Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli

traktör lü kamyonet li bir soru vardı hangisi öncelikliydi ben traktör yaptım işallah doğrudur
    böyle iş mi olur ya trafikte ilk yardımın önemini anlarım da yok ben traktörüm ilk geçecem yok motosiklet en önce.walla kimse dinlemez ezer geçerler yeminle

Ben kamyonet yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgmhmt

bide motor,şase dısında aracın dıs görünüşünü soran bi soru vardı bbeyler ne yaptınız o soruyu

karoser
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarir11

Çevre sorusunda 4 adet aracın kavşaktaki karşılaşmasının resimli bi sorusu vardı? Traktör kamyonet motorsiklet ve otomobil vardı. Neydş o sorunun cevabı?

kamyonet yaptım ben o soruyu.

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012

kursun kitabında aynı soruyu daha önce çözmüştüm otomobil yapmışım arkada cevap anahtarında kamyonet yazınca düzltmişim ordan aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 10 Aralık 2011; 17:15:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tassa

quote:

Çevre sorusunda 4 adet aracın kavşaktaki karşılaşmasının resimli bi sorusu vardı? Traktör kamyonet motorsiklet ve otomobil vardı. Neydş o sorunun cevabı?

kursun kitabında aynı soruyu daha önce çözmüştüm otomobil yapmışım arkada cevap anahtarında kamyonet yazınca düzltmişim ordan aklıma geldi

Umarım hepimiz geçeriz sınavı Ben de kamyonet olarak işaretledim o soruyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

quote:

quote:

Umarım hepimiz geçeriz sınavı Ben de kamyonet olarak işaretledim o soruyu.

27 sinde açıklancak galiba 17 gün geçermi şimdi

• 28. Şekildeki kontrolsüz kavşakta ilk geçiş hakkını hangi araç kullanmalıdır?

D) Kamyonet

http://www.onlineehliyetsinavi.com/16042011/btrafik/default.asp?i=tamam
  • Motosiklet sınavında sürücüden kaynaklanan motorun fazla yakıt tüketmesine sebebiyet veren hata "Lastiklere az hava basılması" dedim, doğru mudur acaba ya? 2 gün sonra filan cevaplar yayınlanırmış heralde meb sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antonio_

Motosiklet sınavında sürücüden kaynaklanan motorun fazla yakıt tüketmesine sebebiyet veren hata "Lastiklere az hava basılması" dedim, doğru mudur acaba ya? 2 gün sonra filan cevaplar yayınlanırmış heralde meb sitesinde.

bende aynı cevabı verdim ama doğrusu nedir bilmiyorum
  • şimdi bu sınavın sonuçları ne zaman açıklanır?
  • Yazılı sınava hiç çalışmayın. Vakit kaybı olur.
    Direksiyonda stop ettirmeyin yeter. Aynalara yalandan bakın arada. Arabaya oturunca aynaları yalandan ayarlayın. Kemeri bağlayın. Sizle konuşacaklarında Buyuk ihtimal. Gözünüzü yoldan ayırmayın. Kendi araban var mı derse yok deyin. Var derseniz yokuşda kaldirttirir. Vites 2 den fazla atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

şimdi bu sınavın sonuçları ne zaman açıklanır?

27 aralık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgmhmt

bide motor,şase dısında aracın dıs görünüşünü soran bi soru vardı bbeyler ne yaptınız o soruyu
    edit:silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 11 Aralık 2011; 12:33:53 >
  • Bu sınav bitti önümüzde direksiyon sınavı var. http://www.ehliyetsinavisonucu.com/direksiyon-sinavi-nasil-olur/ Bu linkte bazı ipuçları verilmiş arkadaşlar. İşinize yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Bu sınav bitti önümüzde direksiyon sınavı var. http://www.ehliyetsinavisonucu.com/direksiyon-sinavi-nasil-olur/ Bu linkte bazı ipuçları verilmiş arkadaşlar. İşinize yarayabilir

Eğer az biraz araba kullanmayı biliyorsanız direksiyon sınavını geçersiniz arkadaşlar,

26 yaşına kadar araba kullanmamış ben bile diyebiliyorum ki direksiyon sınavı yazılı sınavdan çok daha kolay

Yalnız önemli olan 3 etken var zannımca

1-Direksiyon eğitimine gidin sınavda kullanacağınız arabadır muhtemelen araba kullanmayı biliyorsanızda gidin arabaya alışın

2-Heyecan yapmayın sakin olun göreceksinizki yanınızdaki gözetmenler sizden daha çok heyecanlı ve korkaklar

3-bence en önemlisi bu,Gözetmenler arası farklar olabiliyor;

Kimisi size çok dikkat edip en ufak hatanızı gözlüyor,beğenmeyip bir tur daha attırıyor,geri geri kullandırıyor güzergahta yokuş varsa yokuşta durdurup kaldır arabayı diyor var böyleleri

İlk tuzakları emniyet kemerini takmayabilirsin oluyor

Sakın ha puan kırıyorlar ben takayım hocam deyin kapatın konuyu

Güzergah farklılıklar gösterebilir ama kullanacağınız süre maksimum 2-3 dakika

Emin olun o kadar kısa sürdü ki benim sınavım arabadan indim diğer arkadaş arabaya binerken bir an bu sınavmıydı dedim kendi kendime

Merak etmeyin çok büyük bir hata yapmadığınız sürece geçersiniz

Kendinizi acemi hissetmeyin,oraya gidince göreceksinizki el frenini indiremeyen var o derece

Herkese başarılar...

• sınav sonucları 21--24 aralık arası acıklanacak
  • tatbiki sınav ücreti ne kadar bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

tatbiki sınav ücreti ne kadar bilgisi olan varmı acaba

Arkadaşlar bakın size yardımcı olmaya çalışıyorum

Ben sadece yazılı sınav için sınav ücreti ödedim 22 ekimde girmiştim

26 kasımdaki direksiyon sınavına girerken ücret ödemedim yasalı budur

Sakın ha para kaptırmayın

Ha nasıl olur İlk direksiyon sınavından kalırsanız ikinciye girerken siz ödersiniz

O şekilde olur ancak yoksa direksiyon sınavı için para ödemeyin...

http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=4884

Bu link örnek olabilir iyice okuyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 12 Aralık 2011; 12:35:08 >

• soru ve cevaplar ne zaman yayınlanacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Ha nasıl olur İlk direksiyon sınavından kalırsanız ikinciye girerken siz ödersiniz

benim kurs 2de 1 mesaj atıp direksiyon parasını getirin diyor yasal değilmi yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

benim kurs 2de 1 mesaj atıp direksiyon parasını getirin diyor yasal değilmi yani

Kardeş ben söyleyeceğimi söyledim gerekirse ilçe ya da il milli eğitim müdürlüğü ile telefon ile görüşün

Bende direksiyon sınavına girerken sordum sürücü kursuna yazılı sınav ile direksiyon sınavı birdir zaten dedi

Ben uyarayım uygulaması sizden...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.