Şimdi Ara

Ege Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçlar açıklandı ve ben % 95 ihtimal Ege üniversitesine gideceğim , aklıma bir kaç soru takıldı yardımcı olabilecek varsa memnun olurum

Özel yurtta kalacak param yok ve şehirde tanıdık kimse olmadığı için eve de çıkamam ilk sene mecburen kyk yurtlarında kalmak zorundayım

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/bolgeIlYurtListesiGetir.do?bolgeKodu&ilKodu=35

Bu linkte ''Bornova Öğrenci Yurdu'' yazan yurtların karşısında özel yazıyor ama kyk'nın sitesinde olduğu için kafam karıştı biraz araştırdım ''Yüksek Ücretli Yurt'' diye bir kyk yurt türü varmış acaba burada özel derken onu mu kastediyor yoksa tamamen özel ve aylık 500-600 liralık bir yurdumu yardımcı olabilecek varsa sevinirim
    İkinci sorum ise ege üniverstesine yakın başka kyk yurtları mevcut mu ?? yoksa diğer yurtlar uzakta mı??
    Son sorum ise Kyk başvuruları ne zaman başlayıp ne zamana bitecek bilgisi olan var mı ??

Şimdiden Teşekkür Ederim yardımcı olan herkese

• ben aramıştım kyk yi ağustos sonlarında ortalarında başlamış geçen sene başvurular ben egeye gidebilirim de o yüzden yardım edeyim istedim :)
  • bende merak ediyorummmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.