptoplarda esc tuşuymuş sonrasında F8) ordan sistemi geri yükledim.

...sonra da cevaplamış.

Denk gelseydi kesin cevap verirdim, her ne kadar laf dinlemeyen biride olsan... Ama kestiremediğim kısım şurası shell32.dll dosyasının BIOS ile işi ne?

Laf dinlemiyor muyum?Öyle bir izlenim ne zaman bıraktım?

Şimdi shell32.dll nin BIOS ile işi yok ben sistemi geri yükledim, tabi geri yükleyince de değiştirdiğim dosya düzeldi sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamamba -- 13 Ekim 2011; 9:56:08 >

• quote:

[simage]h

Çok iddalıyım

Benim gözüm masaüstünde değil o konsollarda kaldı (imzadakiler).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamamba -- 4 Ekim 2011; 22:50:17 >
  • @chirkinordek
    1920*1080 cozunurluklu bı ekranda aynı cozunurlukte bı wall secersen sundur-goguste yumusat-ortala gıbı secenekler olmaz cunku tam olarak ekrana sıgacaktır. Zaten bu ıslemler resımın kalıtesını dusurur.Hangi cozunurlukte ekranı kullanıyorsan (1920 destekledıgıne gore en ıyı goruntuyu onda alırsın) o cozunurlukte bır wall kullan.

@ferhatalak
    Elıne saglık dock cok guzel duruyor lakın senden macla daha ıyı seyler beklıyorum be hocam

@Rayquaza
    Rainmeter saatın konumu guzel ben takılmıyorum aman 2 saat olmus lafına, hangısını ıstıyosan ona bak ıste gayet ıyı durmus, rainbar taskbarla beraber pek hos durmuyor kısısel kanaatım. Renk uyumu guzel, taskbardakı icunların cozunurlugu dusuk gıbı geldı sankı, elıne saglık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 4 Ekim 2011; 23:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kosmos

quote:

[simage]h

Çok iddalıyım

Valla hocam 3ds hariç hepsini ikinci el aldım.Ama xbox hariç diğerlerini satıp adam akıllı üst seviye bir masaüstü toplamayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

[simage]h

Çok iddalıyım

Valla hocam 3ds hariç hepsini ikinci el aldım.Ama xbox hariç diğerlerini satıp adam akıllı üst seviye bir masaüstü toplamayı düşünüyorum

İşte benim adamım, doğru karar.BEndede xbox var ama oyun çok az.

•  Ekim 2011 Masaüstü Görüntüleri

Uğraştım uğraştım çıka çıka bu çıktı (tabi bu sırada çok önemli bir hata yüzünden 1 saatimin boşa gitmesi de var).
  • @Mr.Kosmos
    Explorer.exe sımgesı taskbarda onuda degıstır
  • @kessh,k@llone teşekkürler,değiştirdim tamamen zaten yakında yollucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

@Mr.Kosmos
    Explorer.exe sımgesı taskbarda onuda degıstır

Onu nasıl değiştiriyoruz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

[simage]h

Çok iddalıyım

İşte benim adamım, doğru karar.BEndede xbox var ama oyun çok az.

• @Mr.Kosmos
    Search cubuguna explorer.exe yazıp arat, cıkanı masaustune kısayol olarak at.Masaustunde kısayolun sımgesını degıstır ve taskbara tuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

@Mr.Kosmos
    Search cubuguna explorer.exe yazıp arat, cıkanı masaustune kısayol olarak at.Masaustunde kısayolun sımgesını degıstır ve taskbara tuttur.

Değiştirmek zorunda değilki, zaten orada durunca pek bi işe yaradığı söylenemez... O taskbardaki klasör ikonuna sağ tıkla, programı görev çubuğundan ayır tıkla, sadece klasör penceresi açılınca ortaya çıkar, diğer durumlarda görünmez... Yani ikon değişimine gerek kalmadan halledersin demek istedim...
  • @KeShhh®
    Aslında benım cok ısıme yarıyor, klasor kısayollarına tutturuyorum (sabitliyorum). Erısım cok daha rahat oluyor.
  • Herkeze selam..

Yaw çok sade olmuş uzundur uğraşmıyorum ,, alıştırma olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokooo -- 5 Ekim 2011; 23:24:32 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.