Şimdi Ara

Egreat M34A Networked Media Tank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Ps3 kullanmaya başladığım için artık ihtiyaç duymadığım hd media playerımı satıyorum. Ürün bimeksten alınmış olup 1 senenin üstünde garantisi var daha fatura kutu herşey mevcut. Gayet temiz kullanıldı, şu an üzerinde son firmwaresi mevcut hiç bir şekilde türkçe karakter altyazı sıkıntısı vs yoktur. DTS sesleri kendisi direk geçiş sağlar veya downmix edip stereodan bile ses alabilirsiniz. Üzerinde önceden sata hdd bağlayıp nmt uygulamaları olarakda kullanmıştım, nmt uygulamalarında torrent ftp av streaming gibi bir çok yararlı şeyler mevcut. Hatta elimde bi paket var onunla istediğinzi gibi güncel uygulama arayüz ekletebilirsiniz. Cihazın en kaliteli 1080p mkvleri dahi sorunsuz çözdüğünü söleyebilirim, piyasada çoğu hd media player diye satılan ucuz çipset ürünlere aldanmayın. Bu popcornda kulanılan sigma çipe sahip en uygun fiyatlı çözümdür. Ethernet bağlantısı veya wireless üstünden dilerseniz yerel ağ kurup hiç bir ek hdd flash usb bağlamaya gerek kalmadan direk ağ üstünden sorunsuzca oynattırabilirsiniz veya internet bağlantısı sayesinde iptv özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Cihaz kendisi kabloları kompozit scart + hediye hdmi kablo + kumanda vs kutusu tamamen eksiksizdir.

http://www.egreattr.com/M34A.html

http://www.vatanbilgisayar.com/egreat-eg-m34a-eg-m34a-full-hd-1080p-hd-media-player/productdetails.aspx?I_ID=43267

Egreat M34A Networked Media Tank

Fiyat: 200TL 'dir. Her türlü merak konusunu cevaplandırırım, izmir içinden öncelikli satış, şehir dışı önce para havalesi sonra ürün kargolarım.

Bu ürün yanında bu hafta içi elime 5+1 digital to analog dts çeviren cihazda geçicek ilgilenen bilgi alabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumi35 -- 13 Mart 2011; 15:07:34 >

• Fiyat biraz uçuk olmuş. Tam yarısı yani 125 TL, satın almayı düşünenler için uygun olabilir.
    Cihaz bende var, ew den epey bir zaman önce 179'a almıştım.
    Bittorent download yapacaklar için ideal bir cihaz.
  • Kampanyalar beni ilgilendirmiyo malesef hergün kampanyalı fiyatla satılmıyor sonuçta belirttiğiniz fiyattan gidip piranha smartmedia gibi ucuz ürünler alırsınız kıyaslanamaz bile. Sıfır fiyatlarına bakarak fiyat değerlendirmesi yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.