Şimdi Ara

Ek puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar size bir sorum olacak meslek lisesinde okuyorum ama başka bir bölüm istiyorum diploma notum 70 küsür sayılır rehber öğretmenleri iyice kafa karıştırıypr yanlış bilgilerle şimdi başka bolum isteyenlere hiç ek puan verilmiyor dedi mesela ben hukuk istiyorum yada psikoloji istiyorum diyelim ben hiç ek puan alamayacakmıyım benim bildiğim ve sanırım doğru olan başka bolum ise 70x06 dan 42 diploma vermesi lazım en kötü eğer lisede okuduğum bolum ise ek puanla 63 vermesi lazım öğretmen 70 alan biri 22 puan alıyor 100 olan 30 dedi acaba benmi hata yapıyorum ve de son olarak lisede okuduğum bolum mf4 hukuk bilindiği üzere tm3 bir fark olmaz sanırım ? şimdiden teşekkürler ve çalışan herkese başarılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru söylemiş de tam anlatamamış ek puan yani normal puanın üstüne eklenen puandır alan dışı tercihde eklenmez.OBP 70 olursa 70x0,6=42 ek puanlı ise 70x0,9=63 yani söylediği gibi 21 EK PUAN geliyor.Ayrıca sınavlar sıralama sınavı olduğundan ek puanlı türde ek puanlı sıralamaya(yani kendi alanında ek puan alanlar arasındaki sıralamyaa) bakmak gerekir.

• [Naylon Branda] kullanıcısına yanıt
    Tamam hocamda şimdi mesela ben başka bölüm istiyorsam hiç puan vermeyecek dedi 42 de dahil doğrumudur yani hukuk istiyorsam 42 puan verip ek puan olan 21 yani 63 umu vermeyecek ? Yoksa ne aldıysam o mu 0 mı yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 8 Kasım 2015; 0:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seriouslyman

Tamam hocamda şimdi mesela ben başka bölüm istiyorsam hiç puan vermeyecek dedi 42 de dahil doğrumudur yani hukuk istiyorsam 42 puan verip ek puan olan 21 yani 63 umu vermeyecek ? Yoksa ne aldıysam o mu 0 mı yani ?

Yazdığına göre alan dışı tercihde hiç EK PUAN vermeyecek demiş yani 42 nin üstüne vermeyecek.

• [Naylon Branda] kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ben milli eğitime vs.sorayım en iyisi umarım 42 yi veriyordur yoksa hayal olacak gibi :) tekrardan teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Seriouslyman

Sağolun hocam ben milli eğitime vs.sorayım en iyisi umarım 42 yi veriyordur yoksa hayal olacak gibi :) tekrardan teşekkürler

42=obp katsayısından gelen puan
    Ek puan=lisedeki bölümünle ilgili belli yerlere verilen obp nin üstüne EK PUAN dır

Merak etme yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus 5k puan alınacak
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.