Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EGREAT için aşağıdaki HDD'yi almayı düşünüyorum. Ne dersiniz sorun çıkartır mı ?

http://www.hepsiburada.com/seagate-1-tb-7200rpm-32mb-ncq-sata2-sabit-disk-st31000528as/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd84615

Veya 2 TB destekliyorsa 2 TB HDD önerisi bekliyorum arkadaşlar ?

Yardımcı olabilirmisiniz HDD konusunda ?
  • WD Caviar Green Power WD20EADS ( 2TB )
    Samsung HD154UI ( 1.5TB )

Tavsiye edebileceğim yüksek kapasiteli diskler , her ikisinide kullanıyoruz ve oldukça stabil ve performanslı çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayee

kablo sorunumu bile çözemedim :(

Nedir bu sorun anlıyamadım ?
    Anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

WD Caviar Green Power WD20EADS ( 2TB )
    Samsung HD154UI ( 1.5TB )

Tavsiye edebileceğim yüksek kapasiteli diskler , her ikisinide kullanıyoruz ve oldukça stabil ve performanslı çalışıyorlar.

Peki üstte verdiğim linkte ki HDD'yi alsam sorun olurmu ? Yorumlarda EGREAT ile kullanan 2 kişiyi gördüm gerçi. Sorun yok demişler. :)
  • çözemediğim bir sorun var

Benim M34'e USB den bağlı 320 GB lık WD hdd ve sata-esata bağlı seagate 1TB (nmt + ext3) hdd bağlı.

USB den bağlı hdd deki filmleri kumandadan seçip sata-esata bağlı hdd içine atabiliyorum.

Fakat sata-esata hdd deki filmleri seçtiğimde USB den bağlı hdd içine kopyalamıyorum.

Neden???

Sanırım bu durum WD media player ile yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

çözemediğim bir sorun var

Benim M34'e USB den bağlı 320 GB lık WD hdd ve sata-esata bağlı seagate 1TB (nmt + ext3) hdd bağlı.

USB den bağlı hdd deki filmleri kumandadan seçip sata-esata bağlı hdd içine atabiliyorum.

Fakat sata-esata hdd deki filmleri seçtiğimde USB den bağlı hdd içine kopyalamıyorum.

Neden???

EGREAT'te durum malesef böyle. Herkes de böyle yani.

WD hakkında bir bilgim yok malesef.
  • quote:

Neden???

Ben size şimdi 50 tane WD nin yapamadığı ama Egreat Eg-M34A'nın yapabildiği özelleklileri sıralarım ama buna gerek yok
    Cihazın harici USB disklere kopyalama yapamaması , içindeki format ile alakalıdır.
    Yani NTFS yazma yetkisi yoktur. Peki bu durumda ne yapabiliriz ?
    Basit.
    Harici USB diski , EXT3 olarak formatlarsak artık cihaz harici USB disklere de yazma becerisine kavuşmuş olur.
    Ayrıntılı bilgi :
    ----------------
    http://forum.donanimhaber.com/m_35803681/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 27 Şubat 2010; 11:48:37 >

• Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır egreat kullanıcısıyım benim sorunum işletim sistemimi değiştirmemle başladı. Önceleri WinXP kullanırken ağ üzerinden bilgisayarımdaki bir filmi egreat'te çok rahat izleyebiliyordum paylaşım yönünden hiçbir sorun yoktu. Fakat Win7'ye geçmemle birlikte bu olay ortadan kalktı ne yaptıysam bir türlü bilgisayarımda bulunan bir videoyu egreat ile çalıştıramadım. Bu paylaşım sorununu çözen arkadaşlarım varsa yardımlarını bekliyorum.

İyi akşamlar
  • quote:

quote:

Neden???

Ben size şimdi 50 tane WD nin yapamadığı ama Egreat Eg-M34A'nın yapabildiği özelleklileri sıralarım ama buna gerek yok
    Cihazın harici USB disklere kopyalama yapamaması , içindeki format ile alakalıdır.
    Yani NTFS yazma yetkisi yoktur. Peki bu durumda ne yapabiliriz ?
    Basit.
    Harici USB diski , EXT3 olarak formatlarsak artık cihaz harici USB disklere de yazma becerisine kavuşmuş olur.
    Ayrıntılı bilgi :
    ----------------
    http://forum.donanimhaber.com/m_35803681/tm.htm

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Naib

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır egreat kullanıcısıyım benim sorunum işletim sistemimi değiştirmemle başladı. Önceleri WinXP kullanırken ağ üzerinden bilgisayarımdaki bir filmi egreat'te çok rahat izleyebiliyordum paylaşım yönünden hiçbir sorun yoktu. Fakat Win7'ye geçmemle birlikte bu olay ortadan kalktı ne yaptıysam bir türlü bilgisayarımda bulunan bir videoyu egreat ile çalıştıramadım. Bu paylaşım sorununu çözen arkadaşlarım varsa yardımlarını bekliyorum.

