Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sykkuno88

Eğer ki şu adresten :https://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ogr0216/default.aspx?lang=tr-TR durumunu aktif olarak görebiliyorsan tamamdır . Yayınladıkları pdf de bu kadarının yeterli olduğunu söylüyorlar . Hazırlık muafiyet için ben de kesin bir yanıt bulamadım tekrar o pdf de 1 Eylül'de 3 oturum halinde yapılacağı söyleniyor ama kayıt vs herhangi bir şeye değinmemiş :D Önkayıt olayı da olmuyor kanımca zaten gerek de kalmadı e-kayıttan sonra :D

şuan kayıtlanmayan yazıyor zaten e-devletten kayıt olalı 15dk oldu ama düşer inş yakında

• QuickPlay kullanıcısına yanıt
    Düşer ya benim de birkaç saati buldu düşmesi . Zaten pdf'de de durumu oradan takip edebilirsiniz diyor demek ki direkt onaylanmıyor belli bir zamanı var :D
  • Ya arkadaslar benim kafam cok karisti. Onceden on kayit falan yazmiyodu, herhangi bi belgeye gerek yok diyodu ama simdi on kayit yapilmasi isteniyo ve getirilmesi gereken birkac belge yazmislar. Tam bilgisi olan var mi bi beni aydinlatsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virginia Johnson V kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla o kayda gidecek olanlar için . E-kayıt yapanlar için geçerli değil sanırım kayıt klavuzunda e-kayıt olanlar kayıt için tekrar okula gelmeyecekler diye büyük ve kırmızı harflerle şiddetle belirtmişler :D Ön kayıt olayını da kafana takma zaten e-kayıt yaptıysan ön kaydın bir hükmü kalmıyor olması lazım . Ha tabii ön kayıt kullanıma açıldığı zaman ne olur ne olmaz diye yap
  • sykkuno88 S kullanıcısına yanıt
    Ben ekayıt yaptirmicam universiteye gidip yaptircam kaydimi. Nolur nolmaz diploma, fotograf falan gotureyim yanimda. Peki on kayitlar ne zaman acilcak bilginiz var mi?

• Merhaba arkadaşlar.Ege tıp hakkında sorusu olan varsa elimden geldiğince bilgilendirebilirim.
  • Yurt tavsiyeniz var mı? Olmadi ne taraflarda evler ucuz?

Eve çıkmayı planlayan var mı?

• quote:

sınav için ayrıyetten bir kayıt yaptırmamız gerekmiyor değil mi ? 1 Eylül'de çat diye gideceğiz

Hocam
    E-devlete gir.
    Ben mobilden girdim. Öğrenci belgesi sorgu ya bas. Bulunamadı dicek. + işaretine bas. Ege üni ile ilgili bieşeyler yazıcak.ona tıkla oluştur de. Bi pdf oluşturuyor.galiba o belgeyle hazırlık sınavına gidiliyor.
    Pdf de bu kişi ege Üniversitesi öğrencisidir yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theophrastus T kullanıcısına yanıt
    Kayıt günü salı değil mi hocam yoksa mazeret kabul etmiyorlarmış

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Yurt olarak kyk yurdu var üniversitenin yanında mevlana mahallesinde ama çıkar mı bilmem çok talip oluyor oraya.Ege üniversitesi öğrenci köyü var(2 kişilik oda 450 tl) burası da iyidir.(2 sene kaldım).Diğer özel yurtlar pahalıdır.(900-1000)Evler genel olarak bornovada pahalıdır.-----Doğalgazsız 750---900 arası doğalgazlı 1000--1200 civarıdır. Mevlana mahallesi ucuz fakat orası da tekin bir mahalle değil.
  • valla kayıt gününü bilmiyorum ben 4. sınıfım :) ben istedikleri gün orda olmuştum bizde de tek gündü
  • Theophrastus T kullanıcısına yanıt
    Hocam kitapları falan nereden alıyoruz , tıpta hazırlık var mı, bir de yurt için hangisini tavsiye edebilirsin (çok oldu ama)

• 1 adet anatomi atlası alırsın.(Netter(100tl) veya sobotta(300tl)).Ege tıp kitabevi felan var zaten burda orada bulunur bunlar, okul açılınca 2.el satan üst sınıflar da oluyor ordan ucuza getirebilirsin.2. sınıfta lokman hocanın nöroanatomi kitabı var o lazım oluyor.3. sınıftada çocuk hastalıkları propedötik(çocuk hast. alınıyor.)Başka kitap almadım ben.Fotokopiciler var hocaların slaytlarını basıyorlar oradan alıp okuyoruz öyle çalışıyoruz.

Tıpta benim bildiğim kadarıyla hazırlık isteğe bağlı.Çok az kişi okuyor hazırlığı bana da önermediler ben de okumadım.

Ege üni. öğrenci köyü tıpçı için ideal forum bornova yanı ve okulun hemen arkası.
  • Çok teşekkürler hocam

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bulunamadı yazmadı direkt çıktı kayıtlı olduğum :D her ihtimale karşı o gün yanımızda götürelim haklısın . Hem onu hem de ilk kayıt olduğumuzda çıkan barkodlu belgeyi alalım bence . Sağolasın

• quote:

Hocam bende bulunamadı yazmadı direkt çıktı kayıtlı olduğum :D her ihtimale karşı o gün yanımızda götürelim haklısın . Hem onu hem de ilk kayıt olduğumuzda çıkan barkodlu belgeyi alalım bence . Sağolasın

Aynen hocam okula kayıtlı olduğumuzu gösteren 2 belge yeter diye düşünüyorum. Zaten daha başka alabilecek belge yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

Aynen hocam okula kayıtlı olduğumuzu gösteren 2 belge yeter diye düşünüyorum. Zaten daha başka alabilecek belge yok...

Ben de aldım hocam belgeyi teşekkürler.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Yani şu ön kayıt olayı da hallolsun içimiz rahat etsin :D bu öğrenci belgesi kısmında öğrenci olma hakkı yok derken yani bu sene o hakkı bitti artık bu okula kayıtlı o beniğmm öğrencim kimseye yar etmem babında mı söylüyor

• Beyler ben e-kayıt yaptırmayacağım ayın 18 inde gidip normal kayıt yapacağım bundan önce ön kayıt yapmam gerekiyor mu? Lütfen bir cevaplayın..

• yani okulun sitesinde istiyorlar . Fakat ön kayıt sistemi artık bozuk mudur yoksa inadına mı yapmıyordur anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.