Şimdi Ara

Ege Üniversitesi-ziraat fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler orda olan var mı? Bölümüm orası olacak gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ben okumuyorum ama bir sey soyleyecegim. Ziraat okuyacaksan ege gibi yerde oku.ablamdan biliyorum eger o alanda o kadar da iyi olmayan bir unide olursan ozel firmalar cok zor aliyorlar seni. Onyargilari var ve Ege yada benzeri unileri onemsiyorlar. Ve ziraat muhendisi olursan okumakla kalma yazlari git staj yap parasiz calis gerekirse bjr yerlerde ve en onemlisi ingilizce ogren. Belgeler almaya calis. Eger bunlari yaparsan emin ol cok iyi yerlere gelirsin

• Yapabilirsin kullanıcısına yanıt
    Hocam çok şükür ailevi durumum çok iyi, yazları yurtdışına eğitime gitmeyi düşünüyorum. Onun dışında babam kırk ziraatciye taş çıkartacak bir çiftçi.

• bir şey sormak istiyorum. ziraat mühendisliği adı altında bir bölüm göremiyorum ben kılavuzlarda. ziraat fakültesinde hangi bölümü yazacaksın merak ettim
  • düşünenkız D kullanıcısına yanıt
    Tarım makinaları ve teknolojileri mühendisliği. Mükemmel bir bölüm bence

• E tamam hocam iste bu ne guzel bir firsat. Git madem gelecegin en iyi ziraat muhendisi ol. Tarimida canlandir su ulkede nolur ya. Harbiden bak bunlari yap. Yurtdisindan ve babandan ogren bir seyleri gerekli kurslara git belgeleri al konferanslara katil iller arasi. Benim ablamda ziraat muhendisligini bitirdi kpss ye girdi bekliyor simdi yuksek lisans yapiyor ama bunlara gercekten imkani olmadi comu de okudu bir de. Ama ege olsun ankara olsun cok iyi universiteler ve sana cok sey katarlar. Sirketlerde ayni sekilde seni alirlar.benim ablam bitki korumaydi. Sen ne sececeksim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tarım makinaları müh. Seçiçem hocam, önü açık bşr meslek ve güveniyorum kendime, desteğin için teşekkür ederim

• kınovkınaytkınayf kullanıcısına yanıt
    Peki kardesim oyle diyorsan oyle olsun :) basarilar dilerim dediklerimi yaparsan cok cok iyi olur. Kendine her zaman guven. Hadi simdiden iyi dersler :) hayatta basarilar.

Teşekkürler hocam ileriki zamanlarda editler yapıp sizlerle paylaşıcam.. Tekrardan teşekkür ederim

• kınovkınaytkınayf kullanıcısına yanıt
    Tamamdir heyecanla bekleyecegim :) rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.