Şimdi Ara

Egg'den Çıkanlar!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Subs. Card geçen eventta olduğu gibi çekiliş için sağ tıklayıp gönderiyorsun ve çekilişe katılmış oluyorsun. Ben 15-20 tane yolladım ama çekiliş sonucunda ne vericek onu bilmiyorum

inşallah iyii bir şey çıkar dostum =)

Eventler niye değişmiyo bunuda sormak lazım aslında hiç mi yaratıcı diiller yaw :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: lGaryl

quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Subs. Card geçen eventta olduğu gibi çekiliş için sağ tıklayıp gönderiyorsun ve çekilişe katılmış oluyorsun. Ben 15-20 tane yolladım ama çekiliş sonucunda ne vericek onu bilmiyorum

inşallah iyii bir şey çıkar dostum =)

Eventler niye değişmiyo bunuda sormak lazım aslında hiç mi yaratıcı diiller yaw :S

Bu konuda üstlerine yok..

• Subs. card fazlalılığı oluştu inv. de geçen gün.

Bende basayım dedim durmasın diye.Bastıktan sonra capture the flag başlıyordu ve ben kayıt olmama rağmen beni ışınladı oraya durdur yere.Üstelik karakter 54 lvl olmasına rağmen cinlerin bulunduğu yere ışınladı.
  • bu sub. kartın eyluldeki getirisi hosuma gitti yanlız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farabî

Subs. card fazlalılığı oluştu inv. de geçen gün.

Bende basayım dedim durmasın diye.Bastıktan sonra capture the flag başlıyordu ve ben kayıt olmama rağmen beni ışınladı oraya durdur yere.Üstelik karakter 54 lvl olmasına rağmen cinlerin bulunduğu yere ışınladı.

Eger bu dogruysa sub cardların amacı cekilis degil ctf registration gibi bişe demi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: silahşor

Subscription Card ne işe yarar derseniz:

herhangi bir evente yetişemediniz zaman dolmak üzere ise o karda sağ tıklıyorsunuz ve pat evente girdiniz...

ne alaka eventin sonunda çekiliş war onu kullanarak çekilşe katılıon sox silah weriolar
  • quote:

Burdan sonuç olarak; Capture The Flag eventine yetişemeyen, ticketi basınca kısa yoldan kayıt oluyor..
  • bi tane card veriyolar o ne işe yarıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: delete36

bi tane card veriyolar o ne işe yarıyo

herkes 2 saattir burda onu konuşuo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: delete36

bi tane card veriyolar o ne işe yarıyo

Üst tarafı okursan cevabı bulabilirsin..

Subscription Card Açıklaması
  • bu kart landan bir sey alan varmi henuz ben bir sey alamadım sureklı sag tıklıyorumbaska bıırsey yaptıgım yok 1 defa zerk verdi baska bir sey de vermedi:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: metoforoz

bu kart landan bir sey alan varmi henuz ben bir sey alamadım sureklı sag tıklıyorumbaska bıırsey yaptıgım yok 1 defa zerk verdi baska bir sey de vermedi:S

Daha çok çekilişe katılmanı sağlıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Joymax hep aynı, hep aynı, hep aynı nedir bu yahu. İnsan biraz değişiklik yapar. Jewel Box'un adı değişti oldu sana Egg . . .

aynen öle hocam
  • D10 lucky stone dustu gecen 80 tane bırıktırıp oyle kırdım 10kk dan satabıldım zor bela
    server neptune
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

* Lucky Stones im Degree des Spielers
    * STR Stones - 8. Degree, 9. Degree ve 10. Degree
    * Courage Stones - 8. Degree, 9. Degree ve 10. Degree
    * Challenge Stones - 8. Degree, 9. Degree ve 10. Degree
    * INT Stones - 8. Degree, 9. Degree ve 10. Degree
    * Master Stones - 8. Degree, 9. Degree ve 10. Degree
    * Meditation Stones - 8. Degree, 9. Degree ve 10. Degree
    * 5% Skill Experience Increase Scroll
    * 10% Skill Experience Increase Scroll
    * Devil’s Spirit B Grade ~~ Jewellerden çıkıyordu ama Egg'den çıkaran varmı bilmiyorm
    * STR Scroll (+5 STR)
    * INT Scroll (+5 INT)
    * 10 Vigor Recovery Grain
    * ~~ Sub. Card~~~

Kendim tarafından hazırlanmıştır ;)

* 10 Vigor Recovery Grain
    * Devil’s Spirit B Grade ~~ Jewellerden çıkıyordu ama Egg'den çıkaran varmı bilmiyorm

bunlar çıkmıyor :)

• BUGUN BEN CIKARDIM DEVIL SPRIT HEMDE 7 GUNLUK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOXO -- 20 Nisan 2009; 18:39:57 >
  • quote:

age of conan a geçtiğini biliyordum, ben ilk silkroada başladığımda senin konularını okuyordum (2007) ismini görünce direk silkroad aklıma geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Joymax hep aynı, hep aynı, hep aynı nedir bu yahu. İnsan biraz değişiklik yapar. Jewel Box'un adı değişti oldu sana Egg . . .

Abicim joymax biraz çalıştı legend 4ü isroya getirdi.Herifler şimdi yatarak para kazanmaya çalışıyor ama bu işin sonu kötü sroda 100 lvl heycanı bitince ne bulcaklar merak ediyorum...
  • zerk scroll verdi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

quote:

age of conan a geçtiğini biliyordum, ben ilk silkroada başladığımda senin konularını okuyordum (2007) ismini görünce direk silkroad aklıma geliyor

Sorma Funcom batırdı AoC'u,WoW içinde daha var mecburen eski charlar ile girip takılıyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.