Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanbk

A2ye girdim motorun hepsinden ilkyardmın 2 sorusu hariç trafiğin 4-5 sorusu hariç hepsinden eminim inş :D

İnşallah hepimiz için iyi olur bu arada tebrikler
  • Trafikte motorsiklet ve 2 arabali bir geçiş hakkı sorusu vardı cevabı ne olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soruların cevapları ne zaman verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafi1994

Trafikte motorsiklet ve 2 arabali bir geçiş hakkı sorusu vardı cevabı ne olacaktı

3-2-1 diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Trafikte motorsiklet ve 2 arabali bir geçiş hakkı sorusu vardı cevabı ne olacaktı

3-2-1 diye hatırlıyorum

Bende öyle yaptım ama emin Olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

İlk yardımdan tırsıyorum biraz. Aklınızda kalan cevapları söyler misiniz? Mesela hangisi şokun etkilerindendir sorusu ne olacaktı?

dilin geriye doğru toplanması olacaktı cevap.

hangisi şokun belirtilerindendir sorusu idi bu. cevap vücudun soğuk ve terli yada nemli olması gerek. Şokta dil geriye kaçmaz. Sorular yayınlanır 3 gün sonra. Ben sadece ilk yardımdan girdim. Cevapladigim soruları yazdım bir kağıda. 8 dk da bitirdim sınavı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 14 Nisan 2012; 13:17:58 >
  • ya boşverin beyler kafa patlatmayı

trafikten 35 D
    saglıktan 21D
    motordan 28D

yaptınızmı geçtiniz

motor ve saglık tan 80-85 veya üstü notlarla geçtigime eminimde

Trafikten inş kalmamışımdır.
  • quote:

quote:

quote:

3-2-1 diye hatırlıyorum

Bende öyle yaptım ama emin Olamadım

Sağı boş olan araç ilk geçiş hakkına sahip oldugundan 3-2-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

quote:

İlk yardımdan tırsıyorum biraz. Aklınızda kalan cevapları söyler misiniz? Mesela hangisi şokun etkilerindendir sorusu ne olacaktı?

hangisi şokun belirtilerindendir sorusu idi bu. cevap vücudun soğuk ve terli yada nemli olması gerek. Şokta dil geriye kaçmaz. Sorular yayınlanır 3 gün sonra. Ben sadece ilk yardımdan girdim. Cevapladigim soruları yazdım bir kağıda. 8 dk da bitirdim sınavı

şıklar neydi ben tam hatırlayamıyorum.

• okan şimdi baktım cevap benim dediğim. şokun belirtileri soğuk nemli cilt, dilin geriye kaçması değil. cevapları hatırlamıyorum.

şu sorunun cevabı ne idi.
    beyin hangi sistemin bir parçasıdır.
    sinir sistemi
    haraket ve eklem sistemi

diğer soru yaralanmalarda hangisi doğrudur.

her zaman sedye ile taşıma tercih edilmelidir
    kaburga yaralanmalarinda sedye ile taşıma hayatı önem taşır

cümlelerde eksiklik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 14 Nisan 2012; 13:27:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

quote:

Hocam ilk yardımdan başka emin oldugunuz sorular var mı?

Beyinli soru, sinir sistemi olacak.

sedye ile taşımaya köprücük kemiği dedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 14 Nisan 2012; 13:28:44 >

• hangi gösterge yandığı zaman aracın kesinlikle durdurulması gerekir gibi bi soru vardı.cevabı yağ göstergesi yaptım ama emin değilim
  • 120 soru 21 dakikada bitti 1 saat dolana kadar bekledim boş boş.
    Hepsinden 90 üstü bekliyorum inş.
    Herkes geçer inş, fakat sol ön çaprazımda 35 yaşlarında bir şahsiyetle aynı gruptuk ve sınav başlamadan sırasını nerdeyse yanıma kadar geri geri çekti.Sınavı yanmasın diye şikayet de etmedim ama ben beklerken ikide bir dönüp bana bakıyordu.
  • gyukselturk

pek hatırlamıyorum. basitti yapmışsindir. 3 gün sonra sorular verilir internete.
  • Beyler virajlarda çekici tekerlerin farklı hızlarda dönmesini sağlayan parça nedir? bu sorunun cevabı neydi
  • beyler geri giden araçta hangi ışık yanar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 14 Nisan 2012; 13:34:45 >
  • quote:

cevap 3-1-2 arkadaşlar kontrol ettim düz gidecek olan önce sonra ise sağ kuralı gereği motosiklet ve araba 3-1-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Beyler virajlarda çekici tekerlerin farklı hızlarda dönmesini sağlayan parça nedir? bu sorunun cevabı neydi

Diferansiyel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Beyler virajlarda çekici tekerlerin farklı hızlarda dönmesini sağlayan parça nedir? bu sorunun cevabı neydi

diferansiyel
  • @Tired Soul, Difarensiyel.

@KayTheRock, Beyaz
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.