Şimdi Ara

Ehliyet Sınavıni Geçtim Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, geçen hafta pazar günü direksiyon sinavini da geçerek hem teorik de hem de pratikte başarılı oldum ve ehliyet almaya hak kazandım. Kayıt olduğum kursa yaklaşık 800 tl borcum var (normalde direksiyon sınavına girmeden önce bitirilmeliydi) dün aradılar ne zaman verebilirsiniz diye, 15 inden sonraki hafta içinde tüm borçları bitirecegimi söyledim. Yanıt olarak da 1 hafta içinde tutari ödeyip dosyanizi almanız gerekmekte dendi. 1 hafta içinde para bulmam imkansiz. Ne olacak dosyam yanacak bir daha mı her seyi baştan yapmam gerekecek? Bilen biri yardım edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fakir bir losersan senin neyine ehliyet? Otur evine tv izle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran yok ehliyeti nabican la

• Param olmamasından değil her şey üst üste geldi 1 hafta içinde yaklaşık 1800tl lik harcama yapmak durumunda kaldım ve hepsi zaruriydi. Dolayısıyla buna butce kalmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Upupupupupupupuppu.

• Paran olunca gider dosyanı alırsın, başka birşey olmaz, kaygısız ol

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Telefonda 1 hafta içinde almalisiniz demelerinin sebebi parayı bir an önce tahsil etmeye çalışmak mı yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Dosyayı aldıktan sonra ehliyeti almak için emniyetten randevuyu istediğin tarihte alabiliyordun. Bazı yerlerde hatta haftalarca istesen de sıra gelmiyordu. Hal böyleyken yanma gibi bir olay olması saçma olur içiniz rahat olsun.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkur ederim yanıtınız için.
  • Başlığı okuyunca "ama araba yok " diyeceksiniz sandım

• Hocam o oltaya takılma. Bende cumartesi direksiyon sınavına giricem. Adamlar parayı hemen tahsil edelim diye böyle şeyler uyduruyolar

• Ben parayı önceden ödemiştim ancak dosyayı neredeyse 20 gün sonra aldım. Nüfusa da ondan 10 gün sonrasına randevu alıp gittim. Zaman konusunda sıkıntı olmaz bu saatten sonra dediklerine inanma.

Fakat para bulmaya bak dosyayı aldıktan sonra da neredeyse ödediğin kadar para lazım olacak muhtemelen. En azından ehliyetini almak istiyorsan
  • Herkese cevapları için tek tek teşekkür ediyorum. Klasik esnaf kafası bir an önce parayı alalım derdindeler.

• Oralar özel kurum. Dosyaları öğütücüye atar oldu bitti. Göz korkuttuklarını sanmam.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Kurumun müdürü tanış olduğum birisi, dosyayla birlikte o kadar hatrı da ogutucuye atmaz herhal.

• quote:

Orijinalden alıntı: bekciozelharekat

Kurumun müdürü tanış olduğum birisi, dosyayla birlikte o kadar hatrı da ogutucuye atmaz herhal.
    Bunu en başta yazsana hocam. Kendin de biliyorsun madem sorunun cevabını neden konu açıyorsun ?

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar minimal bir konu için direk hatra gonule başvurmak istemedim, prosedur ne ise onu uygulamak istiyorum. Hemen ödenmesi gerekiyorsa gerekirse kredi çeker hemen de öderim. Kaldı ki telefonla beni arayan kişi muhasebeden bir çalışandı. Arayıp konuşsam belki ertesi gun fırça kayacak. Hiç gerek yok o yuzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekciozelharekat

Hocam bu kadar minimal bir konu için direk hatra gonule başvurmak istemedim, prosedur ne ise onu uygulamak istiyorum. Hemen ödenmesi gerekiyorsa gerekirse kredi çeker hemen de öderim. Kaldı ki telefonla beni arayan kişi muhasebeden bir çalışandı. Arayıp konuşsam belki ertesi gun fırça kayacak. Hiç gerek yok o yuzden.
    Yani elbette.. seni tanımadığı için ücreti istemesi normal. Bence müdürün yanına çık , durumu anlat elim sıkışık de.. anlayışla karşılar herhalde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.