Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Beyler virajlarda çekici tekerlerin farklı hızlarda dönmesini sağlayan parça nedir? bu sorunun cevabı neydi

difransiyel diye biliyorum

dfrensiyel dogru,
    ilk yardımda yetkiliere bildirirken

öz ve anlasılır vardı eski sorularda olan +1

konudakiler aklınıza gelenleri yazında paylasalım :D

O soru hangisinin iletilmesi gereksizdir değil miydi? Yaralıların eğitim durumu falan... ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

quote:

quote:

Beyler virajlarda çekici tekerlerin farklı hızlarda dönmesini sağlayan parça nedir? bu sorunun cevabı neydi

dfrensiyel dogru,

O soru hangisinin iletilmesi gereksizdir değil miydi? Yaralıların eğitim durumu falan... ?

işte saglıkcılara haber verirken kısa ve öz

yaralılarında egitim durumunu söylemek gereksiz. 2 cevap bu

kardeşim ben o sınavı o halde geçersem bundan sonra gecemeyen insanda akıl aramam. bak o kodlamaları yaparken nasıl titriodum biliomusun. ama şimdi bakıyorum buraya yazılmış toplam 10 soru var hepside dogru. iyi gidio bakalm varmı sorcagın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 15 Nisan 2012; 0:43:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dfrensiyel dogru,

kardeşim ben o sınavı o halde geçersem bundan sonra gecemeyen insanda akıl aramam. bak o kodlamaları yaparken nasıl titriodum biliomusun. ama şimdi bakıyorum buraya yazılmış toplam 10 soru var hepside dogru. iyi gidio bakalm varmı sorcagın :D

Ben motordan 3-4 yanlış, trafikten max 6 yanlış, ilk yardımdan 1-2 yanlış gelir diye düşünüyorum.

Sınavı 30 dakikada bitirdim. Gözetmeni çağırdım, hocam ne kadar sonra çıkabiliriz diye. 30 dakika sonra dedi. Bende bütün şıkları tek tek kontrol ettim. Bütün soruları baştan, dikkatli bir şekilde okudum. zaten o arada 30 dakika geçti. İşaretlemeleri de geç yaptım. yarım saat mal gibi oturmadım en azından

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dfrensiyel dogru,

Ben motordan 3-4 yanlış, trafikten max 6 yanlış, ilk yardımdan 1-2 yanlış gelir diye düşünüyorum.

Sınavı 30 dakikada bitirdim. Gözetmeni çağırdım, hocam ne kadar sonra çıkabiliriz diye. 30 dakika sonra dedi. Bende bütün şıkları tek tek kontrol ettim. Bütün soruları baştan, dikkatli bir şekilde okudum. zaten o arada 30 dakika geçti. İşaretlemeleri de geç yaptım. yarım saat mal gibi oturmadım en azından

kontrol etmen iyi olmuş panpi bende 45 dk da bitirdim 25 dkda kontrol ettim aceleye gerek yok. inş geçeriz de kurtuluruz kardeşm benim.izmir berbattı yanlız hava bakımınndan girerken yagmur yagıyordu şansıma çıktıgımda güneş açtı arkadaşları beklerken kahvede çay içmişim güneşde ısıttı allahtan sonra işte geldm yazdım uyucam diye. uyumusum 10 da kalktm gece :D

İŞİN KÖTÜSÜ SOFT CAMELİN TADINI ÖZLEDİMMMMMM HİÇ TADI TUZU YOK YEMİNLEN .HE benimde senin gibi işte yanlış var baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 15 Nisan 2012; 1:03:34 >

• çalıştım. Gerekeni yaptım. Baktım. Evde baktım sadece. Attım hafızaya. Beyin bedava, bedava ya. Taşıyorum, niye hamallık yapayım? Baktım. Karşıma çıktı, hepsini yaptım. Bu kadar.

Diyenlerdenmisiniz?
  • motor çok zor değilmiydi ya herkes kolay yazmış?gerizekalımıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunnu

motor çok zor değilmiydi ya herkes kolay yazmış?gerizekalımıyım acaba?

