Şimdi Ara

Egoist asosyalleri sevmiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sosyalleri komple sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitalix -- 17 Ocak 2015; 23:56:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Evet.Daha süpermarkette ürün soramayan adamlar veya arkadasları tarafından biryere cagırılınca gitmeye çekinen adamlar dışarıda igrenc bi hayat var milletin aptallıklarını çekemem diye kendilerini avutmaları yokmu.Birsürü konu görüyorum böyle ve gerçekten içler acısı.Hele hele tüm gün yabancı dizi izleyip kültürlü oldugunu düsünen cinsleride var bunun.

Lan zaten forumun yarısı asosyal.

O zaman diğer yarısı da sosyal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Asosyalim desem ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal olmaktan kastınız avmlere gidip starbucks veya herhangi bir kafeye oturup selfie çekip bakın biz çok sosyalız diye resimlerinizi paylaşıyorsanız,ben almayayım öyle sosyalliği,benim sosyallik anlayışım çok farklı.
  • Vay be

• niye sosyallik diyince akıllara mekanlara gidip selfie çekip instaya atmak geliyor?
    bı forumun büyük çoğunluğunun asosyal olduğu bir gerçek.
    asosyallik nedir? insanlarla iletişim kurarken,konuşurken bile zorlanmak derecesine gelmiş olmaktır. vaktinin büyük çoğunluğunu bilgisayar oyun vb. ile geçirmektir.
    asosyalseniz vaktinizin çoğu pc tablet telefon konsol vb. ile geçmektedir.
    sosyal medya kullanmak sosyal olmak demek değildir bunu bilin.
    iyi bir arkadaş çevreniz varsa,sürekli okul-ev okul-ev yapmıyorsanız,insanlarla güzelce iletişim kurabiliyorsanız, ve boş zamanlarınızı değerlendirecek bir hobi aktivite vb. niz varsa gayet de sosyalsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitechapel

quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

ben de asosyal ateistleri sevmiyorum...zaten tek başına kendi dünyanda takılıyorsun. manaya, özüne, yaradanına yaklaşacağına... sanki başına gelen herşey yaratıcısın suçuymuş gibi ondan intikam almak istercesine hardcore bir atesitliğe soyunuyor zavallılar

sanırsın adam dan bilzerian bu dünyanın nimetlerine kendini kaptırıp nefsinin kölesi olmuşta dinle işi yok abimin.. bu tiplerin çoğununda annesi babası ucundan dindardır yani. ana babadan gizli ateist takılırlar.

ateistlere saygım var yanlış anlaşılmasın..kendi seçimleridir. ama bu forumdaki ağdalı hezeyan dolu ateistlikten iğreniyorum..bunların çoğuda asosyal işte..hem asosyal hem ateist..en kötü kombine

Oha lan kafaya bak senin gibiler için dünya sadece iki seçenekten ibaret sanırım.Gözden kaçırdığın birşey var Biz asosyal ateistler sırtımızı birşeye yaslamak zorunda olmadığımızın farkındayız.Mana nedir kime göre neye göre şekillenir.Bizler birilerinin yazdığı cümleleri referans almayız omzumuzun üstünde ki şeyi kullanırız.Senin gibiler yaşamak için bir şeye yaslanmak zorundadır biz insanların görmek istemediği tarafta yaşıyoruz.Bizim dünyalarımız hayali cennetlerle bezeli değil belki fakat su kadar berrak.Asosyal ateistler olarak vasat hayatlara sahip olabiliriz fakat gerçeklerle yaşamanın onuruna sahibiz.Şimdi sevgili sosyal arkadaşlar kendi sosyallikle dolu hayatınıza bakın ve orgazm olun

birader benim için bir insanın neye inandığı önemli değil. benim bir sürü ateist arkadaşım var. ama adamlar inanana saygı duyar. bizde onalra ve tercihlerine saygı duyarız. önemli olan budur. karşılıklı saygı..gerisi Allah la kul arasında.

aynı şekilde asosyallikle de bir sorunum yok..asosyalliğin kolay aşılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum..düzenli bir iş ve hayatla atlatılır.

ama bu forumda çok düşünmekten mi nedir enteresan tipler var. özellikle din konularında çok saldırgan ve alaycı bir şekilde ateist takılan tipler. karşılıklı oturup din konuşsak toparlayıp iki kelime edemeyecek adamlar sanal ortamda iğrençleşiyorlar

düşünceye saygımız var ama ukalalık ve art niyete yok. kaldıki bütün gün evde bilgisayarın başından kıçını kaldırmayan, tipik anadolu ailesinde yetişen bir insanın da ateist olması bana enteresan geliyor orası ayrı. bunlar hep özentilik ve çok düşünüp yolu kaybetmekten işte.

normal insanlar genelde içine kapandığında maneviyata yönelir... bazı şeyleri keşfeder..ruhsal bir yolculuğa çıkar..asosyallarde bu tam tersi işliyor sanırım..ruhsal sıkıntılar ateizme sürüklüyor.

