Şimdi Ara

Eğitim fakülteleri kapandı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım böyle bir şey dedi.Öğretmenliklerin bölümü kapandı falan,doğru mu?

• Fikri olan yok mu.....
  • kalıcı olarak kapanmadı. 5 branş hariç alım yapmayacak. ilerde belki alımları açarlar yeniden.

zaten okusan n'olcak, bir de kpss de binlerce adamla yarışacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

kalıcı olarak kapanmadı. 5 branş hariç alım yapmayacak. ilerde belki alımları açarlar yeniden.

zaten okusan n'olcak, bir de kpss de binlerce adamla yarışacaksın

Haklısın da sözel olunca yapacak başka tercih de kalmıyor maalesef...Hangi branşlar bunlar peki?
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenlikleri ve Teknoloji Tasarım Öğretmenliği olarak belirlenmiştir.

http://www.memurlar.net/haber/379083/2.sayfa
  • Teşekkürler...Ben öğretmen olmak istiyordum off ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Teşekkürler...Ben öğretmen olmak istiyordum off ya...

Bence böylesi daha iyi. İnan o kadar çok ki su anda ögretmen fazlaliligi... Her sene kontenjan arttirdilar üstüne de feflilere formasyon verdiler atamaya gelince kimseyi atamadilar. Ozellikle lise ogretmenlikleri kan agliyor su anda. Gecen sene saka gibi pay dustu atamada onlara. E zaten dershanelerin de gelecegi belirsiz. O yuzden bir 5-10 yil egitim fakulteleri ogrenci almasin, once biriktirdikleri ogretmenleri atasinlar, daha sonra yeni kontenjan acarlar. Gercekten uzucu bir durum, hele sozelde alternatif de cok az ama bir de bu ulkenin gercekleri de var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu açıdan baktığımızda yazdıkların doğru tabiiki de ama bizim de bir alternatifimiz yok.Bütün sene öğretmen olacağım diye hazırlan bölümler kapansın,bari başından söyle de ona göre hazırlanalım.Yapılanlar doğru olsa da zamanlama hep yanlış oluyor...Ne için çabaladım diye düşünüyor insan ister istemez.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.