Şimdi Ara

Eğer Galatasaray Madrid'de tek farkla yenilirse... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kedi zaten normalde de kaymak yiyen bir hayvan değil sıkıntı yok o yüzden.

Maça gelirsek, Real yenerse "favoriydi aldı" deriz. Biz yenersek "inandık başardık" deriz.

Real elerse çeyrek finalde elenmiş olur başımız dik döneriz. Ama biz elersek o zaman sizin gibi Hıncallar ne yapar bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

real madrid evinde en az 3 farklı kazanır

Galatasaray averaj takımı olur

Galatasaray gruplarda gol atamadan cl den elenir.
  • Real bencede çok net bir skor alıcak.4-1 gibi.Gs Barnebauda zaten gol bulamazsa geçmiş olsun.Burak Drogba Sneijder Hamit Selçuk bunların hepsi hücumcu oyuncular normalde.Hepside oynayacak gibi.Real çok formda Gs nin işi çok zor.Fizik olarakta çok düşüyor 60dan sonra özellikle arenadaki bazı maçlarda bunu net gördük.
  • Arkadaşlar nasıl taraftarlık bu anlamadım. Herkes inşallah fark yemeyiz, tek farkla yenilelim gibi cümleleri takımınız için nasıl düşünebiliyorsunuz. Benim aklımdan geçmiyor mağlubiyet falan ama aklımdan geçse bile ben bunu söyleyemem. Artık şu takıma güvenin. Olur ya da olmaz ayrı bir konu ama bizim taraftar olarak görevimiz BU TAKIMA İNANMAK. Bizler inanalımki onlarda inansın ve başarsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar nasıl taraftarlık bu anlamadım. Herkes inşallah fark yemeyiz, tek farkla yenilelim gibi cümleleri takımınız için nasıl düşünebiliyorsunuz. Benim aklımdan geçmiyor mağlubiyet falan ama aklımdan geçse bile ben bunu söyleyemem. Artık şu takıma güvenin. Olur ya da olmaz ayrı bir konu ama bizim taraftar olarak görevimiz BU TAKIMA İNANMAK. Bizler inanalımki onlarda inansın ve başarsın...

+1905
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.