• Ben bütün insanlara ayar oluyorum. 100 egoist toplansa 1 ben olmaz, 100 ezik toplansa onlarda 1 ben olmaz ama herkes kendini diğerlerinden üstün görüyor, aslında dünya benim etrafımda dönüyor benim gözümden bakınca. Keşke herkes dünyayı benim gözümden görse.
  • DrOetker kullanıcısına yanıt
    Alkol, sigara kullanmam.
    Evde spor yaparım.
    Hobi olarak programcılık yapıyorum, para kazanıyorum.
    İyi bir üniversitede 3,66 ortalamayla eğitimimi sürdürüyorum.
    Kimseden utanmam çekinmem. Özellikle de senin gibi işe yaramaz sosyallerden hiç çekinmem. Ve halinize acırım.
    Sevdiğim sadece 4 yabancı dizi var. Bunlardan iki tanesini zamanım olmadığı için izleyemiyorum. Bir tanesi 2-3 yılda bir yayınlanıyor.

Son olarak da:
     Egoist asosyalleri sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-960471B1F -- 18 Ocak 2015; 2:03:57 >
  • quote:

quote:

quote:

ben de asosyal ateistleri sevmiyorum...zaten tek başına kendi dünyanda takılıyorsun. manaya, özüne, yaradanına yaklaşacağına... sanki başına gelen herşey yaratıcısın suçuymuş gibi ondan intikam almak istercesine hardcore bir atesitliğe soyunuyor zavallılar

sanırsın adam dan bilzerian bu dünyanın nimetlerine kendini kaptırıp nefsinin kölesi olmuşta dinle işi yok abimin.. bu tiplerin çoğununda annesi babası ucundan dindardır yani. ana babadan gizli ateist takılırlar.

ateistlere saygım var yanlış anlaşılmasın..kendi seçimleridir. ama bu forumdaki ağdalı hezeyan dolu ateistlikten iğreniyorum..bunların çoğuda asosyal işte..hem asosyal hem ateist..en kötü kombine

Oha lan kafaya bak senin gibiler için dünya sadece iki seçenekten ibaret sanırım.Gözden kaçırdığın birşey var Biz asosyal ateistler sırtımızı birşeye yaslamak zorunda olmadığımızın farkındayız.Mana nedir kime göre neye göre şekillenir.Bizler birilerinin yazdığı cümleleri referans almayız omzumuzun üstünde ki şeyi kullanırız.Senin gibiler yaşamak için bir şeye yaslanmak zorundadır biz insanların görmek istemediği tarafta yaşıyoruz.Bizim dünyalarımız hayali cennetlerle bezeli değil belki fakat su kadar berrak.Asosyal ateistler olarak vasat hayatlara sahip olabiliriz fakat gerçeklerle yaşamanın onuruna sahibiz.Şimdi sevgili sosyal arkadaşlar kendi sosyallikle dolu hayatınıza bakın ve orgazm olun

birader benim için bir insanın neye inandığı önemli değil. benim bir sürü ateist arkadaşım var. ama adamlar inanana saygı duyar. bizde onalra ve tercihlerine saygı duyarız. önemli olan budur. karşılıklı saygı..gerisi Allah la kul arasında.

aynı şekilde asosyallikle de bir sorunum yok..asosyalliğin kolay aşılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum..düzenli bir iş ve hayatla atlatılır.

ama bu forumda çok düşünmekten mi nedir enteresan tipler var. özellikle din konularında çok saldırgan ve alaycı bir şekilde ateist takılan tipler. karşılıklı oturup din konuşsak toparlayıp iki kelime edemeyecek adamlar sanal ortamda iğrençleşiyorlar

düşünceye saygımız var ama ukalalık ve art niyete yok. kaldıki bütün gün evde bilgisayarın başından kıçını kaldırmayan, tipik anadolu ailesinde yetişen bir insanın da ateist olması bana enteresan geliyor orası ayrı. bunlar hep özentilik ve çok düşünüp yolu kaybetmekten işte.

normal insanlar genelde içine kapandığında maneviyata yönelir... bazı şeyleri keşfeder..ruhsal bir yolculuğa çıkar..asosyallarde bu tam tersi işliyor sanırım..ruhsal sıkıntılar ateizme sürüklüyor.

