Bildirim
EGE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME çokmu zor?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence zor değil.mat netini 25e çekersen daha iyi olur aslında ama yine de bu açığı lysyle kapatabilirsin bence. -
bu netler yeterli hocam bence ygs yi bırakın artık.İkinci bölümden tercih yapıcaksanız mat2 çalışın yeter edebiyat ve coğrafyada ortalama bir neti yakalarsın bir eşit ağırlıkçı olarak mat2 den yapabildiğin kadar yap çok rahat girersin 100 bin çok zor bir sıralama değil.Dediğim gibi ygs çalışmayı bırak deneme çözsen bile yeterli matematikten 20 nin altına da düşmezsin zaten.Lys çalışıp üstesinden gelirsin. -
upp -
Seninle aynı durumdayım. Ben de geçen sene 500k düm .d bu sene 66. bininci olmam lazım . Çünkü ist. Uni iktisat istiorum ..netlerin bence iyi lysden de düzgün bişiler yaparsan bence daha iyi yerler de kazanabilirsin... -
upp -
upp -
upp -
-
5. up -
195 bin oldum ygs-5 de . nasıl çokmu kötü okul puanı 32 gelecek -
Evet beyler biraz geç olabilir fakat ben düştüm siz düşmeyin diyerek konuya gireyim. Ben Ege Üniversitesi İşletme mezunuyum mezun olduktan sonra 2 ay iş aradım baktım olmuyor askerliği aradan çıkarayım dedim ve askerliği tamamladım. Askerlik biteli 3 ay oldu ve hala iş aramaktayım. Yani anlayacağınız KESİNLİKLE ÜNİVERSİTENİN ADI VAR DEYİP ÜNİVERSİTE SEÇMEYİN! BÖLÜME GÖRE ÜNİVERSİTE SEÇİN. Ha eğitim olarak idare eder fakat malumunuz işletme mezunu çok var kendinizi geliştimeniz gerkli ki bu da üniversite tarafından değil kendi imkanlarınızla olan bir şey, iş görüşmelerinde Ege Üniversitesini bitirmişsiniz iyi güzel ama size ne kattı diye sorduklarında bir çok şey anlatabilirsiniz fakat iş verenler artık nasıl bir eleman arıyorlarsa tamam teşekkürler sizinle ilerleyen zamanlarda iletişime geçeceğiz diyorlar. YALAN. Sözylemek istediğim anı yaşayacağım diyerek Ege Üniversitesinin güzel ortamı var diye kanarak işletme olsun Ege olsun demeyin. İleride hiç sevmediğiniz işler yapacağınıza bir sene daha kasın daha iyi bir bölüm okuyun derim. NOT: Ha hiç iş bulunmuyor mu bunlar aç mı geziyor. Hayır, torpilin varsa işletme bölümünden mezun olduktan sonra çevren genişse (sana iş bulabilecek bir çevren varsa) ve kendini olağan üstü bir şekilde kendi imkanlarınla yetiştirebildiysen iş bulursun. Dğier türlü lise mezunlarıyla aynı kefeye konuluyorsunuz. ZAMANINDA FORUMLARDA BU YAZDIKLARIM GİBİ ÇOK YAZI OKUDUM BEN YAPARIM EDERİM SORUN DEĞİL DEDİM KEŞKE DEMESEYDİM.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X