Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
207
Favori
281.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve sanırım pes etme noktasındayım. Bios'ta kurcalamadığım ayar kalmadı, programda da öyle. Ürün v8 olan modeldir. Satın almak isteyen varsa ulaşabilir. 1-2 gün içinde sonuca varamazsam satılık.
  • monsterın laptopları ile denemiş olan varmı? 960m li bir laptobum var şuan için yine iade ediyor ama 1-2 seneye pek iş görmez, çok eskiyip fiyatı düşmeden satıp masaüstüne mü dönmeli yada böyle birşey yapılabilirmi?
  • Ve ürün satılık. Elimde ekran kartı olsa muhtemelen çalıştırabilirdim. Ama muhtemelen deyip gidip kart da alamıyorum. Almak isteyen arkadaşlar ulaşabilir.

Ürün sağlam. Başka bilgisayarda çalıştırdık sorunsuz bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 28 Aralık 2015; 21:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113177268

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

monsterın laptopları ile denemiş olan varmı? 960m li bir laptobum var şuan için yine iade ediyor ama 1-2 seneye pek iş görmez, çok eskiyip fiyatı düşmeden satıp masaüstüne mü dönmeli yada böyle birşey yapılabilirmi?

Zamanin varsa ugras derim.
    Olursa, masa ustu almaya gerek olmayabilir.
    Asagidaki ilanda arkadas satiyormus gerekli ekipmanlari. Sende ikinci el bi ekran karti bulup deneyebilirsin.
    Baktin olmadi sende satarsin.
    Benim laptop, batuhan arkadasinkiyle ayni.
    Aciksa batuhanin yaptigi olsaydi bende yapacaktim.

Bence dene.
    eger olmassa laptopu hemen satip masa ustu al derim. Cunku daha sonra satsan degerinin cok altinda vermek zorunda kalabilirsin.

Masaustu almak her zaman mantikli.
    Surekli upgrade yapabiliosun.

• egpu aparatlari satilirrrr

• sevgili arkadaşlar;

bu başlık altında konunun neredeyse %80 inin mesajlarını tek tek okudum, yabancı sitelerde de gezdim durdum bir haftadır. sizlere sormak istediğim husus şöyle:

bende lenovo y560 var (imzamdaki bilgisayar hatta), bunun expresscard girişi olduğu için kasa altındaki 3 adet mpci girişini kullanmayacağım, aparatım expresscard girişli olacak,, amma sorunum şöyle ki benim anakartım ve işlemcim 1. nesil i7 q740 işlemci; yani hız olarak x2 değil x1 kullanıcam, bunun da bant genişliği x1 için 2.5 gbps, ama genelde sizlerin uyguladığı x2 için 5 gbps...

şimdi kilit nokta şu; benim laptop lenovo y560, ekran kartı çipseti arızası nedeniyle siyah ekran hatası veriyor ve asla amd gpu driver yüklü şekilde çalışmıyor (siyah ekran hatası windows açılırken) amma linux kurdum onda canavar gibi lakin oyun yok..yani anlayacağınız benim bunu denemem lüx değil bir ihtiyaç...

expresscard 1.0 (maalesef 2.0 değil şans işte bilsem 4 sene önce öyle alırdım bilgisayarı) benim için yeterli olur mu, steam de 100 kadar oyunum (genellikle eski) var ve bunları bu laptopta oynamak istiyorum...

ne kadar randıman alırım expresscard 1.0 ya da mpci 1.0 ile, deneyeniniz var mı benzer şekilde, tahmini %50 kayıp alır mıyım, %50 makul mudur misal pes 2016 fifa 2016 için, alacağım ekran kartı da ikinci el 500 tl lik bişi olur en fazla

