Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.391
Cevap
212
Favori
271.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba exp gdc external graphic adapter Versiyon 8.0 veya 8.4 arıyorum. Satan varsa iletişime geçebilir mi ?
  • Selamlar, egpu kullanımının anakarta herhangi bir zararı var mı? Anakartın ve diğer bileşenlerin ömründen yer mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILIK ASUS GTX 4GB STRIX 970 OC GDR5 256 bit var arkadaşlar. kart yükseltmesi için satıyorum 4 ay daha garantisi var.

    Sahibinden ilan no : 542535276

    irtibat :505 2928250



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 29 Mart 2018; 22:8:44 >
  • Merhaba arkadaslar bende ekran karti maduruyum. Pugb oynayaniyorum intel 3000 graphic card var laptopda. Casper nirvana i7 islemcili bilgisayar. Bende ekran karti almak istiyorum ama muallakta kaldim. Benim bilgisayara uygunmu bu yapilan islem?

    Lutfen bir geri donus bekliyorum. Yoksa bir masaustu kurmaya baslicam yavastan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axellus1

    arkadaşlar merhaba,
    notebook um da wifi kartının yanında boşta mPCI-E WWAN/TV port bulunuyor. bu port üzerinden egpu yu bağlasam çalıştırabilir miyim, bilgisi olan var mıdır? notebook marka ve modeli dell xps15 L502x i7 Q2630 işlemcili olan.

    mPCI-E WWAN/TV portuna egpu yu bağladım çalışıyor. Wifi kartını sökmeden egpu çalıştı. Boşta böyle bir portu olan varsa kullanabilir.
  • satılık exp gdc sağlam sıkıntısızdır ilgilenen mesaj atabilir fiyat konusulur
  • Merhaba. Asus n50 notebookum var ve bunun üzerinde 54mm express card slotu bulunmakta. Merak ettiğim ben harici ekran kartı bağlama işini express kartını usb 3.0 çeviren aparatlar var onlardan alsam hem 2 adet usb 3.0 soketim olur (birisini ekran kartı için kullanırım) hemde ekran kartını burdaki usb 3.0 a bağlasam sorun yaşarmıyım olurmu bu iş ? Anladığım kadarıyla mini pci ve m2 portuna takılan kartların tek işi usb 3.0 a çevirmek (yada o slotu usb 3.0 kablosu aracılığıyla dışarı taşımak )



     eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bu egpu işine bende heves ettim. Elimdeki notebookun özellikleri şöyle:



    i7-4720HQ CPU 2.60GHz



    16 gb ram



    64 bit işletim sistemi



    Nvidia gtx 960m



    Bu notebooka egpu ile 970 veya 980 taksam darboğaz yaşar mıyım?



    Ek olarak 960m li notebooklara gtx 1000 serisi ekran kartı takarsam uyumluluk problemleri mi ortaya çıkıyor?



    Şimdiden cevap veren arkadaşla teşekkür ederim.



    Iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce monster teknik desteği aradım. Şuan kullanmakda olduğum abra a5 v10.3 bilgisayarım için içinde bulunan boş m.2 slotundan egpu olayı yapabilirmyim diye merak etmiştim yanlız teknik destekdeki arkadaş biraz kolpa, birazda cahillikle diye düşünüyorum biz arge yaparken o slotları sınırladık egpu yapamazsın tarzında bişey söyledi. Laptop da donanım kısıtlamasımı var bios dan dedim , yok dedi. Eee ozaman nasıl oluyo dedim biz öyle ayarladık dedi.
  • hunkarbey H kullanıcısına yanıt
    Bu arada nvme destekliymil bendeki m.2 slotları buna rağmen yapılamazmış.
  • Konuya baya takıldım ve tekrar aradım teknik desteği bu seferki arakadaş m.2 slotumun nvme ve pcie desteklediğini söyledi.Bende ozaman bu portdan egpu olayın gerçekleştirebileceğimi sorduğumda anlamadı ve süre istedi süre sonunda evet bu portan görüntü aktarımı yapamazsınız dedi bunun üzerine bende peki mpice üzerinden alabilirmiyim dediğimde yok oradanda alamazsınız dedi.
    En son dayanamayıp bu port standart dır ve tüm cihazlarda gerekli araparçalar olduğu takdirde görüntü aktarımı yapılabileceğini söyledim.
    Kaldıki konuşmanın başında whitelist varmı bios da dediğimde anlamadı bile adam. Yani sözde teknik destek birimlerinin bir halt bildiği yok.
  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz kartları takabilirsiniz darboğaz yaşamazsınız. 1000 serisinin driver sıkıntıları olabiliyor onuda driver modlayarak aşabiliyorsunuz. Fakat dahili ekran kartınızı kapatmanız gerekiyor bunun içinde eğer bios da böyle bir seçeneğiniz varsa problem yaşamazsınız veya egpu programı ile de kapatabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkarbey H kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yapabilirsiniz fakat ona uygun aparat bulmak biraz pahalıya gelebilir. Diğer türlü mini pcie portundan bir sıkıntı olmadan görüntü alacağınızı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic0708 H kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim, içimi rahatlattı. İyi forumlar dilerim.
  • Hic0708 H kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ne tür bir power supply almam gerekir. Alacağım ekran kartı tam güçte 177 watt güç çekiyormuş. piyasada 200-250 watt güç üreten powersupplylara bakıyorum bu ara. powersupply in herhangi bir ekstra özelliğinin olması gerekir mi egpu sistemi için ?
    Şimdiden teşekkür ederim .İyi forumlar
  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Egpu için ekstra bir özellik gerektirmez ama alabilirseniz 80+ sertifikasına sahip psu alın derim. 450 W PSU fazlasıyla işinizi görür. 250 W psu da değerine göre işinizi görür fakat tam gücünü verebilcek mi? Ya da kaç yıldır kullanılmış vs bunlara dikkat etmenizi öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic0708 H kullanıcısına yanıt
    Hocam psu yu sıfır yeni ürün olarak almayı planlıyorum. Dediğiniz gibi 80+ sertifikalı 250 W dan fazla olan supply lara bakayım o zaman. Teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız için. iyi forumlar
  • Arkadaşlar bende bu sistemi lenovo z500'e kurcam fakat iki ekran kartı arasında kaldım. Biri gtx 670(Daha eski mimari ama daha fazla benchmar değerine sahip) diğeri gtx 950(Daha yeni mimari fakat GTX 670'den daha düşük benchmark değerine sahip). Sizce hangisini alayım. Fiyat olarak birbirine yakınlar, GTX 950 50TL daha pahalı.
  • keles71 kullanıcısına yanıt
    bende 1 hafta önce gtx 950 ile sistemi kurdum. 950 benim için yeterli performansı eriyor. gta 5 te 45-50 den aşağıya inmiyor fps. far cry 4 te ise mediumda 70 lerde geziyor. high da ışıklar çok parladığı için kullanmıyorum . high da 60 tan aşağıya inmiyor.
  • Arkadaslar hd6870 ile bu is nekadar mantıklı olur acaba? Bu arada satan varsa mini Pcie versiyonu exp gdc v8.0 uzeri, fiyati abartmamak sartiyla alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.