Şimdi Ara

ekayıt yapanlar bi zahmet bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ekayıt yapınca öğrenci belgesi sorgulama yerinden öğrenci belgesi gözüküyor mu e kayıt yapanlar bi bakabilir mi?

• gözüküyor barkod nolu
  • Bende gözükmüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de gözükmüyor

"Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı."

diyor halbuki sabah saatlerinde e-devletten sorunsuz bir şekilde kayıt yaptırmıştım.
  • ssggnn.01 S kullanıcısına yanıt
    bende de gözükmüyor ney ki buu gözükmemesi gerek o zaman
  • Sadece ekayit degil on kayit da lazim gencler acele edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabulsüz -- 29 Temmuz 2015; 22:35:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    Nasıl yanim? e-kayıt yapmak yetmiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayir yeni eger edevlette ogrenci belgeniz yoksa, okulunuzun sitesinden on kayit yapmalisiniz mesela ben ybu hukuk kazandim bu linkten on kayit da yaptimhttps://obs.ybu.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx

• kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    bizim okulda ön kayıt yok ki öğrenci işlerini aradım yok dedi
  • A o zaman bilmiyorum kardes bi sıkıntı var ama bence sen bir bilene danis

nee korkutuyonuz insanıı 160 ı aradımm okul baslayınca tam kayıt olunca öğrenci belgesi görünür dediii!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bs_123

nee korkutuyonuz insanıı 160 ı aradımm okul baslayınca tam kayıt olunca öğrenci belgesi görünür dediii!!!!

Ben de öyle düşünmüştüm. Aradığın için teşekkür ederiz. YÖK'ün e-devlette e-kayıtla ilgili hazırladığı pdf dökümanını incelediğimde bu hususla ilgili de bir şey yoktu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnnaTorv -- 29 Temmuz 2015; 23:22:46 >
  • AnnaTorv A kullanıcısına yanıt
    aynen bi de belge doğrulama konusu açmışlardı biri diyo ki ben doğruldım kullanma kılavuzunda onun bizle ilgili olmadığı kurumun yapacağını söylüyorlarddı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabulsüz

Hayir yeni eger edevlette ogrenci belgeniz yoksa, okulunuzun sitesinden on kayit yapmalisiniz mesela ben ybu hukuk kazandim bu linkten on kayit da yaptimhttps://obs.ybu.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx

ben okulun sitesinden ön kayıtta yaptım bende de gözükmüyor. hatta kaydı tamamlananlar diye bi bölüm açmışlar bu gün ona da baktım okulda adım çıkıyo şimdi girdim e devletten "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." çıkıyor

sanırım çıkanlar sunu mu yaptı belge doğrulama var yaa onu yapmışlar barkod kodunu yazıp ama onu bizim yapmamıza gerek yok ki bi aydınlatın bizi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bs_123

sanırım çıkanlar sunu mu yaptı belge doğrulama var yaa onu yapmışlar barkod kodunu yazıp ama onu bizim yapmamıza gerek yok ki bi aydınlatın bizi yaa

https://static.turkiye.gov.tr/themes/ankara/assets/manuals/YOK-Kayit.pdf

ya arkadaşlar şu dökümanda Üniversite E-kayıt bölümü dışında herhangi bir şey yapılması hakkında bir şey yazmıyor ? Acaba diğer sekmeler kayıtlandığımız okul ile e-devlet arasında yapacağı transferler sonucu çıkıyor olmasın ben öyle düşünüyorum açıkçası.

• Yok ekayit yazip pdf dosyasini indirin bu dosyanin 5.sayfasinda olasi hatalar var bir bakin derim

• Yahu ben de gorunuyor yani insani korkutmak falan degil amacim hayir sıkıntı bendeyse soyleyin kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: kabulsüz

Yahu ben de gorunuyor yani insani korkutmak falan degil amacim hayir sıkıntı bendeyse soyleyin kardesim

Öğrenci belgesi doğrulamadan barkod ile tc.nonu girip herhangi bir doğrulama yaptın mı ?

• up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.