Şimdi Ara

Eğitim içeriklerinden oluşan mobil uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik İngilizce eğitim içerikleri olan mobil uygulamalar geliştirmek ya da yaptırmak istiyorum. Danışmak istediğim konu ise şu: Yazılım, tasarımla ilgili bir bilgim yok maalesef. Öğretmenim. Sırf bu tür uygulamalar geliştirmek için hangi programlama dilini ya da yazılımları öğrenmeliyim? Ya da yolun çok uzun hiç uğraşma başkasına yaptır mı dersiniz?

İçeriği kendim üretip bunu anlaştığım bir yazılımcıya mı yaptırayım yoksa hepsini kendim yapabilir miyim?

İçerik olarak örneğin flashcardlar olacak (Önce resim gelecek sonra ekrana dokununca ekran dönüp kelimenin yazılışı ve telaffuzu gelecek). Örneğin böyle bir içeriği en basit şekliyle hangi programda üretip aplikasyona ekleyebilirim?

Genel olarak herkes oyun ya da benzeri uygulamalar üzerinden bilgi paylaşımı yaptığı için bu soruyu sorma gerekliliği hissettim.

• Hocam merhabalar.
    Mobil uygulama yapmak için;
    Android => Java,kotlin
    iOS => Swift,objective-c
    Hibrit => React native,flutter kullanılıyor

Diğer bir çözümde Mobil uyumlu web sitesi yazıp bunu mobil uygulama içinde açmak.Bu daha hızlı ve pratik olacaktır.Belki bu şekilde başlayıp yeterli talep gördükten sonra gerçek bir mobil uygulama yazma işine girebilirsiniz.
  • simdi neden ayri bir app yapmak istiyorsun anlamadim.

ogretmen olup da ana amacinin cocuklara ogretmek ve bununla dogal olarak olarak gelir kazanmak ise bir app cikarmak cok da mantikli degil gibi geldi bana. cunku buna eminim ki kitlelere ulamayacaksin. bunun icin de marketing'e para harcaman gerekecek.

app'in operasyonu odaklanmak yerine, icerigine ve kitlene odaklanmak cok daha mantikli gibi geliyor bana. udemy gibi platformlardan egitim satsan cok daha kisiye ulasirsin. cunku orada hazir bir kitle zaten var. arayista olanlarin da zaten ilk adreslerinden biri burasi.

ha dersen 250 bin takipcim var ve youtube'tan ders veriyorum. o zaman isler degisebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 27 Nisan 2020; 15:47:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.