Şimdi Ara

Ejderhalar Mirası dwarturkiye yeniden canlanıyor! Dwar Heyecanı Yeniden!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;



    Bildiğiniz üzere Efsane: Ejderhalar Mirası bir devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu'dur. 


    Biz bu oyunu aktif olarak ;   dwarsaga.com üzerinden oynatmaktayız.


    Son zamanlarda oyuncuların istekleri,talepleri ve diğer oyunlarda bulunan oyuncularında fikirlerini alarak yeni bir sunucu açma kararı aldık. Bu kararımız var olan Dwarsaga sunucusunu etkilemeyecek ve bu sunucuya zarar vermeyecektir. Dwarsaga sunucusu aktif ve oyuncu kayıtlarına açık kalacaktır!



    Yeni sunucu açmamızda ki amaç; Var olan dwar sunucularından tamamen uzaklaştırılmış veya kopmuş oyuncuları tek bir çatı altına toplamak ve oynayan tüm oyuncuları da yeni bir serüvende buluşturmak.


    Kısa özet geçmemiz gerekirse, Bu oyunun en eğlenceli ve rekabetçi ortamı olan 1/4 seviyesinde Kristal Mağaraları ve bunun gibi Onur alanlarında geçen rekabeti Tüm Ejderhalar Mirası severlere yeniden yaşatmak.



    Yönetim olarak geçmiş oyunlarımızda yaptığımız olumlu veya olumsuz sonuçlanan tüm; güncelleme,kurallar,etkinlikler ve tutumumuzu not aldık. 4 Yıllık süreçte kendi işleyişimizi ve Rakip oyun sunucularını da dikkatle izledik. 4 Yıllık süreçte Emek ve PvP sunucu girişimi olarak 25 den fazla Ejderhalar Mirası sunucusu açıldı ve bunun 21 i kapandı.


    ?Tüm bu süreçte yöneticilerin ve görevlilerin hangi yollara başvurduklarını,oyuncularla olan iletişimlerini ve diyaloglarını takip ettik. Etkinlikleri ve eğlence amaçlı yaptıkları güncellemeleri izledik. Bu süreçte büyük dersler aldık ve güzel gelişmeleri not aldık.



    Sonuç olarak, Ejderhalar Mirası kitlesinin ne hedefi olduğunu ve ne istediğini anladık. Ejderhalar Mirası( Yani Dwar Severler) oyunun içerisinde; Rekabet,dostluk,sohbet ve eğlence istiyorlar ama bu saydığımız maddeleri tam anlamıyla yaşamak ve oyun kuralları ve bütünlüğü dışında, oyun yöneticilerinin müdahalesi olmadan istiyorlar. 



    Bir konuda çok rahat olabilirsiniz. Oyun kuralları net ve sabit olacak. Herkes aynı kurallar bütününden yargılanacak. Hiç bir oyuncu bir diğerinden üstün olmadı,olmayacak.


    Oyun yöneticileri kurallar bütünlüğü ve oyun düzeni tehlike altındayken müdahalede bulunacak.


    İki ırkın rekabetine asla müdahale edilmeyecek ve oyuncuların oyun zevki baltalanmayacak.


    ?Para yatıran,yatırmayan,emek eden hangi tarzda oyuncu olursanız olun; Dwarturkiye sizi sonuna kadar sahiplenecek ve emeklerinizi koruyacak.



    Oyunumuzun adresi; www.dwarturkiye.com olarak sizlere hizmet verecek.


    Başlangıç ödülleri,oyunun kuralları,işleyişi ve fazlası ana sayfamız üzerinde bulunan videolar ile başlık başlık anlatılacak.




    Ejderhalar Mirası dwarturkiye yeniden canlanıyor! Dwar Heyecanı Yeniden!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DwarTurkiye -- 28 Temmuz 2023; 15:20:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.