Şimdi Ara

Eğlenceli zaman geçirmek için Extreme Sro,120Cap--Başlangıçta 1m Silk Hediyemiz !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
15.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaslar bendemi var sorun register olamiyorum sayfa goruntulenmiyor diyo surekli

• SS isteruk
  • Beyler explorerdan register olmaz. Mozilla ile deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: fss01

Beyler explorerdan register olmaz. Mozilla ile deneyin

Mozilla ile deniyorum.Şimdi de invalid code hatası alıyorum o codlar çıkmıyor gene register olamıyorum. Yok mu başka çaremiz
  • O.O son çare chrome ile dene derim. Olmazsa yapacak birşey yok malesef

• quote:

O.O son çare chrome ile dene derim. Olmazsa yapacak birşey yok malesef

suan ben vipsro oynuyorum bence en iyi silkroad mısır itemleri çara direk veriliyorçin avrupalı farketmez 1 level karakter açıp siteden login olup çarı direk 120 level yapıp pvp unik istediğini yapıyosun silkroad oynamayı seviyosun bana güven şu silkroadı indir bir dene pisman olmucaksın diğerleri gerçekten kötü bunun yanında oyuncu karakteride vazla cidden denemeni tavsiye ederim

http://www.vipsro.com/plus/

• Buraya 250tl+ bağış yaptıktan sonra başka yere gitmeyi düşünmem :)

• Mozilla denedim IE denedim chrome denedim, başka bilgisayardan register olmayı denedim.Mobilden denedim sonuç hep aynı security code gözükmüyor.Nasip değilmiş oynayabilenlere iyi oyunlar..
  • Kayıt sayfasında hata varmış bugün düzeltildiğine dair bilgilendirme yaptı GM
  • quote:

Kayıt sayfasında hata varmış bugün düzeltildiğine dair bilgilendirme yaptı GM

Sonunda register olabildim ve oynamaya başladım. Dün çok rahat oyuna girip çıkabiliyordum,fakat bugün start yazısı gelmiyor oyuna giremiyorum. Gene server ile ilgili bir problem mi var yoksa benden mi kaynaklı acaba..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoCoPo

quote:

Kayıt sayfasında hata varmış bugün düzeltildiğine dair bilgilendirme yaptı GM

Sonunda register olabildim ve oynamaya başladım. Dün çok rahat oyuna girip çıkabiliyordum,fakat bugün start yazısı gelmiyor oyuna giremiyorum. Gene server ile ilgili bir problem mi var yoksa benden mi kaynaklı acaba..?

Ben suan internete erisemeyecek bir yerdeyim fakat dün sorunsuz oyundaydim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.