Benim garibime giden nokta maneviyat hakkında ki düşüncelerin.Maneviyat sadece inançtan mı oluşuyor ? Maneviyat insanın iç dünyasıdır kendi yapı taşlarının keşfidir.Dinler eksenin de ki maneviyata bakarsak hayat amacı ve varlığımızın anlamı konuları işleniyor.Benim dikkat çekmek istediğim nokta maneviyatının olması için bir dine mensup olman gerekmiyor.Bu çok derin bir konu girersem konu amacından sapacak.Sadece şunu söyleyeyim evet popüler olmak farklı gözükmek için ateist görünen tipler mevcut fakat geriye kalan popülasyon asla ruhsal bir bunalım sonucu ateist olmuyor sorguladığı için ateist oluyor.Ateist deyince insanların aklına direk lan bu materyalist o zaman düşüncesi geliyor kendimden örnek verirsem yaşamımı etkilemeyecek düzeyde bayağı hayalperest bir insanım.Bir konuda haklısın asosyaller fazla düşünüyor düşünmek iyidir özgürlüktür fakat fazlası adamı delirtiyor.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: AthabaskA

quote:

Orijinalden alinti: Whitechapel

quote:

Orijinalden alinti: AthabaskA

ben de asosyal ateistleri sevmiyorum...zaten tek basina kendi dünyanda takiliyorsun. manaya, özüne, yaradanina yaklasacagina... sanki basina gelen hersey yaraticisin suçuymus gibi ondan intikam almak istercesine hardcore bir atesitlige soyunuyor zavallilar

sanirsin adam dan bilzerian bu dünyanin nimetlerine kendini kaptirip nefsinin kölesi olmusta dinle isi yok abimin.. bu tiplerin çogununda annesi babasi ucundan dindardir yani. ana babadan gizli ateist takilirlar.

ateistlere saygim var yanlis anlasilmasin..kendi seçimleridir. ama bu forumdaki agdali hezeyan dolu ateistlikten igreniyorum..bunlarin çoguda asosyal iste..hem asosyal hem ateist..en kötü kombine

Oha lan kafaya bak senin gibiler için dünya sadece iki seçenekten ibaret sanirim.Gözden kaçirdigin birsey var Biz asosyal ateistler sirtimizi birseye yaslamak zorunda olmadigimizin farkindayiz.Mana nedir kime göre neye göre sekillenir.Bizler birilerinin yazdigi cümleleri referans almayiz omzumuzun üstünde ki seyi kullaniriz.Senin gibiler yasamak için bir seye yaslanmak zorundadir biz insanlarin görmek istemedigi tarafta yasiyoruz.Bizim dünyalarimiz hayali cennetlerle bezeli degil belki fakat su kadar berrak.Asosyal ateistler olarak vasat hayatlara sahip olabiliriz fakat gerçeklerle yasamanin onuruna sahibiz.Simdi sevgili sosyal arkadaslar kendi sosyallikle dolu hayatiniza bakin ve orgazm olun

birader benim için bir insanin neye inandigi önemli degil. benim bir sürü ateist arkadasim var. ama adamlar inanana saygi duyar. bizde onalra ve tercihlerine saygi duyariz. önemli olan budur. karsilikli saygi..gerisi Allah la kul arasinda.

ayni sekilde asosyallikle de bir sorunum yok..asosyalligin kolay asilabilecek bir sey oldugunu düsünüyorum..düzenli bir is ve hayatla atlatilir.

ama bu forumda çok düsünmekten mi nedir enteresan tipler var. özellikle din konularinda çok saldirgan ve alayci bir sekilde ateist takilan tipler. karsilikli oturup din konussak toparlayip iki kelime edemeyecek adamlar sanal ortamda igrençlesiyorlar

düsünceye saygimiz var ama ukalalik ve art niyete yok. kaldiki bütün gün evde bilgisayarin basindan kiçini kaldirmayan, tipik anadolu ailesinde yetisen bir insanin da ateist olmasi bana enteresan geliyor orasi ayri. bunlar hep özentilik ve çok düsünüp yolu kaybetmekten iste.

normal insanlar genelde içine kapandiginda maneviyata yönelir... bazi seyleri kesfeder..ruhsal bir yolculuga çikar..asosyallarde bu tam tersi isliyor sanirim..ruhsal sikintilar ateizme sürüklüyor.

