Şimdi Ara

EKG’lerimi değerlendirebilir misini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerler nasıldır? Son 3’lüsü geçen çektirdim. Doktor ilaç verdi ama çarpıntı hala geçmedi😢

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenelKültürAbidesi -- 14 Mayıs 2021; 0:16:31 >

• Lütfen yardım edin doktor hocalarım
  • Yaş kaç
  • Valla kalbiniz kandilli rasathanesi gibi anlamak güç

• Atrial taşikardi gibi gördüm ama doktor değilim sallıyorum yani. İlaç olarak ne verdi diltiazem mi?

• MgLadius kullanıcısına yanıt
    20
  • Beloc zok 50 mg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlaç kullanıyorum ama bi geçmedi gitti
  • Sinüs taşikardisi beloc kullan çay kahve tüketmeyeye çalış bir de çok kafana takma taktıkça daha da şiddetlenir

Çok şiddetlendiğini hissetiğinde ıkın veya balona üfler gibi üfle çok geçmiş olsun

• Hocam çok sağolun. Bir de sol kolumda yanma ve sanki his kaybı oluşuyor gibi. Bu durumun bu taşikardiyle bir alakası var mıdır? Sağ kolumda bişi yok ancak sadece sol kolumda var.
  • Biraz fazla oldu ancak kusura bakmayın. Bu hastalık benim parkura girmeme engel olur mu? 1,5 ay sonra işe girmek için parkur sınavına girmem lazım.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Göğüste sıkışma baskı sol kola yayılan ağrı oluyor mu? Bence tariflediğiniz tablo psikolojik taşikardi yanma his kaybı vs yapmaz

• Hocam bende ağrı, öksürük vb. hiçbir şey yok. Sadece nefes darlığı ve sol kolumda olan bu yanmaya benzeyen hissiyat var.
  • Ara ara mı oluyor sürekli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Sürekli
    Kaç atıyor ara ara yükseliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinüs taşikardisi olmuş sende. Yani sadece kalbin hızlı atıyor, nabzın hızlanmış, o kadar.

Attığın sonuçlarda kötü bir şey yok, merak etme.

Şu an için kullanmakta olduğun bir ilaç var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. Doktor beloc zok 50 mg verdi. Sadece çarpıntın olduğunda 1 tane kullan dedi ancak benim bu dürüm devam ettiği için her gün 1 tane aldım nerdeyse
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    100 üstü sürekli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.