İyi akşamlar

Sorun Win7 ile alakalı.
    --------------------------
    çalışma grubu ayarlarınızın tutarlılığını kontrol ettikten sonra,
    sağ click bununla paylaş, Belirli kişiler burada bulunan sekmeden
    Everyone seçeneğini ekliyoruz.. izin düzeyini ayarlayın paylaşabilirsiniz.

parola korumasını ağ ve paylaşım merkezinden,
    " Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi\Gelişmiş paylaşım ayarları "
    kaldırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naib

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır egreat kullanıcısıyım benim sorunum işletim sistemimi değiştirmemle başladı. Önceleri WinXP kullanırken ağ üzerinden bilgisayarımdaki bir filmi egreat'te çok rahat izleyebiliyordum paylaşım yönünden hiçbir sorun yoktu. Fakat Win7'ye geçmemle birlikte bu olay ortadan kalktı ne yaptıysam bir türlü bilgisayarımda bulunan bir videoyu egreat ile çalıştıramadım. Bu paylaşım sorununu çözen arkadaşlarım varsa yardımlarını bekliyorum.

İyi akşamlar

Ayrıca aşağıda linki olan makaleyi incelerseniz sorunu çözeceğinizi düşünüyorum.

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/help/home-sweet-homegroup-networking-the-easy-way

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbiroly

Egreat türkiye sitesinde ürün artık temin edilememektedir yazıyor. Egreat m34a demode bir ürünmü? Piyasadan kalktımı acaba ?

Demode olduğu ve piyasadan kalktığı yok ve sizi temin ederim en az bu sene sonuna kadar da kalkacağı yok.
    Bahsettiğiniz site'de olmamasının sebebi , ilgili ürünün ülkemizde yetkili tek distribitörü Sancak Bilgisayar olmasındandır.
    http://www.popcornhour.com.tr/?page=products&p_id=74&mode=detail

1080P'leri dahil bütün popüler formattaki videoları sorunsuzca oynatabilen bu cihaz 1440P mkv
    veya rip'ler gelene kadar bu cihazların piyasadan kalkması için bir sebep yok. Bakın hala divx player'lar satılıyor :)
    Bir oynatmadığı şey Blu-Ray iso'lar .
    Zaten 7-8 Gb civarında 1080P mkv varken 70-80 Gb'lik Blu-Ray iso'yu çalıştırma ve arşivlemenin bir mantığı yok.

Bimeks , Darty , ElectroWorld ve Vatan Mağzalarından temin edebilir.
    hepsiburada.com , deveyuku.com ve ülke çapındaki yüzlerce Arena bayisinden ürün temin edilebiliniyor.

Peki şu IPTV özelliğini biraz açarmısınız...

• quote:

quote:

quote:

Egreat türkiye sitesinde ürün artık temin edilememektedir yazıyor. Egreat m34a demode bir ürünmü? Piyasadan kalktımı acaba ?

Demode olduğu ve piyasadan kalktığı yok ve sizi temin ederim en az bu sene sonuna kadar da kalkacağı yok.
    Bahsettiğiniz site'de olmamasının sebebi , ilgili ürünün ülkemizde yetkili tek distribitörü Sancak Bilgisayar olmasındandır.

1080P'leri dahil bütün popüler formattaki videoları sorunsuzca oynatabilen bu cihaz 1440P mkv
    veya rip'ler gelene kadar bu cihazların piyasadan kalkması için bir sebep yok. Bakın hala divx player'lar satılıyor :)
    Zaten 7-8 Gb civarında 1080P mkv varken 70-80 Gb'lik Blu-Ray iso'yu çalıştırma ve arşivlemenin bir mantığı yok.

hepsiburada.com , deveyuku.com ve ülke çapındaki yüzlerce Arena bayisinden ürün temin edilebiliniyor.