Adam asosyal belki dinlerin hangi mitolojik kaynaklardan geldi?ini, , Tanry kavramynyn yaratyly?yny ve evrimini dibine kadar ö?renmi? birsürü kitap okumu?, senle ayny fikirde olmady?y için çok dü?ünmekten yolunu kaybetmi? mi oluyor Ateistlere anormal, zavally, i?renç demi?sin bir de saygydan bahsediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

niye sosyallik diyince akıllara mekanlara gidip selfie çekip instaya atmak geliyor?
    bı forumun büyük çoğunluğunun asosyal olduğu bir gerçek.
    asosyallik nedir? insanlarla iletişim kurarken,konuşurken bile zorlanmak derecesine gelmiş olmaktır. vaktinin büyük çoğunluğunu bilgisayar oyun vb. ile geçirmektir.
    asosyalseniz vaktinizin çoğu pc tablet telefon konsol vb. ile geçmektedir.
    sosyal medya kullanmak sosyal olmak demek değildir bunu bilin.
    iyi bir arkadaş çevreniz varsa,sürekli okul-ev okul-ev yapmıyorsanız,insanlarla güzelce iletişim kurabiliyorsanız, ve boş zamanlarınızı değerlendirecek bir hobi aktivite vb. niz varsa gayet de sosyalsiniz.

Asosyalliğin bilimsel tanımını değil kafanda ki tanımını söylüyorsun şimdi asosyallik ve sosyal fobinin bilimsel tanımlarına bakalım...

ASOSYAL

Sosyal olmayan insan davranışları sergileyen bireye verilen ad.

Kalabalık ortamlarda bulunmayı SEVMEYEN KİŞİDİR. Kimsenin olmadığı sakin yerler bu tip insanlar için her zaman ilgi çekicidir. Kalabalık ortamlarda genelde saklanma isteği içindedirler. Bu yüzden toplumdan zamanla uzaklaşırlar.

SOSYAL FOBİ / SOSYAL ANKSİYETE BOZUKLUĞU

Sosyal fobi veya sosyal anksiyete bozukluğu sosyal ortamlarda başkaları tarafından olumsuz değerlendirilmekten yoğun şekilde kaygı duyma ve korkulan durumlardan kaçınma eğilimi ile tanımlanabilecek bir anksiyete bozukluğudur.

Belirtileri

Liebowitz Sosyal Fobi Ölçeğinde belirlenmiş sosyal fobiklerin kaygı duyacağı ve kaçınma davranışı gösterebileceği durumlar şunlardır:

Önceden hazırlanmaksızın bir toplantıda kalkıp konuşmak
    Seyirci önünde hareket, gösteri ya da konuşma yapmak
    Dikkatleri üzerinde toplamak
    Romantik veya cinsel bir ilişki kurmak amacıyla birisiyle tanışmaya çalışmak
    Bir gruba önceden hazırlanmış sözlü bilgi sunmak
    Başkaları içerdeyken bir odaya girmek
    Kendisinden daha yetkili biriyle konuşmak
    Satın aldığı bir malı ödediği parayı geri almak üzere mağazaya iade etmek
    Çok iyi tanımadığı birisine fikir ayrılığı veya hoşnutsuzluğun ifade edilmesi
    Gözlendiği sırada çalışmak
    Çok iyi tanımadığı bir kişiyle yüz yüze konuşmak
    Bir eğlenceye gitmek
    Çok iyi tanımadığı birisinin gözlerinin içine doğrudan bakmak
    Umumi yerlerde yemek yemek
    Gözlendiği sırada yazı yazmak
    Çok iyi tanımadığı bir kişiyle telefonla konuşmak
    Evde misafir ağırlamak
    Küçük bir grup faaliyetine katılmak
    Umumi yerlerde bir şeyler içmek
    Umumi telefonları kullanmak
    Yabancılarla konuşmak
    Satış elemanının yoğun baskısına karşı koymak
    Umumi tuvalette idrar yapmak

