Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

SBS sonuçları bugun açıklandığı için belki ehliyet soruları açıklanmaya bilir

sbs'nin ne işi var şimdi

yahu bu ne biçim iş versinler artık şu soruları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felsefi1

quote:

SBS sonuçları bugun açıklandığı için belki ehliyet soruları açıklanmaya bilir

sbs'nin ne işi var şimdi

yahu bu ne biçim iş versinler artık şu soruları

dostum çoğu sorular burda paylaşıldı bi bak istersen aklında ki soru işaretleri kalksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan1588 -- 17 Nisan 2012; 18:10:27 >
  • quote:

dostum çoğu sorular burda paylaşıldı bi bak istersen aklında ki soru işaretleri kalksın

Orası öyle de hepsini bir anda görmek daha net olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felsefi1 -- 17 Nisan 2012; 18:15:14 >
  • bu arada trafikte bi soru vardı beyler , şıklar işleten sürücü şoför şeklindeydi . onun cevabı şoför mü oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 17 Nisan 2012; 19:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

bu arada trafikte bi soru vardı beyler , şıklar işleten sürücü şoför şeklindeydi . onun cevabı şoför mü oluyor ?

Ticari amaçla ilgili başlıyordu galiba. Evet şofördü o sorunun cevabı. Sürücü, hususi otomobilini süren kişiye deniyordu galiba.
  • adamlara bak yaaa enayi gibi bekletiyolar kaç saattir alt tarafı soruları yükleyecekler sisteme...
  • Ayıptır hakkaten ya of of
  • bugün açıklanırmı acaba sorular meb in sayfaları açılmıyo
  • evet meb in sayfası açılmıyor. eee Allah'ın sopası yok çöktü galiba..
  • 5-6 mb pdf yükleyecekler sanki yükleseler ne yüklemeseler ne var ben anlamıyorum gerçekten biri mantıklı açıklamasını yapabilir mi ?
    Neden 3 gün bekletiliyoruz ?
  • quote:

5-6 mb pdf yükleyecekler sanki yükleseler ne yüklemeseler ne var ben anlamıyorum gerçekten biri mantıklı açıklamasını yapabilir mi ?

sözde,, meb sitesinde sıkıntı varmış. Hosting sağlayıcı serverlarda aksaklıklar olmuş. O yüzden yükleme yapılamıyormuş-muş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexyJackaL&

quote:

5-6 mb pdf yükleyecekler sanki yükleseler ne yüklemeseler ne var ben anlamıyorum gerçekten biri mantıklı açıklamasını yapabilir mi ?

sözde,, meb sitesinde sıkıntı varmış. Hosting sağlayıcı serverlarda aksaklıklar olmuş. O yüzden yükleme yapılamıyormuş-muş.

bu sefere özel söylemiyorum ben. 11 şubat'ta oluyor 12 şubat'ta akşamüstü koysunlar internete ne de olsa o zamana kadar tüm güvenliği sağlanmış oluyor neden bekletiliyor merak ediyorum.

• söyleyin Hosting lere kim saldırdı
  • yarın yarın anca 02 mayıs sonuçlar için denmiş

aynısı olacak

3 ünde açıklayacaklar

aslında 1 haftalık iş. bukadar işgüzar bir kurum varken neden geri kaldık demeyin. hollandada 1 hafta sürmüyo ehliyet almak burda 4 ay haha

mebin yapcagı iş adam atamak her sınavının bitireninkini orda kontrol edip aynı gün kuruma haber edilecek 1 hafta sonra dreksiyon sınavı olacak 1 hafta sonrada ehliyeti almış olacak insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 17 Nisan 2012; 20:37:31 >
  • Allah belalarını versin ya off off
  • site açıldı ama sorular yok
  • quote:

site açıldı ama sorular yok
    evet şu an öyle
  • yarın siteye konur arakdaşlar bukadar büyütmeye gerek yok ufak tefek geçekmeler olucaktır muhakkak
  • heytt... anılarım depreşti :)
    umarım başarılı olursunuz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

heytt... anılarım depreşti :)
    umarım başarılı olursunuz ;)

Gün gelecek biz de böyle diyeceğiz belki de ilerideki nesillere hahah :D
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.