Şimdi Ara

EGE ORDUSU İS.BŞK.LIĞI İS.SVŞ.TB. K.LIĞI İZMİR MENTEŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EGE ORDUSU İS.BŞK.LIĞI İS.SVŞ.TB. K.LIĞI İZMİR MENTEŞ

buraya giden tek kişi benmiyim :((

• benden başka yok sanırım iskenderun a balıkesriden en az 100 kişi gidiyor
  • bugun son umudum yarın teslim koca Türkiye de buaya gidip de internet kullanan yok mu :)
  • ben varım
  • ben de varım :)
  • Aday Nu. 39454
    Adı Soyadı GÖKHAN AÇILAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EGE ORDUSU İS.BŞK.LIĞI İS.SVŞ.TB. K.LIĞI
    MENTEŞ İZMİR

BURAYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI
  • Gökhanım bende oraya düştüm kardeş urlada güzel bi yermiş yani askerliğin güzeli nekadar olursa artık :) 2 tane birlik war duyumlara göre tabi mühendisler diğerleride sporcular.Eğitimler biraz yoğunmuş ama tatil yöresi zengin bi ilçe herkes askerlik rahat geçer dedi gidicez görücez pazar teslim olucam Allahın izniyle Cevat Akman Aday no : 81457 :)
    )(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slmlar... ben 319. KD olarak askerliği EGE ORDUSU İS.BŞK.LIĞI İS.SVŞ.TB. K.LIĞI İZMİR MENTEŞ de yaptım. 2. bölükte idim. Eğitimi gerçekten sıkı bir yerdir. Biz kd yiz bize fazla yüklenmezler diye düşünmeyin. bu arada son ayınızı arazide seferihisarda geçirmeye hazırlıklı olun. 2. bölüğe düşerseniz komutanlarımıza da slm iletirsiniz artık 319. Kd lerden Çavuş Fatih diye... Belki hatırlarlar belki hatırlamazlar... Bu arada İzmir çok sıcak yer diye düşünmeyin sağlam soğuğu vardır... Herşeye rağmen iyiydi askerlik... Hadi hayırlı tezkereler...

Karşıki dağlar
    Sıra sıra dağlar
    Virane dağlar
    Geeeeeliyor İSTİHKAMLAR...
  • Arkadaşlar bende de
    piyade er kısa dönem.
    EGE OR. İS. TB. K.LIĞI
    MENTEŞ İZMİR yazıyor nasıldır buradan dağıtım olurmu olursa neresi olur.Dedelerden yardım bekliyorum.
  • birde menteş nereye bağlı urlaya mı?Otogardan ne kadar sürer?
  • Cehenneme hoş geldiniz diyecekler size :)
    ben bitirdim.. şimdi orda yatış zamanı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.