Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
207
Favori
282.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tmm'dır hocam.
  • aragorn187 kullanıcısına yanıt
    valla hocam ilk denememde dandik bir psu ile yola çıktım 2 hafta kadar önce,takar takmaz dumanlar çıkmaya başladı yarım kaldı..vatan sağolsun ürünü geri aldı yenisini gönderdi ancak bugünki denememde de dell 3542 (daha önce forumda bir arkadaş nasıl yapmışsa yapabilmiş) ekran kartını hiçbir şekilde görmedi..Duckın ışığı yanıyor ekran kartı da çalışıyor ancak pcde ekran kartıyla ilgili hiçbir emare yok .sanırım ve büyük ihtimal ilk denemede aparat hasar gördü.Forumdan egpu bulabilirsem alıcam,bulamazsam da aparatı farklı bir laptopta deneyip sonuç alamazsam tekrar egpu aparatı sipariş edicem ben de ..
  • 5 ay once bu işe kalkıstım ve hıcbir sorun yasamadım dırek calıstırdım laptopumu , artık egpu aparatını satıyorum APARAT NGFF - LAPTOP OZELLİKLERİ Lenovo G5080 Intel Core i5 5200U 2.2GHz / 2.7Ghz 8GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 80E502HKTX

1 SENE DOLDU GARANTİSİ KUTUSU DURUYOR 1700TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resying -- 9 Şubat 2017; 4:45:31 >
  • resying kullanıcısına yanıt
    Hocam egpu aparatı ne kadar sürede geldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam egpu aparatı direkt olarak gordümü sizin bilgisayarda yoksa biosla falan uğraştınızmı ?

• xoales : 10 iş gününde geldi aparat

pskiko23: hocam direk taktım driveri yukledım kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resying -- 9 Şubat 2017; 17:1:5 >
  •  eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı

herhangi bir fikri olan var mı pci-e girişi farklı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SoS. -- 9 Şubat 2017; 19:31:32 >
    hocam nerden aldınız aparatı
  • .SoS. kullanıcısına yanıt
    hocam express card niye denemediniz ? birde laptop hangi marka ?
    Hocam express card nedir bilmiyorum. laptop toshiba tecra tecra z40-a-17k

• bendeki giriş pci-e değil NGFF imiş hocam şimdi farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SoS. -- 9 Şubat 2017; 20:7:11 >
    uuu kötüymüş ya hocam bizbunun ngff oldgunu nasıl anlayacağız ya .. bende expresscard almak istiyorm ama kart girşi 2.5 cm heralde olmıcak
    Hocam bizimki express kart değil heralde mini pci-e den yapcaz Sence White List sorunu varmıdır bizim monsterda?
  • Xoales X kullanıcısına yanıt
    o ne sorunu hocam ilk defa duydum ? eminmisin mini epci kullanıcaz baksana az önceki arkadaşınki büyük gelmiş yapamamış
  • 2015 den sonra üretilen bilgisayarlarda genelde NGFF girişi kullanılıyormuş.
    www.banggood.com
    [NGFF Version] V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock  Computer Components from Computer & Networking on banggood.com
    http://www.banggood.com/NGFF-Version-V8_0-EXP-GDC-Beast-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-p-1009978.html?rmmds=search-bottom-lookingfor
    şu aparattan almanız gerek eğer öyleyse. sökün bakın pcie girişi varsa ben 75 tlye satıyorum :D.

Hocam kesin bilgi  eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı Bakın sol fanın altına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoales -- 9 Şubat 2017; 20:25:24 >
    hocam almasına alırız da nerden öğrencezzki onu ? ya ngff yse bizimki ? onu öğrenmemize sağlıcak bişey var mı ki?
  • Xoales X kullanıcısına yanıt
    hocam peki o white list olayı nedir ? yalnız baksana usb ler var arkasında hemen .. sence kablo sıkıntı çıkarmaz mı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn187 -- 9 Şubat 2017; 20:27:38 >
    Hocam bence mini pci.Ngff de küçük çentik tarafında 2 tane çentik var bizde 1 tane.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.