Bildirim
EKG’lerimi değerlendirebilir misini?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lütfen yardım edin doktor hocalarım -
Yaş kaç -
Valla kalbiniz kandilli rasathanesi gibi anlamak güç
-
Atrial taşikardi gibi gördüm ama doktor değilim sallıyorum yani. İlaç olarak ne verdi diltiazem mi?
-
20 -
Beloc zok 50 mg -
İlaç kullanıyorum ama bi geçmedi gitti -
Sinüs taşikardisi beloc kullan çay kahve tüketmeyeye çalış bir de çok kafana takma taktıkça daha da şiddetlenir
Çok şiddetlendiğini hissetiğinde ıkın veya balona üfler gibi üfle çok geçmiş olsun
-
Hocam çok sağolun. Bir de sol kolumda yanma ve sanki his kaybı oluşuyor gibi. Bu durumun bu taşikardiyle bir alakası var mıdır? Sağ kolumda bişi yok ancak sadece sol kolumda var. -
Biraz fazla oldu ancak kusura bakmayın. Bu hastalık benim parkura girmeme engel olur mu? 1,5 ay sonra işe girmek için parkur sınavına girmem lazım. -
Göğüste sıkışma baskı sol kola yayılan ağrı oluyor mu? Bence tariflediğiniz tablo psikolojik taşikardi yanma his kaybı vs yapmaz
-
Hocam bende ağrı, öksürük vb. hiçbir şey yok. Sadece nefes darlığı ve sol kolumda olan bu yanmaya benzeyen hissiyat var. -
Ara ara mı oluyor sürekli mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli -
Kaç atıyor ara ara yükseliyor muquote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Sürekli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinüs taşikardisi olmuş sende. Yani sadece kalbin hızlı atıyor, nabzın hızlanmış, o kadar.
Attığın sonuçlarda kötü bir şey yok, merak etme.
Şu an için kullanmakta olduğun bir ilaç var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağolun hocam. Doktor beloc zok 50 mg verdi. Sadece çarpıntın olduğunda 1 tane kullan dedi ancak benim bu dürüm devam ettiği için her gün 1 tane aldım nerdeyse -
100 üstü sürekli
Benzer içerikler
- geçmiş olsuna ne denir
- sakarya şiiri
- evde kafa yapıcı maddeler
- esnafı nereye şikayet edebilirim
- sıva çatlağı nasıl anlaşılır
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X