Görüldüğü üzere asosyallik ve sosyal fobi bambaşka şeyler birisi tercih diğeri hastalık

• sosyalleşmek diye bişey ürettiler herkes kendini sosyal yada asosyal sınıfına soktu hayat senindir ne istiyorsan onu yaşarsın ve hiç bir sey insanı tam mutlu etmez bırakın bu işleri hayatı dilediginz gibi yaşayın canınız nasıl istiyorsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

ben de sosyal egoistlere ayar oluyorum. aferin starbucksa gitmişsin, aferin kız arkadaşınla sinemadasın. binbir çeşit sosyal medya sitesinde paylaş, herkes görsün. djarum iç "ay ben çok kuğulum" diye gez. gel bi de ez çevreni. ben gereksiz yere bak şu kadar para harcıyorum fakir seni diye.

bahsettiğin insan tipi senin dediğin gibi egoist olmayadabilir. yapmacık davranışların bulunduğu bi çevresi vardır, kültür seviyesini geliştirmeye uğraşıyordur. kitap okur, film-belgesel izler. bir müzik enstrümanıyla uğraşır. seni küçümsemiyorsa bu durum seni ilgilendirmez.

edit: yazım yanlışları

Ne bu afra tafra arkadaş sanki atomu parçalıyor evde. Tamam sosyallik beraberinde sorunlar getirir dargınlıklar, yanlış anlaşılmalar, kırgınlıklar vb. Ama aynı zamanda mutlulukta getirir. Sen evde dizi izleyip mutlu oluyosun adam da arkadaşlarıyla takılıp, yaptıklarını sosyal medyada paylaşarak mutlu oluyor. Herkesin yaşam tarzı farklıdır. Tartışmak gereksizdir. Herkes mutlu olduğu gibi yaşasın. Kimsede kimseye karışmasın. İşte karışınca başlıyor mutsuzluklar. Yok ben egoist sosyallerden yok asosyallerden nefret ederim. sanane la egoistse egoist he deyip geçersin. Boşu boşuna tartışıp niye sinirini bozuyorsun ki? Milleti de geriyorsunuz

• bir yanlış anlaşılma var düzeltmek isterim..ben asosyallere herhangi bir kötü düşünce ve niyet beslemiyorum..haşa tepeden bakmıyorum..kibir, insanları küçümsemek benim inancıma ve karakterime ters bir durum.. bunun altını çizelim.

benim bahsettiğim forumda şahit olduğum bazı tipler

herhangi bir sebepten ötürü içine kapanmış bir insana neden iğrenç diyeyim..lütfen..alakası yok.
  • bende sana uyuzum zaten... forumdaki herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Ben herkesi seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Evet.Daha süpermarkette ürün soramayan adamlar veya arkadasları tarafından biryere cagırılınca gitmeye çekinen adamlar dışarıda igrenc bi hayat var milletin aptallıklarını çekemem diye kendilerini avutmaları yokmu.Birsürü konu görüyorum böyle ve gerçekten içler acısı.Hele hele tüm gün yabancı dizi izleyip kültürlü oldugunu düsünen cinsleride var bunun.

Introvert insan vardır, asosyal veletler vardır. Genelleme yapman hoş değil.
    Konuyu tamamen okudum da gördüğüm en acınası, en gereksiz konulardan bi' tanesi. Argüman sunacaksan da adam gibi sun, yok "ben anlamıyorum"lar, yok "sevmiyorum"
    Tamam anladık sen çok sosyalsin, özgüveni ve bilumum "sorun"ları olan insanları sevmiyorsun. Senin yaptığın bu davranış, sokaktaki yaşlı amcanın genç bi' oğlana "eşcinsel misin lan sen? yürü git, şeytan" demesine o kadar çok benziyor ki.
    Etrafındaki asosyallere "Gel bi' bira içelim senle." demek yerine gelip forumun tekinde ağlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 19 Ocak 2015; 8:23:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Ben herkesi seviyorum

Seni seviyorum

• Asosyallik rahatsızlıktır. Sosyallik anlayışınız da starbucksa gidip check in yapmak mı sizin?

Dersanenizde ve okulunuzda yüzlerce insan var hepsi mi salak? 5 tane arkadaş edinebileceğiniz insan yok mu yani? Gerçekçi gelmiyor bana 'dışardakiler salak' savunması.

Çocuklarınıza anlatacağınız sanal olmayan anılarınız olsun biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 19 Ocak 2015; 8:09:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.