< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 5 Mayıs 2022; 23:23:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ein ausländer‘nın deneme günlüğü (3. sayfa)
-
-
sağol hocam senin de netler sağlam bozma moralini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağolasın hocam var ol.
HOCAM estagfurullah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok ya ne babalar var etrafta
harbi hele 2 tane üstad var klopp ile pep gibiler biri diğerini övüyor diğeri diğerini :d ikisi de top seviye elemanların. baba olmak için 40 fırın ekmek yemek lazım da zaman kalmadı :(
son 42 upı
lan olm 1 gün 5 saat mi ne ara 37 kaldı ya. stres düzeyim artmaya başladı.
up. pazartesi işkence başlıyor.
ıvır zıvır bir şeyler ekledim.
up. moraller bozuk.
bu aralar bende dahil birçok kişide odaklanma sorunu,moral ve net düşmesi gibi şeyler var son günlerimizi böyle hayıflanarak geçirmek yerine daha iyisini yapmak için çabalamalıyız başka çare yok
-
her denemede en az 4-5 net dikkat veya saçmalıktan gidiyor ve artık bıktım bu durumdan. hep kıyısından köşesinden dönüyorum 70 aytnin. dediğin doğru ama işte sürekli seni dürtüyor o sorunlar.
yapacak başka bir şey görmüyorum sürekli üstüne gitmek lazim,olmazsa bile elimden geleni yaptım pişman değilim demek çok rahatlatır şahsen istediğim sonuç gelmezse ben öyle düşünücem
çok bunaldım ve yoruldum. bitsin artık bu çile.
sınavda dikkat hatası olmaz hocam endişelenme az kaldı sabır
hocam kendimden ümidi kesmeye başladım. tyt netlerim baya freni patlamış kamyon gibi düştü. belki de zamanında fazla ümitlendirmişimdir kendimi.
herkeste olur bu zamanlar hocam birkac gün denemeye ara verip konu tekrarı+zayıf olduğun konulardan test yap sonra tekrar denemelere baslarsin saglam kafayla. Deneme yorgunluğu oluyor en iyi denemen gerçek sınavda olacak onu da bil
umarım hocam. teşekkür ederim desteğin için
hocam sıkıldığında, moralin bozulduğunda, bıkkınlık hissi sarıp sarmaladığında; aytden çıktıktan sonra kulaklığı takıp metal dinleyeceğini hayal et her şeyden kurtulmuş bi vaziyette
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X