• Arkadaşlar masaüstü pc topladığım için egpu aparatını ve 300w güç kaynağını satıyorum. İlgilenen arkadaşlar profilimden bana mail atabilirler. Sistemi Egpu yazılımı almadan lenovo y510p laptopta kurdum. Açıkcası memnun kaldım. Grafik skorum 3,5 kat arttı Aldığım ekran kartını topladığım kasaya takıp cihazı kullanmayacağım.
    ---Ürün satılmıştır--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdominis -- 22 Ocak 2016; 23:11:20 >
  • Arkadaslar thunderbolt icin olanların farkı ne ben macbook alıcam onun icin su anki masaustumun ekran kartını kullanmayı planlıyorum ama ekstra monitor falan kullanmayı dusunmuorum macbookta ( windows ) direk usb type c den takıp ekran kartını baglayabilecegim bir sistem mevcutmu acaba totalde notebooku masaya koyup hali hazırda egpu nun kablosunu takıp calıstırmayı planlıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünüm çinden geldi herşey güzel ekran kartı çalışıyor fln ama pc Egpu yu görmüyor yazılımda sorunsuz bir şekilde kendi ekran kartı mı kapata biliyorum ama ne yaptıysam egpu bir türlü görmedi . Aslında söyle bir sıkıntı var normalde psu takınca bilgisayar açılır açılmaz çalışması lazımken psu kendi kendine çalışmıyor ... Laptop adaptoru gibi bir adaptörle çalıştırdım ekran kartı fanı fln donuyor ışık geliyor ama egpu fln gözükmüyor .
  • Arkadaşlar elindeki mpci kablosunu, expresscard soltlu kabloyla takas etmek isteyen varmı????

Eğer takas yapmak isteyen çıkmazsa kısa bir süre sonra expresscard slotlu aparatımı satıyorum.!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopkop123

Ürünüm çinden geldi herşey güzel ekran kartı çalışıyor fln ama pc Egpu yu görmüyor yazılımda sorunsuz bir şekilde kendi ekran kartı mı kapata biliyorum ama ne yaptıysam egpu bir türlü görmedi . Aslında söyle bir sıkıntı var normalde psu takınca bilgisayar açılır açılmaz çalışması lazımken psu kendi kendine çalışmıyor ... Laptop adaptoru gibi bir adaptörle çalıştırdım ekran kartı fanı fln donuyor ışık geliyor ama egpu fln gözükmüyor .

gevur şöyle demiş : Upon powering my eGPU, the fan on the eGPU just spins faster and the card isn't detected.

This indicates the eGPU is either not on the PCI bus or isn't getting 3.3V. Try unplugging, replugging the mini HDMI cable (expresscard solution) or hotplugging the PM3N (mPCIe solution). If the card is still not detected then connect the setup to another system's expresscard slot. It may be either a faulty expresscard slot or mini HDMI cable. Worth testing the eGPU in a desktop system as well.

• abdominis kullanıcısına yanıt
    Yazıyı bulup gösterdiğin için çok teşekkür ederim. Ama çeviri olarak çok anlamadım çok fazla teknik olay var acaba bunu bilen var mı kısacası napıcam :D
  • Bugun bir bilgisayarcı ile denedik yanında gelen o 8 pinli kabloyu psu ya takınca 12v lık şey 5v düşüyor. Ekrantı dandik bile kullandık kesinlikle güç istemicek seviyede fan çalışıyor egpu aparat ışık yanıyor ama kesinlikle görmüyor bilgisayar.
  • kopkop123 K kullanıcısına yanıt
    Benim kurulu sistemimi başka bi arkadaşın 2 ayrı laptopunda denememize rağmen ikisinde de cihazı görmedi. Nası bi çözümü var bilmiyorum.
     eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı
  • abdominis kullanıcısına yanıt
    Berhaba Ben Satın Almak İstiyorumda Bana ulaşabilirmisiniz
  • Aparat satılır. V8.0

• Expresscard slotlu aparatim satiliktir...

• Arkadaşlar macbook için ekran kartı aparatı arıyorum bizon vidock gibi kutular var ama paralı biraz yukardaki aparatlarla uğraşmak istemiyorum hem ekran kartı açıkta kalmasın hem de uğraştırıcı gibi gözüküyor thunderbolt dönüştürücü falan almak lazım sanırım ekstra önerebileceğiniz bir alternatif var mı?
  • Arkada?lar macbook için ekran karty adaptörü aryyorum bizon, vidock gibi kutular var ama biraz pahaly konuda gördü?üm adaptörlerden de almak istemiyorum yardymcy olabilecek var my vidock alternatifi ürünler var my ?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.