Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elbryan

Benim ders programım yazmıyor.

Bende de ders programı yazmıyor. Notlar bölümünden baktım derslere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Benim ders programım yazmıyor.

Bende de ders programı yazmıyor. Notlar bölümünden baktım derslere.

Benim notlar bölmündede bişey yok. Neyse pazartesi öğrenci işlerinden halletcem sanırım sorun şurdan oldu. Ön kayıtta hazırlık istiyorum yaptım. Sonra vazgeçtim hazırlık okumaktan kayıtta yabancı dil yerine hazırlık istemiyorum nasıl düzeltebiliriz ön kayıtta hazırlık istiyorum filan yazdım diye söyledim. Onlarda sen iletişimdensin gerek yok düzeltmeye burda işlem yapmazsan bişey olmaz dediler. Muafiyetede girmedim. Sanırım beni hazırlığa attılar.

• Ben ebys.ege.edu.tr ye giremiyorum.Bu sene ege üniversitesine kaydımı yaptırdım.herşeyi denedim giremedim.siz nasıl giriyorsunuz acaba hesabınıza? Birde şöyle bir durum var ben daha 23 ağustosa kadar matematik bölümüne kayıtlıydım ege üniversitinde yani sistemde artık eski öğrenci numaram ve şifrem var.Acaba bunun bir etkisi mi var?Girenler nasıl bir yol izlediler?Eski öğrenci numaramla ve şifremle girebiliyorum.Ama yeni öğrenci numaramla bir türlü giremedim.
  • bu sene yök bütünleme sınavı cıkarmıştı hani tüm üniverstelere, egede yaz okulundan sonra yapılacaktı noldu o sınavlar?
  • İletişim fakultesinde olanların ders seçme sistemi açıldı mı? Benim hala yok.
  • Beyler uluslararası ilişkiler okuyorum hazırlığı sınavla geçtim pzt günü tanışma tarzı dersler başladı bölümün ana konusu international relations ve mikro economi bunlar ingilizce olarak veriliyor korkum 1.5 ay sonra vizeler başlayacak ya düşük not alırsam diyorum baya dert ettim kafama.Derslerin kitaplarını aldım %45 anca anlıyorum kitaptakileri.Hocalarda haftaya başlayacak hedef olarakta yüksek not ortalaması dedik taklaya gelmeyelim yardımcı olacak var mı gerçekten korkulacak gibi dersler mi ?
  • Derse yeterli kontenjan olmadığı için kayıtlanılamadı uyarısı alıyorum. Bu şekilde olan var mıdır benim gibi?
  • Arkadaşlar benide yazın :)

Alman dili ve edebiyatı

bu sene girdim
  • Hazirliktayim bi sorunum var 1.donemde devamsizliktan kalabilirim.Eger kalirsam yari donemdeki muafiyet sinavina girebilirmiyim.Birde devamsizliktan kalsam bile vizelere girme sansim var dimi.bu sene yari donemde 2 tane muafiyet sinavi var teki yuksek lisans tekide lisans bunlardan birini gecmem yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segant08 -- 14 Ekim 2012; 20:03:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben ebys şifremi unuttum yeni şifre gönder dediğimde şifreniz maile adresine gönderilmiştir diyor ama mail gelmiyr bu sorunu nasıl çözerim.
  • eğitim fakultesinden olan biri varsa 1-2 bişey sormam lazım :)
  • merhabalar..inşaat mühendisliginde istege baglı hazırlık yok sanırım ben okumak istiyorum ama bır yerde göremedim henuz,bilen biri varsa netleştirirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqrapo

merhabalar..inşaat mühendisliginde istege baglı hazırlık yok sanırım ben okumak istiyorum ama bır yerde göremedim henuz,bilen biri varsa netleştirirse sevinirim..

İnşaat mühendisliğinde hazırlık zorunlu zaten.
  • yaz benide , hemşirelik
  • ziraate geliyorum bilgi verecek var mı :D
  • 2011'de mimarlık fakültesi için çabalıyormuş üniversite sanırım, durum nedir açılacak mı çalışmalar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

2011'de mimarlık fakültesi için çabalıyormuş üniversite sanırım, durum nedir açılacak mı çalışmalar var mı?

şuan mimarlık yok ege de.
  • Merhaba abilerim ablalarım benim sıralamam 39bin makine veya biyomühendislik düşünüyorum ege için. Fakat ege biyomühendislik için iyi şeyler söylemiyorlar yani çıkınca çalışamıyormuş.İzmir de oturduğum için ege veya dokuzeylül daha uygun gibi ...
  • Merhaba arkadaşlar, bu tercih döneminde yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Ben Ege- Bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Okuldan çok bölüm hakkında bilgi edinmek istiyorum, tercihlerden önce bilgilendirilmem mümkün müdür acaba?

Şimdiden teşekkürler
  • bilgisayar ve makine mühendisliği bölümlerinde eğitim dili %30 mu %100 mü ingilizce :(
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.