IPTV konusu aslında hem çok basit hemde çok karışık bir konu.
    Teknik detaylara çok fazla girmeden , IPTV yayınlarının bir çoğunu seyredebilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey , internette bulduğunuz IPTV linklerini ( rtsp:// ile başlayan ) cihazınızın Web Hizmetleri ==> Ekle Kaldır bölümünden ekleyerek veya , bu linkleri her hangi bir notepad düzenlecisi ile bir dosyaya kaydedip daha sonra bu dosya uzantısını HMT olarak kaydedip cihaz ile çalıştırabilir ve listedeki kanalların üzerinde yukarı / aşağı giderek istediğiniz kanalı seyredebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

IPTV konusu aslında hem çok basit hemde çok karışık bir konu.
    Teknik detaylara çok fazla girmeden , IPTV yayınlarının bir çoğunu seyredebilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey , internette bulduğunuz IPTV linklerini ( rtsp:// ile başlayan ) cihazınızın Web Hizmetleri ==> Ekle Kaldır bölümünden ekleyerek veya , bu linkleri her hangi bir notepad düzenlecisi ile bir dosyaya kaydedip daha sonra bu dosya uzantısını HMT olarak kaydedip cihaz ile çalıştırabilir ve listedeki kanalların üzerinde yukarı / aşağı giderek istediğiniz kanalı seyredebilirsiniz.

Yani merak ettiğim IPTV olayını sadece bu cihazlamı izleyebiliriz , yoksa bi laptop ile yada WD ile izleyebilirmiyiz. Çünkü egreat satılırken özellikle kutusunda IPTV özelliği ön plana çıkartılarak yazılmış. Türktelekom yakında iptv yayınına başlayacağını söylüyor, o zaman egreat bize yetecekmi? Yoksa ek bir donanım almamızmı gerekecek ? Teşekkürler.

• Bende sunu sormak istiyorum. Bende pch 110 a var. Yalnız. USB den harddisk yavas oldugunu dusunuyorum. E-sata cıkıs var zaten harddiskimin. Acaba egreat in e-sata cıkısından baglayan arkadaslar hızda anlamlı bir degişim goruyor mu? Egreat 33a da sanırım e-sata cıkısı var. Ne dersiniz? (Dahili harddisk taktırmak istemedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarier

Bende sunu sormak istiyorum. Bende pch 110 a var. Yalnız. USB den harddisk yavas oldugunu dusunuyorum. E-sata cıkıs var zaten harddiskimin. Acaba egreat in e-sata cıkısından baglayan arkadaslar hızda anlamlı bir degişim goruyor mu? Egreat 33a da sanırım e-sata cıkısı var. Ne dersiniz? (Dahili harddisk taktırmak istemedim)

Evet , hızda kesinlikle anlamlı bir değişiklik var.
    Bilhassa menü geçişleri oldukça hızlanıyor.

• IPTV konusu aslında hem çok basit hemde çok karışık bir konu.

Yani merak ettiğim IPTV olayını sadece bu cihazlamı izleyebiliriz , yoksa bi laptop ile yada WD ile izleyebilirmiyiz. Çünkü egreat satılırken özellikle kutusunda IPTV özelliği ön plana çıkartılarak yazılmış. Türktelekom yakında iptv yayınına başlayacağını söylüyor, o zaman egreat bize yetecekmi? Yoksa ek bir donanım almamızmı gerekecek ? Teşekkürler.

IPTV lisansı ve desteği Egreat M34A ve Popcorn Hour'lar da mevcut.
    Bildiğim kadarı ile başka bir cihazda ( WD veya farklı bir marka ) üründe IPTV özelliği mevcut değil.
    Yakında başlayacak yayınları seyretmeniz gerekiyor.
    Halihazırda TRT ve bir kaç test yayını yapan yerli IPTV yayınlarını biz seyredebiliyoruz.
    Yabancı ( şifresiz ) yayınları da seyredebiliyorsunuz.
    Ancak burada son söz Türk Telekom'un ..

• EGREAT için bana bi USB'den bağlanan DVD-ROM lazım arkadaşlar. Öneri yapabilecek birisi varmı acaba ?

Sanki bi konuda görmüştüm tavsiye edilen birkaç DVD-ROM ama hatırlamıyorum nerede gördüm. :S

Mesela aşağıdaki ürün nasıl ? EGREAT'de sorun olmaz değil mi ?

http://www.hepsiburada.com/samsung-se-s084c-8x-harici-slim-dvd-yazici/ProductDetails.aspx?productId=bd999747&categoryId=17#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 4 Mart 2010; 9:56:18 >

• Merhabalar.
    Sevgili popcornhour anladığım kadarıyla egreat türkiye ile ilgili bir bağlantınız var.Burada egreat m34 hakkında yazılan bütün kötü yorumlara anında ve şiddetle karşılık vermektesiniz.Aynı duyarlılığı sizin savunduğunuz ürünü sahiplenmiş müşterilerinizin özel mesajlarına da gösterebilirseniz, üründen kaynaklı değilde satış sonrası destekle ilgilide müşteri memnuniyeti yaşarsınız diye düşünmekteyim.Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.