Şimdi Ara

!Ek Yerleştirme Hakkında Bilgisi olanlara 1 Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Hedefim imzamdaki gibiydi geçen sene sıralamam ilk elli binde baya uzaktım ama tek hedefim de yoktu. Neyse, şimdi ek yerleştirmeler başlamış sanırım benim, kendi puanımdan yüksek yerlere eğer kontenjan varsa girebilme imkanım var mı? Kesin cevap lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow` -- 1 Ekim 2012; 20:53:57 >

• yok, puanın tuttuğu yerler sadece.
  • teşekkürler. kesin bilgi sanırım. var mı farklı bir görüş? up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow`

teşekkürler. kesin bilgi sanırım. var mı farklı bir görüş? up

Ösym kitapçıkta kesin ve net bir şekilde bunu yazmış,ösym ek yerleştirmede puanınızdan yüksek yerleri kazanamazsınız,yanlışlık olup kazandığınız açıklansa dahi kayıt yaptıramazsınız diyor.

Farklı bir görüş olması söz konusu olamaz,ösym kendi kitapçığına bunu yazmış boşuna ölü tercih yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow`

teşekkürler. kesin bilgi sanırım. var mı farklı bir görüş? up

Ösym kitapçıkta kesin ve net bir şekilde bunu yazmış,ösym ek yerleştirmede puanınızdan yüksek yerleri kazanamazsınız,yanlışlık olup kazandığınız açıklansa dahi kayıt yaptıramazsınız diyor.

Farklı bir görüş olması söz konusu olamaz,ösym kendi kitapçığına bunu yazmış boşuna ölü tercih yapmayın.

teşekkürler. etraftaki arkadaşlar deli gibi ek yerleştirme kasıyor ben de şüphelenmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.