Şimdi Ara

Ehliyete yazıldım almaya hevesim yok !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde hayalim ehliyet almaktı derslerden zaman bulamadım pek çalışamadım cumartesi sınava giricem bakalım hayırlısı olsun umarım kazanırım çünkü araba kullanmayı çok seviyorum.
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Benimde hayalim ehliyet almaktı derslerden zaman bulamadım pek çalışamadım cumartesi sınava giricem bakalım hayırlısı olsun umarım kazanırım çünkü araba kullanmayı çok seviyorum.

sana ve bu hafta sonu ehliyet sınavına girecek tüm sürücü adaylarına başarılar.

Orjinalden alıntı: geremy

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Benimde hayalim ehliyet almaktı derslerden zaman bulamadım pek çalışamadım cumartesi sınava giricem bakalım hayırlısı olsun umarım kazanırım çünkü araba kullanmayı çok seviyorum.

sana ve bu hafta sonu ehliyet sınavına girecek tüm sürücü adaylarına başarılar.

Çok teşekkürler inşallah alabilirim.Aslında kendime güveniyorum ama işte o soruları görene sınava girene akdar bana rahat yok acayip tedirginim şu anda.
    Sınava girene kadar da rahat edemem ben napıcam bilmiyorum çok kafaya takıyorum
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm

• 18 yaşımı doldurduğum gün kursa yazılmıştım:)
  • Evet 2 gün sonra sınav var arkadaşlar. Girecek olan herkese başarılar...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.