Gecmis yıllaın sorularına gore biraz daha zordu bwncede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

quote:

Orijinalden alıntı: cunnu

motor çok zor değilmiydi ya herkes kolay yazmış?gerizekalımıyım acaba?

Gecmis yıllaın sorularına gore biraz daha zordu bwncede

geçen sorulara göre motor daha zordu . diyerleri daha basitti diyebilirim.

ben motorda sizle hem fikirim. sizde benle trafik ve ilk yardımda hem fikirsiniz sanırım. motor da 5 tane garanti kastıran soru oldu .gerci bende hal olarak iyi olmasamda kastıran sorular vardı motorda.

tamam ben artık yagına suyuna bakmayı ögredm kayışı ögrendimde

dizel motordaki enjektörden banane arkadaş sanki platin meme yapınca ben onu zımparalayacam açıp.tamam makineci adamız öyle olacazda araçta bu motor dersleri çok gereksiz. insanların işine yaramayacak yarın ehliyeti alınca. banane alternatörden diyottan .

bu arada B ehliyeti hangisini kullanamaz sorusu geldi aklıma . motorsiklet +1 daha ekliyelim dogrulara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 15 Nisan 2012; 2:42:53 >

• @ColDasHeLL, O soruyu bende motorsiklet yaptım cevabı bilmiyorum ama sırf motorsikletin a2 ehliyeti oldugu için yaptım
  • Cevapları ne zaman ve hangi siteye verecekler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbk

Cevapları ne zaman ve hangi siteye verecekler arkadaşlar

2-3 gün sonra sonuçlar açıklanacak diye duydum umarım doğrudur fazla bekletmeseler iyi olur.
  • rot ayarı yapılmazsa hangisi olur gibisinden bi soru vardı cevabını bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

rot ayarı yapılmazsa hangisi olur gibisinden bi soru vardı cevabını bilen var mı

ön lastik içten dışa aşınır mı ne vardı o olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnnOzcn

quote:

rot ayarı yapılmazsa hangisi olur gibisinden bi soru vardı cevabını bilen var mı

hayır

dreksıyom titrerdi a şıkkıydı

o başka sorunundu. yanlıs olmasın ama bak sorular karışmasında rotla ilgili olan bi soru vardı dreksiyon titreme si olduguna eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 15 Nisan 2012; 14:08:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyrlies

quote:

Orijinalden alıntı: furkanbk

Cevapları ne zaman ve hangi siteye verecekler arkadaşlar

2-3 gün sonra sonuçlar açıklanacak diye duydum umarım doğrudur fazla bekletmeseler iyi olur.

Nerdee bence zor ya keşke öyle olsa da bir de soruları neden vermediler onu da anlamadım...
  • arkadaşım sorular 3 gün sonra açıklanır herzaman
  • quote:

arkadaşım sorular 3 gün sonra açıklanır herzaman

tamam sağoalsın ben boşuna internete bakmayayım o zaman ikide bir.
    Ayrıca sınavı kazandıktan sonra (A2) için toplam daha ne kadar para harcayacağım bilen var mı..
  • quote:

quote:

quote:

hayır

o başka sorunundu. yanlıs olmasın ama bak sorular karışmasında rotla ilgili olan bi soru vardı dreksiyon titreme si olduguna eminim.

direksiyon titrerdi şıkkı,ön lastiklerin havası balanssız olursa hangisi olurdu sorusunun cevabıydı yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.J.93 -- 15 Nisan 2012; 14:48:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır

direksiyon titrerdi şıkkı,ön lastiklerin havası balanssız olursa hangisi olurdu sorusunun cevabıydı yanlış hatırlamıyorsam

VALLA ÖYLE BİRŞEY VARDI ve cevabı oydu. şimdiden 13 dogru saydım burdaki paylasımlardan.

• quote:

Rot ayarı yapılmazsa içten dıştan aşınır olması gerek. Direksiyon titreme olayı lastiklerde az hava olunca oluyordu yada ön düzende bir sorun varsa.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.