Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
207
Favori
281.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemen hemena ynı özelliklere sahip dizüstülerimiz. 1050ti taktım ve fark oyunlarda mükemmel. Ancak bazı hatalar insanın canını sıkabiliyor. Tamamen kullandığınız parçaların uyumu. Mesela bende pc mutlaka 2 günde 1 "power kernel" hatası verip kendi kendini resetliyor. Şansızlık yaşamak istemiyor imkanınız var ise riske girmeyin bilgisayarınızı yenileyin. İmkanlarınız el vermiyor ise şansınızı deneyin keza fark çok büyük.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Elimde MSİ marka bir oyuncu dizüstü bilgisayarı var. Ekran kartı artık yetersiz geldiği için değiştirmek istiyorum ama yeni bir bilgisayar almak için hazır değilim. Elimde ki mevcut bilgisayara egpu takmayı düşünüyorum ama uyumluluk ile ilgili endişelerim var bu konuda bilgili olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Marka:MSİ
    Model:GE60 2oe 294xtr
    İşlemci: Intel Core i7 4700MQ
    Ram: 8GB DDR3 1600mhz (16 gb yapma şansım var)
    Ekran Kartı: gtx765m 2GB DDR5
    Anakart : Msi tarafından özelleştirilmiş "İntel HM87"
    Bilgisayarın PCi Express 2.0 girişi mevcut ve şuanda wireless tarafından kullanılıyor. Benim takmayı planladığım kart GTX970 yada GTX750Tİ eğer GTX970 ile sorun çıkarmayacaksa öncelik tabiki 970 olacak.

Bu cihazın uyum sorunu çıkarması ihtimaline karşı elimde boşta duran packard bell ls44hr 606tk model ürünüde kullanabilirim.
    Marka:Packard bell
    Model: LS44HR 606TK
    İşlemci:İ5 2410M
    Ram:8GB DDR3
    Ekran Kartı: Amd Readon 6650m 2GB
    Bu cihazda da pci express 2.0 bağlantısı mevcut

• Merhaba arkadaşlar

Elimde Samsung NP300E5A model bir notebook var.

İ72630QM işlemci

8 GB ram (16 yapma şansım var)

Geforce 520m ekran kartı var

Bu sisteme uygun dar boğaz yapmayacak bir ekran kartı önerisi verirmisiniz?

Max. Bütçe 1000TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terratex T kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızda white list yoksa 970 dar boğazsız çalışır. Benim işlemcim i7 2670 gtx950 ile gayet uyumlu çalışıyor.Sizin ki 4. nesil işlemci sorun çıkartacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appl33

Merhaba arkadaşlar

Elimde Samsung NP300E5A model bir notebook var.

İ72630QM işlemci

8 GB ram (16 yapma şansım var)

Geforce 520m ekran kartı var

Bu sisteme uygun dar boğaz yapmayacak bir ekran kartı önerisi verirmisiniz?

Max. Bütçe 1000TL
    Gtx 9xx veya 7xx serilerinin sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.
  • MSATA portuna bağlanabilir mi acaba böyle bir MSATA portu var boşta duruyor bilgisayarım da  eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı ayrıca daha önce lenovo b580 üzerinde deneyen oldu mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca bende olan wi-fi kart yerine hangi dock gelir acaba uygun giriş anlamında ?  eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı

• Terratex T kullanıcısına yanıt
    1050ti ın pek de uyumlu olmadığını duymuştum ondan dolayı AMD RX 580 seçtim. Acaba çalışır mı ? Bu aralar alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axellus1

Gtx 9xx veya 7xx serilerinin sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    sanırım anakartım 128 bit destekliyor. Yada daha üstü bitlere sahip kartları almam problem yaratırmı ?
  • voiceoftheghetto V kullanıcısına yanıt
    Güncel ekran kartlarının sürücü kaynaklı sorunları olduğu bilinmekte ama her zaman öyle olmuyor. Eskiden nvidia'nın belli başlı eski sürücü sürümleri tek çalışmaktaydı ve sürücüler o kadar eskiydi ki henüz 1050ti piyasaya çıkmadan önceye tarihli oldukları için doğal olarak bu kartta çalışmazlardı fakat artık öyle değil diye biliyorum.
  • axellus1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu white list olayı nedir? Ollup olmadığına nerden bakarız nasıl anlarız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appl33 kullanıcısına yanıt
    White list üretici firmanın onayladığı parçalar dışında ki parçaların kullanılamamasıdır. Bunu öğrene bileceğimiz bir yer yok maalesef. Fakat wifi adaptörünü çıkarıp başka bir wifi adaptörü takınca pc açılmıyorsa white list vardır. Açılıyorsa yoktur.

Whitelist olup olmadığını öğrenmek için bu yol kesin midir?
  • mkkadi kullanıcısına yanıt
    Kesindir diyemem. Ama forumda white list ile karşılaşanlar bu yöntem ile white list olup olmadığını öğrenmişlerdi.

Teşekkür ederim. HP dvg 6020et laptop var. İ7 6230Qm işlemcisi var. HP'lerde whitelist olduğu söyleniyor. Bu sebepten çok ümitli değilim. Ama başka wifi adaptör ile deneme şansına sahibim. Bu şekilde deneyebilirim. Siin benim işlemci ve laptop modeli ile alakalı bir malumatınız var mı?
  • Bakalım SSD'yi sipariş ederek başladım. Exp Gdc yi aliexpress'ten satın almayı planlıyorum.www.egpu.io 'dan örnek yapılanlara baktığımda benim cihaz kadar iyi olmayan cihazlarda RX580'i çatır çatır çalıştırdıklarını gördüm.
    Laptop modeli ile ilgili olarak birşey diyemem fakat bende ki işlemci i7 2. nesil sizde ki 6. nesil, bende çalışıyorsa sizinki çatır çatır oynatır:D
    İşlemciyi yanlış yazmışım. İşlemci i7 2630QM. Yani bendeki de 2. nesil. Asıl sorun HP laptopların mPCI soketine başka bir şet yakmaya izin vermemesi diye biliyorum. Whitelist olayı yani. Başka bir wifi takarak deneyeceğim.
    Whitelist mevzuları halledilebiliyor diye biliyorum. Dennis G adlı YouTube yayıncısı videosunda "Whitelist falan hepsini basit bir şekilde geçtim." diye bahsediyor. Yani büyük bir problem değil sanırım.
  • voiceoftheghetto V kullanıcısına yanıt
    Videoyu paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.